пак за виваком...

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Re: пак за виваком...

Мнение от dandi72 » 22 сеп 2010, 16:28

Току що го получих и аз :D
VIVACOM ti blagodari, che si loyalen klient i ti predostavya 10 chasa za razgovori kam vsichki mrezhi samo za 5 lv. na mesets! Ela v magazin na VIVACOM sega!
Подател:
VIVACOM_123
Това е за да те накарат от предплатена да минеш на абонамент. Аз имам карта и на абонаментен план но там не съм получавал такива съобщения :P

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 22 сеп 2010, 16:31

Ще си направиш ли труда да отидеш до магазин на VIVACOM да видиш, дали тези 5лв. са за няколко месеца или за целия договор, може да ти се усмихне късмета :) Явно искат да вържат предплатените, да не бягат при GLOBUL и М-Тел...

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 22 сеп 2010, 16:56

И на мен ми бяха пратили подобен смс преди 2 месеца - "Vivacom ti blagodari, che si loyalen klient i ti podaryava telefon i 10 chasa zargovori kam vsichki s novata usluga Unicall S! Ela vav Vivacom mazazin!"
Малко ме ядоса смс-а защото представят нещата така, че все едно ти дават нещо повече от колкото на другите, а всъщност няма разлика дали ще направиш предплатената на абонамент или ще си вземеш нова карта, просто маркетингов трик на който балъците са връзват! Иначе ако сега предлагат и намалена такса за първите 3/6 месеца ще е добре и може да направя картата ми "Бонуси безкрай" на абонамент.

stststeven
Регистриран: 16 мар 2007, 08:06

Мнение от stststeven » 22 сеп 2010, 17:00

Рекламата по телевизията за Уникол гласи:ОТ 5 лева(такса) и ДО 100 часа (време за разговори).Посочили са идеалния вариант на такса и идеалния вариант на време за разговори,а не,че едното съответства на другото.5 лева ше ти са само за първите месеци при Уникол С.

Преди време казваха,че с регистрацията на предплатените карти,като се види,че един човек има много карти,ше му предложат специална оферта.Ето вече почнаха "специалните" оферти-"мини от предплатена на абонамент".

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 22 сеп 2010, 17:06

Лъжите им са толкова отблъскващи и толкова на едро, че чак заради това не заслужават човек да подписва договор с тях. Няма нищо, доближаващо се до "100 часа към всички" дори на най-скъпите планове. Да не говорим и за редовните лъжи с "н лв на месец", което е само за първите месеци. Вече споменаха и за другия нагъл момент, че просто такава си е офертата, а няма нищо общо с това дали си "лоялен" клиент, такъв, прехвърлящ се от предплатена на абонамент и т.н.
(no)

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 22 сеп 2010, 17:08

[Quote]Вече споменаха и за другия нагъл момент, че просто такава си е офертата, а няма нищо общо с това дали си "лоялен" клиент, такъв, прехвърлящ се от предплатена на абонамент и т.н.[/Quote]

А при GLOBUL май не е по-различно... не вземам страната на никой оператор за сега да се знае :)

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 22 сеп 2010, 17:08

Майка ми е на прима към м-тел и за всички празници получава такива смс-и. Напоследък пък като зареди 10-че пак я канят да стане абонат само за 5 лв.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 22 сеп 2010, 18:03

съобщението беше от "VIVACOM_123" като подател.и друг път съм получавал подобно преди няколко месеца, но тогава не се споменаваше за 5лв на месец,а само за някакви часове и някакъв телефон на промоционална цена.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 22 сеп 2010, 18:10

много кофти подмамват.тези смс-и надминават дори мтел и глобул взети заедно по наглост.и те заблужават с хиляда звездички и подусловия,ама така като го четеш излиза точно 100 часа за 5лв.то явно е 5лв най-ниска такса,а при най-висока е 100часа.ама нито таксата нито минутите са толкова за целия договор,а само за първите месеци.то вярно че е дълго всичко да се обясни в смс,ама така написано заблуждава яко.поне да пишат за пълни условия проверете в магазин/123/виваком.бг така е написано все едно съмнения и други подробности няма.
а една проста сметка 100 часа са 6000минути,ако са към всички мрежи слагаме таксата за свързаност,която сега май е 13ст и излиза,че ако се говорят само към други мрежи тия минути илизат като разход 780лв .....такава измама и заблуда според мен и глобул и мтел никога не са правили през живота си.

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 22 сеп 2010, 18:14

е 100 часа за един месец са много. Трябва да си закачиш тела с фиба за ухото щото ще ти откапят ръцете го държиш, ама на първо четене се заблуждаваш.

Отговори