Подслушват ли телефона ви?
Подслушват ли телефона ви?
Естествено-системата "Ешалон" подслушва всички.
Re: Подслушват ли телефона ви?
[Quote]системата "Ешалон"[/Quote]
Това не е ли новата система на мтел дет им я слага МОСАД;)
Пък и кво ти пука:D
Това не е ли новата система на мтел дет им я слага МОСАД;)
Пък и кво ти пука:D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Някой знае ли начин как се разбира дали те подслушват,бях чел тук някъде че ако имаш от онези джаджи където светкат преди да звънне телефона с тях се разбирало по някакъв начин,някой запознат да каже:)
Не работя за ДАНС и не съм терорист, следователно не ми пука дали ме подслушват или не - нямам тайни застрашаващи държавната сигурност :D
Вероятно е да те подслушват ако познаваш хора,които познават хора,които са се разминали с колата на една магистрала,с човек,който познава човек на НЯКОИ хора!!!
Гледайте новия български сериал "Под прикритие" (като излезе).
Ясно е, че няма как да подслушват всички. Въпросът е, че всеки може да бъде подслушан, при проявен интерес и желание. Което за мен лично е проблем от същия мащаб.
[Quote]Ясно е, че няма как да подслушват всички[/Quote]
Май има,то евреите са заложили примерно-500 думи които ако се произнесат започва автоматичното записване;)
Май има,то евреите са заложили примерно-500 думи които ако се произнесат започва автоматичното записване;)
Еми аз ще ги произнасям всеки път за щяло и нещяло, пък от друг GSM и SIM ще говоря с кодирани думи за уж съвсем отвеяни и безинтересни неща. И пак няма да ми подслушват "червения" телефон.
То пък все едно някой обсъжда деликатни проблеми по телефона - отдавна това почти не се прави.:)
Това, дето преди се опитаха да ни пробутат, че някакви си говорили как да убият Борисов, е толкова смехотворно, че чак не е смешно.:) Пък ако случайно беше истина, това само би доказало, че наистина масовото следене е факт, иначе как щяха да го чуят?
Това, дето преди се опитаха да ни пробутат, че някакви си говорили как да убият Борисов, е толкова смехотворно, че чак не е смешно.:) Пък ако случайно беше истина, това само би доказало, че наистина масовото следене е факт, иначе как щяха да го чуят?