Отстъпки при покупката на телефон от Виваком
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Отстъпки при покупката на телефон от Виваком
Новината се появи преди малко в сайта на Виваком, все още чакаме подробности.
Ето линк:
http://vivacom.bg/bg/residential/promotions/mobile_postpaid/vzemi_telefon_s_otstupka
Ето линк:
http://vivacom.bg/bg/residential/promotions/mobile_postpaid/vzemi_telefon_s_otstupka
-
- Регистриран: 04 авг 2011, 19:01
Re: Отстъпки при покупката на телефон от Виваком
Не е много по темата, но бях чел че около януари ще вкарат LG nexus 4, някой да знае нещо повече по въпроса?
И по 2-та въпроса питах преди малко в офис на виваком и ... не знаят все още нищо. За нексуса не бяха и чували даже, а за 80% намаление чакат подробности днес по-късно. Мен жизненео ме интересува това намаление, понеже ми предстои преподписване до 2-3 дена, някой ако разбере нещо да свирка.;)
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
И аз ходих днес да питам, тъй като в сайта няма нищо ново - и в офисите не знаеха. Искам да си взема един Galaxy S Duos и се чудя дали ще е включен в промоцията, но служителите бяха по-скоро скептични - очакват да е за стари, залежали модели. Тъй като днес е 15-ти и изтича една друга промоция на друг оператор, предполагам, че утре вече ще има информация :)
Ако сте гледали внимателно някой реклами щяхте да сте забелязали, че офертата ще важи при подписване на нов договор (нова карта) на най- скъпите тарифи -Net&Call
Super Max, MegaCall XL, UniCall XL..и др. и закупуване кеш на телефона. При тези три плана най- високите тарифи са от 50 до 100 лв месечно. Тоест от 600 до 1200 лв. годишно само за абонамент. При тези цени телефоните, които ще дават трябва не да са с 80 процента намаление, а направо да се подаряват.
:D
Super Max, MegaCall XL, UniCall XL..и др. и закупуване кеш на телефона. При тези три плана най- високите тарифи са от 50 до 100 лв месечно. Тоест от 600 до 1200 лв. годишно само за абонамент. При тези цени телефоните, които ще дават трябва не да са с 80 процента намаление, а направо да се подаряват.
:D
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Тези планове направо бръснат без сапун и 80% само на стари моделчета е някак си доста тъжно...
Защо се налага мнението, че \"скъпите\" планове на операторите са нещо лошо и винаги се слагат в уравнението \"колко струва телефона\". Принадената стойност на услугата си има своята цена. Много мой приятели от реалния бизнес са на идентични планове.Хора, които имат между 100-150 минути на ден изходящи разговори в страната и чужбина. Мислите ли че им пука за тези 50-100 лв на месец? Аз самия съм на подобен план и мога да ви кажа, че свободата да набираш който и да е и да говориш спокойно, уточнявайки и най-дребни детайли е нещо прекрасно.Няма взиране в кода на телефона преди набиране, няма притеснения в коя точка на света е твоя партньор/контрагент/доставчик, няма притеснено бързане за прекъсване на разговора и т.н.....Въпрос на нужда и потребление.
Въпрос и на субсидия. С удоволствие бих плащал 60-70?, а не както сега ~30, ако цените на телефоните бяха ниски.
Така е. Нямам нищо против да плащам по 100 лева план ако телефона (последен модел) ми се даде на символична цена. Нека видим какво ще предложат и на какви цени и тогава да коментираме.
Каквото и да е -стари/нови модели, скъпи планове вече трябваше да е ясно. А не по-малко от 48 часа преди началото на промоцията да се мъдри надписа \"Очаквайте подробности\"
Оствам с впечатлението, че и на самите тях не им е ясно какво ще бъде.
Пс: На предната им разпродажба юни месец имаше доста добри модели - не толкова стари, колкото
задържали се. Тогава си взех Lg 2x за 320лв при най-малкия договор за 5лв на месец.Дори и днес не може да се намери този телефон на 380лв. нов, така че може да има и приятни изненади.
Оствам с впечатлението, че и на самите тях не им е ясно какво ще бъде.
Пс: На предната им разпродажба юни месец имаше доста добри модели - не толкова стари, колкото
задържали се. Тогава си взех Lg 2x за 320лв при най-малкия договор за 5лв на месец.Дори и днес не може да се намери този телефон на 380лв. нов, така че може да има и приятни изненади.