От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
[i]Постът е преместен в нова тема[/i]:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/315047/1/1/0/заблуждаващ-интерфейс-в-менюто-m-tel
http://www.mobilebulgaria.com/forum/315047/1/1/0/заблуждаващ-интерфейс-в-менюто-m-tel
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[i][B]offtopic[/B][/i]
[Quote]"на-на-на-на-на Everyday I find you..."[/Quote]
Тая песен в началото много ме дразнеше, но след като я чух около 500-600 пъти почна да ме зарибява :D
[i][B]offtopic[/B][/i]
[Quote]"на-на-на-на-на Everyday I find you..."[/Quote]
Тая песен в началото много ме дразнеше, но след като я чух около 500-600 пъти почна да ме зарибява :D
[i][B]offtopic[/B][/i]
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Леле Тези от Ментел не са се променили(angry)
Имам две карти, като едната изтича след два месеца а другата след 5. Мисля да ги спра и двете. Оставам на Глобул и Виваком.
Имам две карти, като едната изтича след два месеца а другата след 5. Мисля да ги спра и двете. Оставам на Глобул и Виваком.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]поменавал съм, че не работя в телекома, мисля. Не мога да знам всичко. Колкото до изцепката, която съм удебелил в цитата ти... убеден съм че съм много по-наясно с нещата във Виваком, отколкото ти в М-Тел.[/Quote]
Не знаеш, нали, но с охота ще изпишеш 100 поста да плюеш за нещо, което временно не е работещо при Мтел или Глобул, а това, че оператора, чийто адвокат си, изобщо няма подобна услуга, това е без значение...
Е, сега вече знаеш, че на *88 можеш да си провериш безплатно сметка и отстъпки и дано вече млъкнеш...
Не знаеш, нали, но с охота ще изпишеш 100 поста да плюеш за нещо, което временно не е работещо при Мтел или Глобул, а това, че оператора, чийто адвокат си, изобщо няма подобна услуга, това е без значение...
Е, сега вече знаеш, че на *88 можеш да си провериш безплатно сметка и отстъпки и дано вече млъкнеш...
-
[Quote]Е, сега вече знаеш, че на *88 можеш да си провериш [B]безплатно[/B] сметка[/Quote]Уау, [B]безплатно[/B]! :D Между другото, какво ново казваш в този си пост спрямо предишния? (whistle)
Май четеш избирателно между редовете? Казах, че на Прима и без това нямам проблеми, тъй като [B]*101#[/B] ми върши работа. Това, за което се включих в спора е извъртането на темата от Lights към съвсем различен проблем при Виваком.
Интересно, защо не коментираш нищо по въпроса с [B]подвеждащото меню M-Tel+ заради което олекнах с 10 лв...[/B] а се хващаш за най-несъществената част от двата ми поста към Lights?
[Quote]и дано вече млъкнеш...[/Quote]Всъщност тепърва смятам да започвам с огласяването на свинщината с M-Tel+ менюто, утре ще внеса жалба по въпроса (angry)
Май четеш избирателно между редовете? Казах, че на Прима и без това нямам проблеми, тъй като [B]*101#[/B] ми върши работа. Това, за което се включих в спора е извъртането на темата от Lights към съвсем различен проблем при Виваком.
Интересно, защо не коментираш нищо по въпроса с [B]подвеждащото меню M-Tel+ заради което олекнах с 10 лв...[/B] а се хващаш за най-несъществената част от двата ми поста към Lights?
[Quote]и дано вече млъкнеш...[/Quote]Всъщност тепърва смятам да започвам с огласяването на свинщината с M-Tel+ менюто, утре ще внеса жалба по въпроса (angry)
-
[Quote]Уау, безплатно![/Quote]
Да, написах го специално за тебе защото и за това беше се хванал по-горе...
[Quote]Между другото, какво ново казваш в този си пост спрямо предишния[/Quote]
Явно трябва да се повтаря за да разбереш, че темата е изчерпана и да престанеш да спамиш(whistle)
[Quote]с подвеждащото меню M-Tel+ заради което олекнах с 10 лв... а се хващаш за най-несъществената част от двата ми поста към Lights?[/Quote]
Не ти чета всички постове, защото си докзал[B] многократно необективносттта си и не ти вярвам[/B]
Да, написах го специално за тебе защото и за това беше се хванал по-горе...
[Quote]Между другото, какво ново казваш в този си пост спрямо предишния[/Quote]
Явно трябва да се повтаря за да разбереш, че темата е изчерпана и да престанеш да спамиш(whistle)
[Quote]с подвеждащото меню M-Tel+ заради което олекнах с 10 лв... а се хващаш за най-несъществената част от двата ми поста към Lights?[/Quote]
Не ти чета всички постове, защото си докзал[B] многократно необективносттта си и не ти вярвам[/B]
-
[Quote]Явно трябва да се повтаря за да разбереш, че темата е изчерпана и да престанеш да спамиш(whistle)[/Quote][Quote]Не ти чета всички постове, защото си дозал[B] многократно необективносттта си и не ти вярвам[/B](whistle) [/Quote]Кога и къде, моля?
Спамещия и необективния в момента си ти. (no) На какво си решил да вярваш и на какво - не си е твой проблем. Най-малкото може сам да провериш, преди да твърдиш, че нещо не е вярно - в момента сам си противоречиш на "принципите" и ставаш смешен.
Спамещия и необективния в момента си ти. (no) На какво си решил да вярваш и на какво - не си е твой проблем. Най-малкото може сам да провериш, преди да твърдиш, че нещо не е вярно - в момента сам си противоречиш на "принципите" и ставаш смешен.
-
Да, знам, че последната дума трябва да е твоя(whistle) Рекордьор по постове, пардон тролене....
[Quote]От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?[/Quote]
Това е заглавието на темата, нали?
Е, сега Мтел имат достъп за проверка на сметката и темата е изчерпана...
[Quote]От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?[/Quote]
Това е заглавието на темата, нали?
Е, сега Мтел имат достъп за проверка на сметката и темата е изчерпана...
-
Хайде без обиди. Ако няма какво да добавиш по същество, се скрий.
не знам, аз моята успях да си я проверя на *88, даже и пакета с минути. а на сайта на оператора успях да си видя и електронната фактура за септември.