Oт къде купихте телефона си?
Re: Oт къде купихте телефона си?
Това не са по-ниски цени Госпожице/Госпожо. Това са реални цени! А цените във големите вериги магазини са с МАЛОУМНА картелна надценка. Пример е най-елементарен телефон - Нокиа 1208. Не може този телефон да го продават на цена 100 лева, като реалната цена е не повече от 50 лева. Какво остава при новите модели апарати? Като стоката не е известно от къде е внесена Аре не ми се спори :)
Госпожица съм, благодаря за загрижеността :)
А реалните цени на брандирани апарати с неизвестен произход, различен IMEI и внесени незнайно как, без каквато и да е реална гаранция и с онези противни надписчета по тях мен никак не ме интересуват :)
ПС 1208 не е 100лв и не е бил на такава цена в близката година и половина, а може и повече :) хайде, недей преувеличавай :)
Впрочем ми е много интересно ти колко навътре си в нещата, че знаеш каква е РЕАЛНАТА цена на един телефон :)
А реалните цени на брандирани апарати с неизвестен произход, различен IMEI и внесени незнайно как, без каквато и да е реална гаранция и с онези противни надписчета по тях мен никак не ме интересуват :)
ПС 1208 не е 100лв и не е бил на такава цена в близката година и половина, а може и повече :) хайде, недей преувеличавай :)
Впрочем ми е много интересно ти колко навътре си в нещата, че знаеш каква е РЕАЛНАТА цена на един телефон :)
Добре, хвана ме - 99 лева при Мтел (blush)
Здравейте на всички във форума! Искам да попитам следното-в кои от посочените по-горе магазини от сайта може да отидеш да разгледаш телефона който си харесал, съответно да си избереш цвят - и едва тогава да го купиш - там на място в офиса - а не да ми го пращат с куриери и тем подобни. Става дума на място да отидеш - да го платиш и да си доволен.Питам това, защото съм в София и имат тази възможност. :|
В голяма част от профилите на On-line магазините в сайта има телефони и адреси. Просто се обади, уреди си среща и действай! Плюс всичко друго можеш да си поръчаш цвят, а за самия телефон, който си харесал, не ми казвай, че предварително не си го разучил толкова, че в магазина ти можеш да им го представяш, не те на теб!!!
Въпроса е в това, че в момента никой не ти говори за брандиран/заключен телефон, а за заводско отключен. И ако mtel предлагаха OmniaHD бих си го купил само то тях (на високата цена), защото имат сервиз в магазинаи не дай си Боже нещо се прецака телефона няма да чакам 1 месец, че да ми го оправят.
И защо си толкова сигурна че щом апаратите не се продават от някоя голяма верига задължително са брандирани с неизвестен произход и променен имей м?
Защото ходя по магазините примерно и виждам какви телефони се продават в разни малки магазини - не съм сляпа :)
Да, пък ние всички сме слепи и неразбиращи, така ли?
Не съм го казала - всеки сам решава къде и за какво да си похарчи парите. Ако теб те удовлетворяват такъв тип телефони - отиваш и си купуваш, или си го поръчваш - ако става дума за онлайн магазин. На мен не ми харесва - не го правя. Въпрос на предпочитания. ;)