Palm Pre vs Motorola Milestone
Palm Pre vs Motorola Milestone
Много се чудя между тези 2 джаджи и коя да ми бъде коледния подарък. И двата телефона се предлагат от О2 Германия на цена от 481 евро сим фрии. Четох мнения на ползващи Дроид, че задния капак бил дефектен и падал, дори от Моторола го подменяли безплатно. Това, което не ми харесва в Пре- малкък дисплей. Вие към кой клоните???
-
- Регистриран: 24 авг 2004, 13:42
Re: Palm Pre vs Motorola Milestone
Днес ходих да гледам в магазина една Омниа ХД и видях пал-ма обаче не ми хареса много е малък....
WebOS, но за жалост доброто начало няма бъдеще, поне така изглежда сега.
Къде си го видял Palm Pre?
Мисля, че Моторола Milestone e по-добрият избор.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Порових се из мрежата и намерих 2 подобни мнения. Едното беше при скачване със стойка за автомобил - посоката на отключване била същата и просто капакът се отварял, а другото - с някаква щипка за колана. Както и да е, не бях чел за такъв проблем преди да пишеш.
Взимай Milestone няма какво да се чудиш. Поне за мен избора на смартфон до голяма степен се определя от ОС му. Какво предлага и какъв потенциал за развитие има. Също така допълнителния софтуер(като едно от основните неща различаващи смарт и не смарт телефони). Колко повече софтуер и по-сериозен темп на развитие, толкова по-добре.
И без да съм се интересувал особено от тези телефони, бих могъл да ти кажа, че Андроид ще се развива доста по-сериозно и ще предложи много по-добра софтуерна обезпеченост.
А при положение, че Pre няма и хардуерни предимства, просто няма за какво да се хванеш.
И без да съм се интересувал особено от тези телефони, бих могъл да ти кажа, че Андроид ще се развива доста по-сериозно и ще предложи много по-добра софтуерна обезпеченост.
А при положение, че Pre няма и хардуерни предимства, просто няма за какво да се хванеш.