От абонаментен план на предплатен или друго
От абонаментен план на предплатен или друго
Здравейте,
Ползвам 1 мобилна карта на Виваком с такса 6 лв. и изтекъл договор.
Така или иначе не я ползвам много много, какви според Вас са вариантите за намаляване таксата за да си запазя картата?
Идеята е че чат-пат получавам обаждания, не са проблем 6та лева, ама за какво да им пълна гушите...
Боб имаха 2.90 мисля за 100 мин.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/get-five#tab-ceni
дайте съвет.
Ползвам 1 мобилна карта на Виваком с такса 6 лв. и изтекъл договор.
Така или иначе не я ползвам много много, какви според Вас са вариантите за намаляване таксата за да си запазя картата?
Идеята е че чат-пат получавам обаждания, не са проблем 6та лева, ама за какво да им пълна гушите...
Боб имаха 2.90 мисля за 100 мин.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/get-five#tab-ceni
дайте съвет.
Re: От абонаментен план на предплатен или друго
Минавай на Bob без такса - след като има епизодични обаждания :)
Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
Не ли е затворен вече? Чух нещо такова(
Re: Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
Да, прав си - вече не го виждам на страницата, явно са го спрели :| Няма и slimbob оферта, така, че остава само варианта за предплатена при който си избереш :)
Re: Re: Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
Bob на 0.00 лв такса без включени минути
Я, вярно са го махнали. Ментелска им работа, и БОБ-а допрецакаха.
Re: Re: Re: Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
[Quote]Я, вярно са го махнали. Ментелска им работа, и БОБ-а допрецакаха.[/Quote]
Само войпа си остана далавера,евтини разговори без договори и без такси, номера с антиклир,изписване на номер по желание и други подобни глезотиики.
Само войпа си остана далавера,евтини разговори без договори и без такси, номера с антиклир,изписване на номер по желание и други подобни глезотиики.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
И аз съм на същата схема. Евтин безсрочен договор с нет на 128кб/с + VoIP. Вярно, че и това е компромисно, но като са толкова нагли, за предпочитане е.
При мен излиза като заглавна корица на сайта боб.бг. Едва ли са го махнали, а там ад стои.
Иначе и аз вече мисля къде да си бутна мтелеската прима 001. При това положение и пред стои същият въпрос, ако го няма наистина.
Как се ползва този войп?
Приложение за андроид ли е нещо?
Иначе и аз вече мисля къде да си бутна мтелеската прима 001. При това положение и пред стои същият въпрос, ако го няма наистина.
Как се ползва този войп?
Приложение за андроид ли е нещо?
Re: Re: Re: Re: Re: От абонаментен план на предплатен или друго
Да, така е, но като кликнеш на банера те праща към "боб тарифни планове" и там има само smartbob, boombob и minibob, както и добавката 500MB ... Няма вече боб без такса :(