От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?

Мнение от petar258 » 16 сеп 2010, 13:11

Явно на 15.09 не е приключено с Големите Промени, или само аз съм получил такъв смс: "Uvazhaemi klienti, izvinete ni za zabavyaneto na fakturite ot 15.09. Shte poluchite SMS pri izdavaneto. Srokat za plashtane shte bade saobrazen s novata data."
И неиздаването на фактура е формалната причина да ми бавят пренасянето на номера.

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 16 сеп 2010, 13:18

Ако си спомняте, когато Viva започнаха промени на техните системи, и те спряха преносимостта за известно време. Напълно нормално е..... не може всичко да става за отрицателно време.

petar258

Мнение от petar258 » 16 сеп 2010, 15:31

тъй като явно не си запознат с нищо конкретно по въпроса, по добре си спести бъдещи коментари само за да се намираш на приказка
това което съм написал е абсолютен факт, който е установен след контакт със съответните служители, а това което си написал ти са общи приказки

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 16 сеп 2010, 18:50

[Quote]Явно на 15.09 не е приключено с Големите Промени, или само аз съм получил такъв смс: "Uvazhaemi klienti, izvinete ni za zabavyaneto na fakturite ot 15.09. Shte poluchite SMS pri izdavaneto. Srokat za plashtane shte bade saobrazen s novata data."[/Quote]

Не само ти, аз също и предполагам повечето от нас.
Аз само се притеснявам за това нововъведение с "новата дата". При мен до сега сметката се нулираше на 14-то число. Абонамента ми е за план Комфорт. Този месец се поолях и израсходвах включените в пакета минути. Вече е 16-ти и сега не съм наясно сметката нулирана ли е или не. В момента пак звъня на групата от СиП, но как ме тарифират не ми е ясно?!?! Ако е нулирана сметката, както до сега на 14-то число, то добре - сега изразходвам отново от новите вкл. в пакета минути, но ако "новата дата" за зануляване е преместена с 10 дни напред, то ме таксуват по 0,10лв/мин... Питам се как това ще ми го съобразят с фактурата, след като сагата продължава:
[B]Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането![/B]

Чудя се дали те ще ме разберат, ако в края на месеца не си платя сметката, след като по тяхна вина не съм имал възможността да си проверя нааличните минути и месечна сметка, а те за пореден път са използвали некоректен похват за начисляване на задължения... е разбира се, всичко е в наша полза... ра'ираш ли?!? :|

cufti4ka
Регистриран: 09 окт 2009, 14:08

Мнение от cufti4ka » 17 сеп 2010, 13:37

ПО логичен път не би трябвало да ти променят дата на за нуляване , но кой може да разгадае тяхната логика е въпроса... :| И аз съм от многото хора , които неогат да си проверявазт сметката нито от м-тел менюто нито на 888, нито при операто и така от 2 седмици.. :( Единствените думи на оператора бяха нещо от сорта на" правим промяна , надяваме се по късно да можете да я проверите" и това беше преди 3-4 дена.. :X

petar258

Мнение от petar258 » 17 сеп 2010, 17:26

И не можеш да се свържеш с никой който има някаква отговорност, от който зависи нещо за да го навикаш да си свърши работата по-бързо, да се размърдат. От операторите и служителите в офисите им се получават само стандартни общи приказки. Не мога да опиша колко съм бесен от това тяхно спокойствие и нищоправене.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 17 сеп 2010, 17:34

никой не е казал,че ще се променят датите на билинга...няма логика...явно нещо нагалсят и има забавяне.....не може да сменят датата на билинга без предупреждение,така че спокойно поне според мен :|:|

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Мнение от dessyteneva » 18 сеп 2010, 09:26

Аз вчера звънях на*88 ,за да питам какво се случва с пакета за данни,защото минути имам пре-много и за тях не се притеснявам,но знам,че отдавна,още на датата за засичане 07,09 съм свършила 1гб данни и съм влязла в новия пакет и момчето ми каза,ченяма да ме таксуват отделно,а изразходваното ще се приспадне от новия пакет,би трябвало и с минутите да е така,дано цялата тази каша приключи скоро,защото застъпването на две фактури е неминуемо,а аз имам 6 карти и хич няма да е приятно.

ziko77
Регистриран: 24 сеп 2010, 06:49

Мнение от ziko77 » 24 сеп 2010, 07:19

вече сме 24.09 и нищо не е оправено от Мтел?

GHI
Регистриран: 02 ное 2006, 09:07

Мнение от GHI » 24 сеп 2010, 08:05

Тия да не създават нова OS.... ха-ха-ха. То вече месец ще стане и нищо. :D

Отговори