Пазаруване от Ebay!

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Пазаруване от Ebay!

Мнение от t1ri » 17 яну 2012, 22:34

Здравейте имам няколко въпроса относно онлайн пазарауването във Ebay!Значи искам да знам каск става доставката и каде да разбера колко пари ще струва доставката на искания от мен продукт!Щото гледам едни протектори и пише,че с някакво писмо доставката е безплатна(така поне ми го преведе гугъл преводача) ама на мен не ми се вярва!2.сега ще ви дам линк да ми обясните тази цена за 1 протектор ли е или за 6 http://www.ebay.de/itm/6x-Schutzfolien-UltraClear-Samsung-I9000-Galaxy-S-/160709652028?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item256b0aae3c#ht_909wt_1139

3.Искам да знам когато си прехвапля парите от дебитната карта към PayPal след това може ли да си тегля пари от картата или да пазарувам със нея от други онлайн магазини или парите ми остават във сметката на PayPal?
4.Абе най добре някой ако има нерви да обясни най подробно как стават тея неща щото аз онлай досега не съм пазарувал и да не се врътна нещо!

5.Благодаря ви предварително!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Пазаруване от Ebay!

Мнение от Ванката » 17 яну 2012, 22:50

Аз също не съм наясно точно, как става понеже ако искам нещо поръчвам на братовчед ми в щатите, но ти не се притеснявай тук има достатъчно разбирачи да те просветлят!!!:D:D:D
:D:D:DАко беше направил тема за айфон срещу самсунг, или тема за М-тел, щеха да ти обърнат внимание!:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 18 яну 2012, 08:25

Доставката до БГ е безплатна. Става дума за 6 фолия. Най-добре си вържи към пейпал кредитна карта, така той сам ще си взима необходимата сума при всяко плащане. Иначе можеш по всяко време да вкарваш и изкарваш пари там, така че не е провблем и с дебитна карта.

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 18 яну 2012, 15:21

Здравей.Аз започнах да ползвам пазаруването през Ибей ползвайки този форум:

http://pazaruvane-online.com/forum/index.php?sid=4fe15c0a449963063d19e40fbf6761a6
Тук пише доста полезни неща.Също така линковете са ти от германския Ибей и там пише на немски.Потърси същото тук:

http://www.ebay.com/

Има наистина разни поръчки с безплатни доставки( трябва да се гледа):).Тези доставки се осъществяват с обикновенните пощи, а като се знае българските пощи, но до сега не съм има лпроблем, но винаги има първи път;).

Успех.

t1ri

Мнение от t1ri » 18 яну 2012, 18:56

Е не,не искам кредитна карта!Аз съм си поръчал дебитна виза електрон международна,с която може да се пазарува по интернет!А как така той сам ще си дърпа парите?Демек продавача ли сам си дърпа парите от сметката ми?

t1ri

Мнение от t1ri » 18 яну 2012, 19:17

Абе братле аз доколкото научих,че след като си прехвърлиш парите от дебитната карта към Пейпъл сметката и след това като правиш разплащания те ти взимат някаква комисионна!Може ли да ми обясиши по подробно!

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 18 яну 2012, 21:28

Здравей.Най-добре(сега вече така е модерно) да се извади виртуална карта Виза или Мастър( само тях ползва Пейпау).След като си харесаш стоката и потвърдиж желанието си да я купиш в Ибей, той сам те препраща към Пейпал и там след като се логнеш се приема че си потвърдил плащането и остава още едно потвърждение в Ибей.След това Пейпал си взема колкото пари трябват от сметкака ти.Това е в общи линии.;)

Търси по форумите чрез Гогъл.Всичко е написано.:D Трябва четене, няма как.;)

t1ri

Мнение от t1ri » 18 яну 2012, 22:04

Е трябва,аз четох братле ама всеки различно пише и се обърках!За това искам някой да ми обясни с точност!Ти ми помагаш много,благодаря ти!Демек да разбирам,че след като си създадеш акаунт във пейпъл получаваш така наречената виртуална карта и с нея става плащането,като тази виртуална сметка ти дърпа пари от дебитната карта?!

Много се обърках като четох за някакъв 4 цифрен код който ти трябвал за да потвърдиш сметката!Та всеки различно пише за тоя код в един форум,едни пишат,че трябва да го получиш от банката други от пеъпъл ,трети от незнам си каде!Много е объркващо!

Благодаря ти за помоща!

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 18 яну 2012, 22:11

1. Изкарваш си "Visa Electron" от някоя банка.
2. Регистрираш се в paypal.com
3. Добавяш картата, от нея се дърпат 1.50 евро ако не се лъжа.
4. След 3-4 дни в описанието на транзакцията има код, който трябва да въведеш в Paypal. (това описание взимаш от банката или електронно банкиране на банката)
5. Тези 1.50 евро се връщат и вече имаш активирана карта в paypal.
6. Когато платиш с paypal, той автоматично дърпа парите от картата, независимо каква е валутата.

Това е :)
S9+

t1ri

Мнение от t1ri » 18 яну 2012, 22:21

Ееее брат мерси!Точно и ясно казано!Само още нещо да питам.Може ли с картата да си тегля пари след като съм си направил регистрация в пейпъл?Щото на едно място четох,че парите от картата ти се прехвърлят в сметка на пейпъл и не можеш след това да теглиш пари от картата ако ти потрябват за нещо!

Отговори