пак за виваком...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
пак за виваком...
получих смс,който гласеше нещо от рода на това ,че съм бил лоялен клиент и да заповявам в магазин да взема 100часа към всички оператори за 5лв на месец....
не знам как решиха че съм лоялен,като ползвам предплатена,на която само веднъж съм зареждал 10лв до сега.та каква е уловката в цялата история.ясно че 100 часа дори само към тяхната мрежа няма да дадат за 5лв,а какво остава до всички мрежи.
не знам как решиха че съм лоялен,като ползвам предплатена,на която само веднъж съм зареждал 10лв до сега.та каква е уловката в цялата история.ясно че 100 часа дори само към тяхната мрежа няма да дадат за 5лв,а какво остава до всички мрежи.
Re: пак за виваком...
Искат да те правят абонат на такса ;)
А часовете може да са за целия срок на договора или таксата намалена за известен период.
А часовете може да са за целия срок на договора или таксата намалена за известен период.
-
100часа към вскички ще са бая повече от 5лв...доста мотаят....
100 часа сигурно са 100 минути - ще кажат че има грешка, ама ти един път да идеш да питаш, ще ти предлагат и предлагат...... докато някоя кака те навие за 5 лв. такса да им станеш абонат.
-
за 5лв бих им подписал за 100минути ама към всички,не към виваком и след тях примерно на 20ст.за малко разговори към глобул примерно излиза добре след изчервапване не минутите.смс-а за съжаление го изтирх по инерция,но съм сигурен че в него пишеше 100часа,а не минути.
мисля че няма 100 мин. за 5 лв и после по 0,20 лв. :( ако ти предложат - си щастливещ 13 :)
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call
До 100 часа
До 100 часа
-
да знам..бъзиках се :P
Ако съобщението не е от кратък номер, значи е изпратено от служител в магазин, ако има адрес даже е 100% сигурно. Ако е от кратък номер е странно да те водят за лоялен клиент, ако си на предплатена, реално на тях им е по-изгодно да зареждаш ваучери, дори и да си на бонуси безкрай....