Перфектната буря - сблъсък между новите таблети на Apple и Microsoft
Re: Перфектната буря - сблъсък между новите таблети на Apple и Micros
Хората не познават iPad3, като масовата заблуда е че това е Nokia с ARM11, голям екран и без клавиатура. Съответно незнанието се използва от всякакви кандидати за славата, които предлагат свойте iPad килъри - колко ти му е да биеш една Nokia . Това често са компромисни устройства - още в стадии на тестване , с множество бъгове и едва прохождащ софтуерен каталог. iPad е безкомпромисен. Има си всичко, евтин е и мачка наред.
Просто е невероятен....... от две седмици на ремонт. Оригинален, купен от България. Остави ме точно, когато имах нужда от интернет в работата и между другото забива, когато се претовари меил клиента. (whistle)
Не думай бате! Ти си първият с подобен проблем. Знаеш ли как да го използваш? Ако черпиш няколко бири ще ти покажа. (woo) Има и хелп, при това доста добре структуриран и ориентиран към начинаещи потребители. Може и сам да се справиш. ;)
След като моя айпад мина през ръчичките на няколко човека "специалисти" занимаващи се в тази свера на IT-технологиите и констатация, че проблема е хардуерен и трябва да бъде сервизиран, за мое голямо учудване се оправи от самосебе си. Сега работи перфектно, но със сигурност догодина, ще го пратя на почивка в шкафа и, ще бъде заменен с Win-таблет дано поне и батерията да държи, като на айпада поне от това съм доволен.:)
http://m.youtube.com/watch?v=USiaeXzYkOE :D:D:D
http://m.youtube.com/watch?v=USiaeXzYkOE :D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе вие ако от iPad-a сте недоволни, представям си какво ще става с "бозавите" джаджи. Само ще споделя, че при мен iPad2 за година и половина не е забил нито веднъж, въпреки постоянното качване и триене на софтуер. Също така мейла акаунта ми е 5-6 Гъби и чат-пат ми се налага да трия стара поща. До момента нито един проблем с мейл-клиента. Разбира се че iPad не е идеален, но е много близо до подобно определение. Като "слезеш" от iPad на друга джаджа, разликата е голяма и след 5 минути употреба ти се иска да я праснеш в земята.
Виж сега. [B]Както при теб работи безпроблемно iPad-a, така при мен работи безпроблемно Windows-a.[/B] [i]Казвам това с цел да спреш /и останалите/ да говориш "бозави", "боза", "уинбоз" и други умни наречия... :)[/i] Щото, както виждаш, едно работи при едни и не работи при други. Не си мисли че Бабанка /приемрно/ си измисля за проблемите, които има - няма изгода от това :)
S9+
Аз не съм чул за доволен потребител на iPad - ти си някакъв уникален случай. Обикновено обаче всеки разбира, че не е бил доволен [i][B]след[/B][/i] като хване да ползва нещо различно от него. Така че мога да те посъветвам да си купиш нещо, което поне може работи, преди да критикуваш. Сам ще установиш това, което казах. ..
Asenna5, днес пуснах тото. Единичен фиш 6/49. Знам че шанса ми е малък и да се държа все едно съм спечелил джакпота е глупаво. М$ обаче настоява преди тегленето на тиража, че ще удари джакпота точно с единичен фиш. Темата представя един ишлемарски таблет на"незнаен" ODM производител като претендент срещу абсолютния шампион свръх-тежка категория. Имаше един феноменален гаф преди време, където M$ първо събираха прототипи от ODM производителите , а след това възложиха тайно на един от тях да направи компилация от получените устройства и да прецака останалите с договор за Surface. Въпросната компилация се представя в момента като уникална. (woo)
"Перфектната буря - сблъсък между новите таблети..." - нов таблет не е най-точното определение за iPad 3, който е в продажба от 7 март - вече седем месеца и половина. Въпреки това по нищо не отстъпва и дори превъзхожда чувствително в някой отношения Tegra 3 джаджите. Примерно четири RAM контролера, срещу само един. Също така iPada е с 4 пъти по-мощен графичен ускорител от теграта и т.н. Тази работа, с iPad килъра, не е като онази работа... :D :D
"Перфектната буря - сблъсък между новите таблети..." - нов таблет не е най-точното определение за iPad 3, който е в продажба от 7 март - вече седем месеца и половина. Въпреки това по нищо не отстъпва и дори превъзхожда чувствително в някой отношения Tegra 3 джаджите. Примерно четири RAM контролера, срещу само един. Също така iPada е с 4 пъти по-мощен графичен ускорител от теграта и т.н. Тази работа, с iPad килъра, не е като онази работа... :D :D
Аз съм доволен потребител на ipad. Също така от всичките ми познати нито един не си смени ipad-a за андроидски таблет, а обратното се е случвало. Единственият недостатък е, че направиха 3-ката да е по-дебела и тежка от 2ката, но се преживява. Имам също и playbook и от него съм много доволен, но той си има дребни недостатъци.
Ихааа
"Примерно четири RAM контролера, срещу само един."
Или това иПад е нещо гениално или пишещия е пълен ***** без никакво познание по хардуер и като цяло в IT технологиите , каквито са повечето Ишиипс.
"Примерно четири RAM контролера, срещу само един."
Или това иПад е нещо гениално или пишещия е пълен ***** без никакво познание по хардуер и като цяло в IT технологиите , каквито са повечето Ишиипс.