А, самия факт, че се изказваш така наизуст за X Play,показва липсата на познания и реална представа. Ако не знаеш да те информирам, че Леново са оставили производството на мобилни телефони изцяло в ръцете на хората от Моторола. Последните телефони изцяло разработка на Леново са К 6-ците. Имам X Play отдавна, даже и пиша от него в момента и мога да кажа, че все още е достатъчно добър и актуален за средностатистическия потребител.
Чистия андроид си казва думата - няма лаг, батерията държи много, камерата е страхотна, екрана също е много добър. Няма четец за пръстови отпечатъци и е малко по-обемист.
От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
И аз като колегата valkov2 използвам въпросния смартфон. Ползвал съм и Леново. Абсолютно подкрепям и неговото мнение. Представата ти за смартфона е толкова погрешна, че не ти прави чест да се изказваш така категорично за нещо, което очевидно никога не си ползвал дори за минути, камоли дни, седмици, месеци или дори година.. Единствен недостатък е, че слушането на радио онлайн изяжда бързо батерията дори в 3G режим, но на фона на гладката работа (без лаг и забиване), чист андроид, страхотна камера и все пак доста по-издръжливата батерия в сравнение с доста други смартфони определено не бих се оплакал. Чудя се дали и Moto Z Play е така силен, както X Play, че съм му хвърлил око.. Така доволен от Моторола не съм бил с други марки и модели в ниския и среден клас. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Ползвайте си го с удоволствие!