От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Ново промо във Вивата !(woo)
Re: От утре Виваком 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Бре! Аз на 23-ти ще ходя да си сменям номера. Може да харесам някой апарат.
тук е много тънък момента "ДО 80%" и "80%" ?
е, то ги знаем какви са тия намаления.. До 80% и то на най-смотаните модели, с дебел план..
Виж ако пуснат до 80% намаление на плановете е друго нещо :)
Виж ако пуснат до 80% намаление на плановете е друго нещо :)
Re: Re: От утре Виваком 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Както обикновено намалението ще е в най-добрия случай 10% от сегашните цени ..
Много гръмко заглавие, но това колкото и да е най-читав мобилен оператор да не забравяме, че е БЪЛГАРСКИ(такъв, който действа на територията на страната).
Какво очаквам:
1. Залежала стока да бъде продадена на такива големи намаления.
2. Както вече писаха това са "ДО" 80%. 2% също влизат в тази графа - до 80%, както и 5, както и 8. Тези 80% ще бъдат типично само на евтините телефони.
3. Завишени цени на апаратите, за които се надчислява отстъпка. За да изглежда отстъпката по-голяма и съответно да БЪДЕ (не за да изглежда) таксата по-дебела.
Примерно: реална цена на апарата - 100лв. Обявено: Цена само сега 30, вместо 130 с такса от 25лв на месец за 5 гиги месечно и неограничени разговори към всички, включително и стационарни.
Най-важното:
Внимавайте!!!
Сега прочитам темата - [Quote]важи както за нови така и за продължаващи договорите си оператори[/Quote]
Значи изисква преподписване
Какво очаквам:
1. Залежала стока да бъде продадена на такива големи намаления.
2. Както вече писаха това са "ДО" 80%. 2% също влизат в тази графа - до 80%, както и 5, както и 8. Тези 80% ще бъдат типично само на евтините телефони.
3. Завишени цени на апаратите, за които се надчислява отстъпка. За да изглежда отстъпката по-голяма и съответно да БЪДЕ (не за да изглежда) таксата по-дебела.
Примерно: реална цена на апарата - 100лв. Обявено: Цена само сега 30, вместо 130 с такса от 25лв на месец за 5 гиги месечно и неограничени разговори към всички, включително и стационарни.
Най-важното:
Внимавайте!!!
Сега прочитам темата - [Quote]важи както за нови така и за продължаващи договорите си оператори[/Quote]
Значи изисква преподписване
Ако има нещо изгодно, то ще е нещо в средния клас модел 2015/2016г. Не се надявайте на флагмани с 80% надолу в цената.
Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
До 80%, това значи че ако има толкова голяма отстъпка ще е на най-големите тояги с най-високият план. Точно Виваком няма да ти предложат нещо изгодно, също така това което ще дължиш към тях при предсрочно прекратяване е пълната цена без никакви отстъпки, а тя е със сигурност доста по висока от свободните цени за продажба на не тези телефони. Вижте им офертите от преди 6-7-8 месеца и цените съм сигурен че ще са същите или по ниски. Практика на компанията.
Re: Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Точно.
На апарати, струващи 8,40 в брой ще направят голямата отстъпка и ще ги пуснат на 1,68, а на тези от 1187 лева ще направят символична отстъпка и ще ги пуснат на 1138 лева и ето ти отстъпки до 80%.
Както винаги, всъщност.
На апарати, струващи 8,40 в брой ще направят голямата отстъпка и ще ги пуснат на 1,68, а на тези от 1187 лева ще направят символична отстъпка и ще ги пуснат на 1138 лева и ето ти отстъпки до 80%.
Както винаги, всъщност.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: От утре Виваком с ДО 80 % отстъпка на 40 модела смарт !
Интересно колко ли ще падне Z5 Премиум на Сони от...1160 лв. с най-ниския тарифен план, че аз съм за преподписване повече от година и никой не ми звъни от оператора с предложения, явно не държат много-много на клиентите си! Едва ли на повече от 1000 лв., което ми е множко, като се има в предвид, че апарата вече спокойно може да се намери за около 800 лв. на свободна продажба! Ако го докарат до 800 лв. бих го взел на лизинг от тях, просто защото ще е на лизинг, едва ли бих дал кеш 800 лв. за телефон, не съм го правил от над 10 години, от 8910i на Нокия! Ще видим утре, но не тая големи надежди! Гръмките 80% са както винаги за модели от 100 лв., и не засягат тези, които са 1200 лв., често само при операторите и поне с 30-40% по-ниска цена на свободна продажба!