ПЛАЩАТ С ТОРБА СТОТИНКИ ЗАВИШЕНА СМЕТКА НА М-ТЕЛ

Огнян
Регистриран: 07 апр 2006, 22:19

Re: ПЛАЩАТ С ТОРБА СТОТИНКИ ЗАВИШЕНА СМЕТКА НА М-ТЕЛ

Мнение от Огнян » 03 фев 2011, 09:57

(yes)Да подкрепям идеата за плащане със стотинки.Това е малко не сдандартен начин на протест но си заслужава.А да не говорим за наглото поведение на служителите в тези офиси като видят че нямат кяр от теб не искаш да си вземеш карта или ги отрежеш почват да се държат нагло. Е извинявай ама аз съм влезнал само да си платя сметката не ща да си тръгна с половин офис промоции които после ще ми излезнат през гъза две години докато ти е договора.Да не говорим че две трети от служителите на тези компании са пълни с некомпетентност и са сложени за украса

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 03 фев 2011, 10:24

Те точно за това са служители - те да служат на нас, а не ние на тях! Те са представители на съответния оператор, които го представляват пред мен - така че като ги е забъркал оператора кашите, ще търпят! Ако не им харесва - да си намерят друга работа или да започнат собствен бизнес :)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 03 фев 2011, 10:26

[Quote]Те точно за това са служители - те да служат на нас, а не ние на тях! Те са представители на съответния оператор, които го представляват пред мен - така че като ги е забъркал оператора кашите, ще търпят! Ако не им харесва - да си намерят друга работа или да започнат собствен бизнес
[/Quote] Точно така е, да живее България! :) (no)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 03 фев 2011, 10:52

Много от хората тук не разбират каква е целта на един такъв вид плащане, а други просто се опитват да ви убедя не само, че с този си протест няма да постигнете нищо, ами и дори ще е във ваш ущърб.

Та, целта на токова плащане, драги ми смехурковци, е не да се постави компанията М-тел на колене, а просто да си го върнеш "по свой начин" на консултантите [i]"заради претърпените унижения из различните офиси на М-тел в опит да потърсят правата си"[/i], както е казано още в първия пост.

Защо пък консултантите да са виновни? Ами много просто - те са точно толкова арогантни и точно толкова ги боли оная работа за вас колкото и самия оператор. И за доказателство можете да видете арогнантното им държание, не само в офисите им, ами дори и тук сред нас, във форума. Пример за това е любимата ни консултантка в Глобул [B]Bliss[/B], както и "учтиво-любезния" М-телски служител [B]Crazy Hearth[/B].

Изненада, главното действие тук е насочено не само към оператора, но и към служителите му, така че, с един куршум - два заека.

А на всички тези които се гневят, бих казал само че са едни типични българи с елементарно стадно мислене и вместо да поздравят един такъв човек който защитава интересите им вместо тях, те му се гневят и го псуват.

Да [B]Crazy Hearth[/B], тук си прав:
[Quote]Точно така е, да живее България! :) (no)[/Quote]

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 03 фев 2011, 10:55

На чужд гръб и сто тояги са малко :D
Според мен по този начин не наказвате оператора, както си въобразявате и се успокоявате, явно от невъзможността да реагирате адекватно по друг начин на несправедливост към вас, дори не наказвате служителя, защото на него това му е работата - дали ще брои пари или ще цъка на компютъра в служебната програма - все е тази, той е там от началото до края на работния ден. Наказвате себе си, че ще стоите в магазина на "омразният" си оператор 1-2 часа, докато ви броят парите, както и наказвате клиентите зад вас, че ще чакат докато служителя брои вашите стотинки, за вашата сметка, направена от вас, но отчетена от оператора ви, дали правилно или грешно - има си съдилища за решаването на такива казуси. :D
ПП: Не работя нито в Мтел, нито имам някаква връзка, с който и да е оператор, просто давам мнение от неутрална, логична персонална гледна точка :)

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 03 фев 2011, 11:12

[Quote]Много от хората тук не разбират каква е целта на един такъв вид плащане, а други просто се опитват да ви убедя не само, че с този си протест няма да постигнете нищо, ами и дори ще е във ваш ущърб.

Та, целта на токова плащане, драги ми смехурковци, е не да се постави компанията М-тел на колене, а просто да си го върнеш "по свой начин" на консултантите "заради претърпените унижения из различните офиси на М-тел в опит да потърсят правата си", както е казано още в първия пост.

Защо пък консултантите да са виновни? Ами много просто - те са точно толкова арогантни и точно толкова ги боли оная работа за вас колкото и самия оператор. И за доказателство можете да видете арогнантното им държание, не само в офисите им, ами дори и тук сред нас, във форума. Пример за това е любимата ни консултантка в Глобул Bliss, както и "учтиво-любезнив" М-телски служител Crazy Hearth.

Изненада, главното действие тук е насочено не само към оператора, но и към служителите му, така че, с един куршум - два заека.

А на всички тези които се гневят, бих казал само че са едни типични българи с елементарно стадно мислене и вместо да поздравят един такъв човек който защитава интересите им вместо тях, те му се гневят и го псуват.

Да Crazy Hearth, тук си прав:[/Quote]

Аз няма да споря с начина на плащане на господина, сигурен съм, че си има причини, за това както се вижда нямам проблем. Обаче, правя и анализ на това което ще причини с действията си на други хора в магазина който ще посети, то ве ме прави...арогантен ? Хаха!
Ами ок, като утчтиво-любезен служител, ще си седя и ще си чета в темата :)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 03 фев 2011, 12:05

[Quote][B]На чужд гръб и сто тояги са малко
Според мен по този начин не наказвате оператора, както си въобразявате и се успокоявате, явно от невъзможността да реагирате адекватно по друг начин на несправедливост към вас, дори не наказвате служителя, защото на него това му е работата - дали ще брои пари или ще цъка на компютъра в служебната програма - все е тази, той е там от началото до края на работния ден. Наказвате себе си, че ще стоите в магазина на "омразният" си оператор 1-2 часа, докато ви броят парите, както и наказвате клиентите зад вас, че ще чакат докато служителя брои вашите стотинки, за вашата сметка, направена от вас, но отчетена от оператора ви, дали правилно или грешно - има си съдилища за решаването на такива казуси. [/B][/Quote]

По-точно не бих могъл и аз да го кажа. Когато заемам това мнение искам да обърнете внимание на аватара ми, ако до сега някой не го е направил! За съжаление не мога да си кривя душата, когато става въпрос за личното ми мнение, което с което разбира се не ангажирам никой. Казах ви - щом някой смята, че подобна инициатива ще доведе до някакъв положителен резултат, то нега я реализира, даже национално движение за плащане в стотинки на касите на операторите (в частност М-тел) нека основе. Аз няма как да се съглася с подобен абсурд, за който нямам нито време, нито достатъчно нерви, че да вгорчавам живота и на други хора-клиенти заради моето плиткоумие. ЗА, с две ръце съм, за борбата срещу некоректните оператори, но не и на цената на всичко, когато трябва да жертвам повече от нерви и време само за да докарам същия ефект в ответната страна и да въвлека в това и други хора, особено когато е повече от ясно, че подобна кауза е загубена още от самото начало и няма да доведе до абсолютно нищо. Това, че някой се мисли за велик и е болно завладян от мисълта да вгорчи живота на няколко човека през този ден въобще не ме вълнува, не се водя от принципа - не е важно аз да съм добре, важно е на М-тел да им е зле, щото както казах М-тел ги боли фара, че надписват сметки, че постоянно служителите им го отнасят, че стремглаво недоволството към тях расте, че ще им пука, че някой си платил в офиса им така или иначе начислената му сметка със стотинки, все пари са.

Оффф... всеки луд с номера си, като подкрепяте подобна иниециетива - включете се, никого не убеждавам да не го прави, все пак щом виждате смисъл в това (woo)
Аз лично не виждам и нямам времето и слава богу брилянтния ви акъл и логика ;)

ПС: Поздравления за поста на @[B]GiLLaN[/B] !
Бях започнал да се отчайвам, че трезвомислещите и интилигентни хора са привършили, но съм малко по-спокоен вече!

freezingskull
Регистриран: 01 яну 2011, 18:29

Мнение от freezingskull » 03 фев 2011, 13:15

нищо няма да се получи като си платим сметките с стотинки. най-добре е вече всички да осъзнаем, че само ако показваме явно недоволството си както хората в африка сега, ще успеем. трябва да сме стотици на 20-ти февруари, неделя, пред народния тетър Иван Вазов!

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 03 фев 2011, 13:20

На последното събиране имаше 50 души, част от които повикани.... за мен това е несериозно, инциативите поети от официалните органи са по-надеждни, от колкото протестчета организирани от бесни старчета с лична вражда към оператор/и.....

Отговори