От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
вероятно темата не е актуална вече, защото от около месец насам може да се пренася номер на едно гише, демек няма нужда да ходиш в офис на мтел
но подозирам че бавното пренасяне е единствената мизерийка която им е останала като утешение и която не пропускат да правят
но подозирам че бавното пренасяне е единствената мизерийка която им е останала като утешение и която не пропускат да правят
Проблемите за които четох, бяха точно за пренасянето на едно гише... От VIVACOM твърдели, че GLOBUL и М-Тел възпрепятствали пренасянето и ставали грешки. Спомням си че някой беше писал, че от М-Тел одобрили пренасянето, но в системата на VIVACOM не фигурирал номера на абоната... Нещо от сорта...
[Quote]Тези които се оплакваха, намериха ли решение на проблема?[/Quote]
Останаха при старите си оператори.
[Quote]Тук имаше тема, за премеждията с пренасянето на номера към мрежата на VIVACOM[/Quote]
Темата си е тук:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=301198&cat_id=1&view=1
Останаха при старите си оператори.
[Quote]Тук имаше тема, за премеждията с пренасянето на номера към мрежата на VIVACOM[/Quote]
Темата си е тук:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=301198&cat_id=1&view=1
А дали скоро това ще се оправи?
като ми пренесат номера ще напиша подробно
иначе мръсните номера едва ли скоро ще спрат
моя договор изтича към средата на ноември така че няма да се върна при стария си оператор, да не говорим че от доста време не съм доволен от това което мтел предлага и решението за преминаване към виваком отдавна е узряло
и не мисля че в близко бъдеще мтел ще променят офертите си към по-добро
иначе мръсните номера едва ли скоро ще спрат
моя договор изтича към средата на ноември така че няма да се върна при стария си оператор, да не говорим че от доста време не съм доволен от това което мтел предлага и решението за преминаване към виваком отдавна е узряло
и не мисля че в близко бъдеще мтел ще променят офертите си към по-добро
-
- Регистриран: 30 авг 2010, 17:56
ако това ще те успокои и аз съм от балъците на Мтел дето имам 4 карти от 10-11г. и съм на 0,39лв е в Мтел говоря на 0,18лв ама ходя с още един телефон с карта на друг оператор. Интересното е че като избеснях на тази тема от Мтел ми предложиха лична оферта с мноооого минути в мрежата им и аз естествено попитах защо така ами към другите оператори??? Отговора беше, че направили анализ на разговорите и те били 90% с абонати на Мтел......не отричам вярно е ама щото с другите говоря на 0,39лв. и имам карти и на другите оператори абе.......Мтел им работа и аз не виждам как ще ни задържат при тях!!!Аз лично дори ще прежаля няколко месечни такси неустойка, но ще се махна от тях!!
ОФЕРТАТА Е СПЕЦИАЛНА АМА В КАВИЧКИ(angry)
ОФЕРТАТА Е СПЕЦИАЛНА АМА В КАВИЧКИ(angry)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Значи ако въртиш по 100 лв. сметка месечно с разговори извън М-Тел 10-на години има шанс при избесняване да те огреят с анализ и оферта с национални минути :D
те тия специални оферти ги предлагат на всички като им кажат, че ги напускат - не са нито специално за теб нито преференциални. и на мен ми ги предложиха и като им казах, че искам минути към всички оператори, не само към мтел и по-евтин роуминг еди къде си и...не можаха да ми направят "специалната" тарифа... а сега говоря 2 пъти повече за по-малко пари от преди :) общо взето мтел не стават за нищо - 1 година ги чаках да изкарат някакви добри оферти, но всичко което излизаше беше "чети внимателно дребния шрифт", така че накрая ми се изчерпа търпението, дори да бяха изкарали нещо изгодно, за единия принцип щях да се махна от тях! и се сещат колко "специален" клиент си им бил чак като тръгнеш да си прехвърляш номера, хаха
Виваком изобщо не са готови за преносимостта на едно гише (woo) самокъдето тръбяха по медиите за еФтин пиар (no) Олигофрените тъпи ми спряха номера(фикс) един ден преди да се пренесе при новия оператор(woo), после ме лъжат че проблема е при новия оператор, а като поисках да ми включат телефона ми заявиха , че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да преподпиша нов 2-годишен договор (no) при условие че не съм подавал молба за спиране и вината е тяхна :S Имах добро мнение за тях, но те направиха всичко възможно да ме опровергаят (no)(no)(no)
Някой да има някаква нова информация за М-тел ще си оправят ли плановете или ще чакаме още няколко години???