От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
ебати простотията ни мога да си видя колко ми е сметката... ни ми издават фактурата.... трупам трупам без да знам какво ще платя накрая и кога....
Аха, Глобул нищо не пипат и без да работи като хората. (whistle)
Голяма част от услугите през IVR също не са активни, вкл. проверка на сметка или въвеждане на номера в СиП..
да де за тях имах предвид..
мн зле... тия профилактики тряя се правят нощно време за да не натоварват хората ама на кой му пука за клиента в БГ
1 Фирма на европейско ниво нямаме ама 1 единствена.. :)
мн зле... тия профилактики тряя се правят нощно време за да не натоварват хората ама на кой му пука за клиента в БГ
1 Фирма на европейско ниво нямаме ама 1 единствена.. :)
При глобулци всичко си работи, останалите да му мислят. :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Само дето като заредиш на b-connect 10 MB пакет с код [B]GA10MB[/B], получаваш грешен SMS, че си заредил [i]3MB за 1 лв.[/i]... Чак след проверка с "[B]GC[/B]" на 125 се оказва, че са си 10 MB за 2,90 лв.
А ти зареждай, зареждай, нали Глобул трябва да печели!:D:D:D
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Фактурите, които трябваше да излезнат на 8-ми - ще излезнат по-късно, а срокът за заплащане ще започне да тече след излизането им ( всеки ще бъде уведомен със смс)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
е ще платиш колкото си изговорил...колко да платиш...па добре че са сложили съобщение че услугата за проверка на сметка е неактивна.по-добре така отколкото грешни стойности,докато си настроят системите.глобул преди години имаше такава просотитя пишеше какво ли не и хората се шашкаха...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]А ти зареждай, зареждай, нали Глобул трябва да печели!:D:D:D[/Quote]И този ми говори за [i]педалско[/i] държание, драги зрители (no) Лъже, та ушите му плющят, и като го хванат се хили като...