По програма Заедно
Re: По програма Заедно
Нокиата е печатна грешка. Нормално офертите стават по-добри с по-горни групи. Няма оператор който да раздава подаръци на клиенти с потребление около 10-20 лв
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Koe e печатна грешка,че не схванах?
Тук никой не говори за подаръци,но да даваш телефон на почти два пъти по-ниска цена на новия клиент,а стария да го пренебрегваш по този начин не е признак на добро отношение към лоялния клиент.
Разбира се в това отношение критиката важи за всички оператори...
Тук никой не говори за подаръци,но да даваш телефон на почти два пъти по-ниска цена на новия клиент,а стария да го пренебрегваш по този начин не е признак на добро отношение към лоялния клиент.
Разбира се в това отношение критиката важи за всички оператори...
Днес ходих до Глобул да видя какво ми предлагат по тая култова програма, че картата изтича след месец и малко :D Не е истина. Предложиха ми първо "безплатен" домашен телефон, който бил само за лоялни клиенти (woo) После някакви телефони на лизинг, който честно казано през Пощенска Банка без договор ще ми излезнат горе-долу същото като пари.
За десерт момата явно го беше закъсала за таргет си и ми обясни, че мога да преподпиша само когато си плащам сметката (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo) Също така любезно ми предложи Desire HD, но с уточнението че го нямат наличен :D
За десерт момата явно го беше закъсала за таргет си и ми обясни, че мога да преподпиша само когато си плащам сметката (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo) Също така любезно ми предложи Desire HD, но с уточнението че го нямат наличен :D
Направих запитване до Глобул, отностно липсата на актуални модели в оферите им за преподписване.
Оттам ми отговориха, че в мойта оферта която предстои скоро да излезне ще фигурират със сигурност и следните два модела:
HTC Desire HD
Apple iPhone 4
Това е чудесно, ще напиша после какви условия са ми предложили(yes) Поне в моя случай, Глобул за поред път постъпват изключително коректно(yes)
Оттам ми отговориха, че в мойта оферта която предстои скоро да излезне ще фигурират със сигурност и следните два модела:
HTC Desire HD
Apple iPhone 4
Това е чудесно, ще напиша после какви условия са ми предложили(yes) Поне в моя случай, Глобул за поред път постъпват изключително коректно(yes)
Кое точно е коректното в случая? Виж моята история от вчера. Да не говорим, че вече за трети път ми предлагат при плащане на сметката да взема "безплатен" домашен телефон (whistle)
Виж офертите по горе за клиенти група А. Там няма HD-то, нито Айфона.
Както написах, според писмото което получих, ще имам опции и за двата апарата. Това е супер, защото се интересувам от тях. Какво ще е точно финансовото предложение, ще разбера като се отвори офертата. И ще споделя разбира се.
За това казвам, че Глобул са коректни, защото ще ми предложат опции за точно за моделите които се интересувам.
Както написах, според писмото което получих, ще имам опции и за двата апарата. Това е супер, защото се интересувам от тях. Какво ще е точно финансовото предложение, ще разбера като се отвори офертата. И ще споделя разбира се.
За това казвам, че Глобул са коректни, защото ще ми предложат опции за точно за моделите които се интересувам.
А можеш ли да ни дадеш ифно за Iphone 4?