Oт къде купихте телефона си?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Oт къде купихте телефона си?
Тук често се обсъжда кой е най-добрия магазин за телефони,от къде по-добре да се купува-от интернет,реални магазини или оператори и всякакви въпроси свързани с това,от къде всеки си закупува телефона.
Нека в тая тема реално и нагледно всеки каже честно откъде е взел настоящия си телефон,от къде последния закупен телефон и от къде пазарува най-често.
Тъй като съм автор на темата,ще започна пръв :)
Настоящия ми телефон е закупен преди години от Мтел и за моя радост работи безотказно.
Иначе последния закупен телефон от мен беше от един интернет магазин.
Най-често,в интерес на истината съм пазарувал,от операторите-4 телефона,два от Германос(първия ми телефон беше от там-ех,Сименс А35 :D ),един от Джефф и два от интернет.Проблем съм имал само с телефон,закупен от Глобул,но това по-скоро е съвпадение...
Тенденцията обаче е,че последните ми два телефона са закупени от интернет...
Споделете вие от закупихте настоящия(те) си телефон(и),от къде най-често пазарувате и откъде смятате да пазарувате занапред.
И моля ви,спестете си пристрастията и офтопика!
Нека в тая тема реално и нагледно всеки каже честно откъде е взел настоящия си телефон,от къде последния закупен телефон и от къде пазарува най-често.
Тъй като съм автор на темата,ще започна пръв :)
Настоящия ми телефон е закупен преди години от Мтел и за моя радост работи безотказно.
Иначе последния закупен телефон от мен беше от един интернет магазин.
Най-често,в интерес на истината съм пазарувал,от операторите-4 телефона,два от Германос(първия ми телефон беше от там-ех,Сименс А35 :D ),един от Джефф и два от интернет.Проблем съм имал само с телефон,закупен от Глобул,но това по-скоро е съвпадение...
Тенденцията обаче е,че последните ми два телефона са закупени от интернет...
Споделете вие от закупихте настоящия(те) си телефон(и),от къде най-често пазарувате и откъде смятате да пазарувате занапред.
И моля ви,спестете си пристрастията и офтопика!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Oт къде купихте телефона си?
Аз почти всичките съм ги взимал от сайта и съм супер доволен (освен една N97,която продадох набързо), но доколкото разбирам пролема е бил в телефона, а не в търговеца.
последните ми 5 телефона са от гет.бг.с нито един не съм имал проблеми,вкл. сегашните ми нокия 6220 и моторола ZN5.100% коректни!така че скоро няма да ме загубят,като клиент.
Pixel 8
-
- Регистриран: 16 дек 2008, 17:50
Ще кажа само за последните два. Взех ги от Мовен и все още работят. Имах проблеми и с двата, но те се отнесоха коректно. Първият (Nokia N73) се беше напълнил със прах и говорителите дрезгавееха. Пратих го до Плевен и те ми го почистиха и ми го върнаха пак в идеално състояние. Сегашният ми имаше проблем със зарядното. Не знаех, че е само зарядното и затова им пратих всичко. Те ми казаха, че било само зарядното. Смениха ми го и до сега си работи.
P. S. Все пак, колкото го пазиш телефона, толкова повече ще го имаш.:)
P. S. Все пак, колкото го пазиш телефона, толкова повече ще го имаш.:)
Единият ми беше подарък за рд-то и е от някакъв малък магазин в Пловдив, които вече не съществува (ако трябва да сме точни - затвориха го 2 месеца след рд-то). Другият от Германос. С единия имах проблем (а и все още имам понякога), но гаранцията, както сами се сещате, си замина заедно с магазина. С другия също имах проблем - пратих го в сервиза, смениха ми го....:)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Понеже до сега съм сменил поне 100-150 апарата и не им помня на всеки исторята ( на някои исторята им е била от по 2-3 седмици :D )
То коректно е да си кажа за настоящите
6300 - Германос
5030 - Германос
1208 - RPshop
1208 - 2be- vivatel
1100 х 2 броя - малко магазинче, не му помня името, но вече го няма
W220 - от магазинче което още го има
Гаранции НЕ ползвам. Повреди ли се - директно в кофата ;)
То коректно е да си кажа за настоящите
6300 - Германос
5030 - Германос
1208 - RPshop
1208 - 2be- vivatel
1100 х 2 броя - малко магазинче, не му помня името, но вече го няма
W220 - от магазинче което още го има
Гаранции НЕ ползвам. Повреди ли се - директно в кофата ;)
Последния ми е от 2-бе и нямам проблеми.
Преди това от Мтел и също не е поправян.
Много преди това от ГлоБул, също без дефект (6600 за 1090лв).
Купувал съм и ползвани и всички се трошат.
N76 купих от обява тука преди година и повече сигурно.
Уж на 2 месеца трябва да е бил ;) още работи и съм много учуден (beer)
Жена ми го ползва ;) и тя е щастлива ;)
Но трябва да се внимава и за препоръчване е да се купува нови и от
известни вериги магазини.
Преди това от Мтел и също не е поправян.
Много преди това от ГлоБул, също без дефект (6600 за 1090лв).
Купувал съм и ползвани и всички се трошат.
N76 купих от обява тука преди година и повече сигурно.
Уж на 2 месеца трябва да е бил ;) още работи и съм много учуден (beer)
Жена ми го ползва ;) и тя е щастлива ;)
Но трябва да се внимава и за препоръчване е да се купува нови и от
известни вериги магазини.
Сегашният ми, съм го закупил от Aлекгруп, до сега съм нямал проблеми с него.
Предишният LG P7200 от Globul, наложи се за първи път да ползвам гаранцията поради възникнал проблем с лентовия кабел. Останах доволен от обслужването и сервиза им, телефона все още работи ползва го майка ми.
Пазрувал съм телефон и от МСвят, в последствие си изгубих телефона, който изпадна от раницата ми без да го забележа. Купувал съм телефон и от едно малко магазинче, което вече не съществува, а по-късно по стечения на обстоятелствата го продадох. Имам и 3 апарата закупени от Германос, работят и до днес.
Предишният LG P7200 от Globul, наложи се за първи път да ползвам гаранцията поради възникнал проблем с лентовия кабел. Останах доволен от обслужването и сервиза им, телефона все още работи ползва го майка ми.
Пазрувал съм телефон и от МСвят, в последствие си изгубих телефона, който изпадна от раницата ми без да го забележа. Купувал съм телефон и от едно малко магазинче, което вече не съществува, а по-късно по стечения на обстоятелствата го продадох. Имам и 3 апарата закупени от Германос, работят и до днес.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Дотук виждам само положителни неща, което ме учудва... или може би много от разочарованите не споделят защото в доста теми има такива.
За протокола
Алкател ОТ302-преди 8 години някъде мтел-2години никакви проблеми освен че в ученическите години като се напиех му заминаваше външната антена веднъж в месеца.
Sony Ericsson T68i - 2 години и нещо но не помня от къде :(:(:(:(:(
К750i-Хенди-3 месеца-ужасно мотаене в сервиза, безумно бъгав и нескопосан телефон (или поне мойта бройка. майка ми ползва същия от 5 години и няма никакви проблеми), купен за 800лв. едвам го продадох за 200 !!!!
Panasonic VS6 - 2be - 1 година вярна служба.
Nokia 6234 от Мтел - Никакви проблеми :)))
Samsung c170 - от Хенди, за 3 дена му смениха гаранционно платката и работи идеално.
Nokia - 6500 от Германос - работеше добре, но докато Алфа Копи още бяха тук реших да му измисля няколко проблема, макар реално нищо да си му нямаше, и го замениха за нов, който продадох.
Nokia 5800 - от Хенди, с гаранционно сменена слушалка (определено сервиза им е отбелязъл голям напредък).
За протокола
Алкател ОТ302-преди 8 години някъде мтел-2години никакви проблеми освен че в ученическите години като се напиех му заминаваше външната антена веднъж в месеца.
Sony Ericsson T68i - 2 години и нещо но не помня от къде :(:(:(:(:(
К750i-Хенди-3 месеца-ужасно мотаене в сервиза, безумно бъгав и нескопосан телефон (или поне мойта бройка. майка ми ползва същия от 5 години и няма никакви проблеми), купен за 800лв. едвам го продадох за 200 !!!!
Panasonic VS6 - 2be - 1 година вярна служба.
Nokia 6234 от Мтел - Никакви проблеми :)))
Samsung c170 - от Хенди, за 3 дена му смениха гаранционно платката и работи идеално.
Nokia - 6500 от Германос - работеше добре, но докато Алфа Копи още бяха тук реших да му измисля няколко проблема, макар реално нищо да си му нямаше, и го замениха за нов, който продадох.
Nokia 5800 - от Хенди, с гаранционно сменена слушалка (определено сервиза им е отбелязъл голям напредък).
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Една част са ми от борсата и колеги от форума.
Най - доволен останах от Andre N.B. и от Астрал мобил - коректност и никакви проблеми.
Другата част са от магазини на Германос и Джеф, които винаги са били коректни и точни в гаранционното обслужване ( когато се е налагало ).
А последният ми е бартерен - замених 6301 за 3720 класик и съм изключително доволен от сделката , а, и човекът от другата страна също.
Най - доволен останах от Andre N.B. и от Астрал мобил - коректност и никакви проблеми.
Другата част са от магазини на Германос и Джеф, които винаги са били коректни и точни в гаранционното обслужване ( когато се е налагало ).
А последният ми е бартерен - замених 6301 за 3720 класик и съм изключително доволен от сделката , а, и човекът от другата страна също.