Oт къде купихте телефона си?
Re: Oт къде купихте телефона си?
Hotspur я кажи за freedom малко повече, защото мисля от там да си купувам телефон?
всичките ми са от германос и съм много доволен
Доставят бързо, на отлични цени, хора разбиращи и от телефони и от поддръжка.
24 мес. гаранция. Купих си от тях Samsung i8000 Omnia II. Много съм доволен.
Аз работя във фирма в която сървиса към клиента е култ, и мога да ти кажа че оцених техния! Давай смело!
24 мес. гаранция. Купих си от тях Samsung i8000 Omnia II. Много съм доволен.
Аз работя във фирма в която сървиса към клиента е култ, и мога да ти кажа че оцених техния! Давай смело!
Като гледам цените в Германос, с Freedom различните модели можеш да спестиш поне 150 лв. Разлика в телефоните няма да намериш. Просто пестиш!
само не разбрах дали в германос са по евтини
Ти как мислиш? Провери и сравни цените! И разбери... Естествено, че във Freedom са по ниски.
в този магазин можешли да си купиш телефон с 5мегапикселова камера за 99лв
Добре бе пич кво се правиш на интересен? Кажи ми като си купиш телефон за 99лв. колко още ще ти струват месечните такси? Ето ти и пример за телефон не със 5, а със 8 мегапиксела - в Германос е 1079,90, а в този магазин е 840лв. Нали ако не знаеш да ти кажа, че 840 е по-малко от 1079,90 и то със 239,9лв.
Подкрепям те напълно. Няма смисъл от излишни спорове!
Може доста да си поспорим за разликата, която ще намериш между телефоните. В крайна сметка обаче всеки сам решава кое му е по-важно - да спести пари или да си гарантира спокойствие и сигурност :) Факт е, че винаги могат да се намерят по-ниски цени от тези в Германос, особено при свободните телефони (като ги сравнявате с тея от онлайн магазинчета). Винаги съм казвала, а и съм убедена, че Германос не е мястото откъдето ще си купиш изгодно свободен телефон. Цените са си така направени, че да са изгодни с тарифа.
Що се отнася до скъпите телефони - все пак си мисля, че ако човек ще дава 800+ лв за телефон, ще държи малко повече на него :) В крайна сметка е хубаво телефонът да отговаря и на финансовия ти статус (поне според мен) :)
Що се отнася до скъпите телефони - все пак си мисля, че ако човек ще дава 800+ лв за телефон, ще държи малко повече на него :) В крайна сметка е хубаво телефонът да отговаря и на финансовия ти статус (поне според мен) :)