Отново за мобилния на Виваком
Re: Отново за мобилния на Виваком
Това е от Мтел-ботовете, зациклили са здраво с едни и същи клишета.(whistle)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote] Дори от време на време се чудя дали да не изоставя интернет доставчика[/Quote]
Е, сега, аз минавам на мобилен, защото ще живея на две места, едното от които, както се разбира от темата, е малко по-периферно - кв. Симеоново в София, а и също не ми трябва кой знае каква скорост. От всички направени тестове до сега най-често скоростта е около 3mbps, да знаеш :). Реших се след офертата на Виваком за 15 G срещу 20 лева...устройва ни напълно...
Иначе то е ясно на първо място е кабела, на второ wimax, чак на трето е мобилния....
mkpetrov, да, сигурно е от дежурните писачи, често не им обръщам внимание, но като им напишеш нещо още повече изпъква неадекватното им присъствие в дадена тема...
Е, сега, аз минавам на мобилен, защото ще живея на две места, едното от които, както се разбира от темата, е малко по-периферно - кв. Симеоново в София, а и също не ми трябва кой знае каква скорост. От всички направени тестове до сега най-често скоростта е около 3mbps, да знаеш :). Реших се след офертата на Виваком за 15 G срещу 20 лева...устройва ни напълно...
Иначе то е ясно на първо място е кабела, на второ wimax, чак на трето е мобилния....
mkpetrov, да, сигурно е от дежурните писачи, често не им обръщам внимание, но като им напишеш нещо още повече изпъква неадекватното им присъствие в дадена тема...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Коки(Мери) пак ли започваш?!
Първи работен ден от новата година а?
Поне си промени стила - с тия женски никове и номерации сама се издаваш.
Първи работен ден от новата година а?
Поне си промени стила - с тия женски никове и номерации сама се издаваш.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport