По колко мобилни устройства използвате и какви са те?
По колко мобилни устройства използвате и какви са те?
Аз използвам 2 GSM-а.
Единия е Nokia 6300 а другия Sony Ericsson
K800.(за в бъдеще ще помисля и за 3-ти)
-----------
Сега кажете вие!
:)))
Единия е Nokia 6300 а другия Sony Ericsson
K800.(за в бъдеще ще помисля и за 3-ти)
-----------
Сега кажете вие!
:)))
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: По колко мобилни устройства използвате и какви са те?
k800,
d750,
6233,
hp pda
d750,
6233,
hp pda
Ползвам 2-единия основния ми Е51, втория SE Т630 (доста е старичък знам на 4 години, но работи безотказно, честно казано доста съм изненадан от това). Ериксона съм се замислил да
го сменя с 6233.
го сменя с 6233.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Nokia E60 /GloBul/ & SE K800i /M-Tel/
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
emi az imam 2 telefona
1.Nokia 6500Classic
2.Nokia E50
1.Nokia 6500Classic
2.Nokia E50
Два телефона, ако някой се интересува и за другите неща, да погледне в профила ми.
Ще ми се Nokia N810 да имаше и функционалност на телефон, тогава бих предпочел именно това + плейър. Може би някой ден ще се появи такова нещо(смартфоните на Nokia с S60 Touch няма да са толкова различни от N810 - в смисъл, че най-после ще имат голям дисплей, удобен за браузинг, и на всичкото отгоре ще е чувствителен на допир). Но трябва да има и модели с QWERTY клавиатура, както е N810. Аз бих взел именно такъв.
Интересно е, че Nokia са патентовали "touchscreen без докосване". Има три сензора(може би и повече ще използват), които улавят движението на пръсти в близост до дисплея и по този начин се премахва нуждата от докосване на дисплея и иначе неизбежните отпечатъци. Надявам се, че ако добавят това като функционалност няма да забравят и за haptics, защото без haptics използването на такъв вид управление ще е още по-нетактилно.
Ще ми се Nokia N810 да имаше и функционалност на телефон, тогава бих предпочел именно това + плейър. Може би някой ден ще се появи такова нещо(смартфоните на Nokia с S60 Touch няма да са толкова различни от N810 - в смисъл, че най-после ще имат голям дисплей, удобен за браузинг, и на всичкото отгоре ще е чувствителен на допир). Но трябва да има и модели с QWERTY клавиатура, както е N810. Аз бих взел именно такъв.
Интересно е, че Nokia са патентовали "touchscreen без докосване". Има три сензора(може би и повече ще използват), които улавят движението на пръсти в близост до дисплея и по този начин се премахва нуждата от докосване на дисплея и иначе неизбежните отпечатъци. Надявам се, че ако добавят това като функционалност няма да забравят и за haptics, защото без haptics използването на такъв вид управление ще е още по-нетактилно.
M-Tel: Nokia N70 Music Edition + GPS Holux M-1000
GLOBUL: SonyEricsson K800i
vivatel: Nokia 6230
;-)
GLOBUL: SonyEricsson K800i
vivatel: Nokia 6230
;-)
Vivatel -пакет 30МВ - Нокия Е61 2GB miniSD
MTel - Samsung D500
музика - iPod Nano 2 gen 4GB
пълноценен интернет - ASUS EEE PC 4G + 4GB SDHC , Logitech VX Nano
За в бъдеще планирам единствено iPhone,на мястото на Нокията и Нано-то.
MTel - Samsung D500
музика - iPod Nano 2 gen 4GB
пълноценен интернет - ASUS EEE PC 4G + 4GB SDHC , Logitech VX Nano
За в бъдеще планирам единствено iPhone,на мястото на Нокията и Нано-то.
2 GSM-a
m-tel Se v630i
vivatel siemens nqkav smotan..
m-tel Se v630i
vivatel siemens nqkav smotan..