Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
Всяка една от електронните фактури има подробна, безплатна разпечатка. Не говори глупости.
По темата: ако си подписал договора с новите условия, в които ясно е посочено, че минутите не важат към БОБ, нямаш основание за жалба. Все едно да говориш с Виваком, а да нямаш национални минути и да се сърдиш на Глобул.
Ако си на старите условия, на които не пише такова нещо... ИМАШ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ВДИГАШ СКАНДАЛ. Спокойно, Мобилтел правят големи отстъпки, ако се установи грешка. Не те подминават като другите...
Но хубаво провери на кои условия си :)
По темата: ако си подписал договора с новите условия, в които ясно е посочено, че минутите не важат към БОБ, нямаш основание за жалба. Все едно да говориш с Виваком, а да нямаш национални минути и да се сърдиш на Глобул.
Ако си на старите условия, на които не пише такова нещо... ИМАШ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ВДИГАШ СКАНДАЛ. Спокойно, Мобилтел правят големи отстъпки, ако се установи грешка. Не те подминават като другите...
Но хубаво провери на кои условия си :)
[Quote]че [u]минутите не важат към БОБ[/u], нямаш основание за жалба[/Quote]
Да ама няма сигнал за пренос;) така,че пълно основание за жалба:P но погледнато от друга страна оня с пренесения номер сливи ли има в устата (angry)(no)
М/у другото този сигнал за постоянно ли е или има тех. време:| в смисъл 6 месеца, година:|
Да ама няма сигнал за пренос;) така,че пълно основание за жалба:P но погледнато от друга страна оня с пренесения номер сливи ли има в устата (angry)(no)
М/у другото този сигнал за постоянно ли е или има тех. време:| в смисъл 6 месеца, година:|
Съгласен съм с вас, че оня е трябвало да каже. Ама от друга страна, ако оня има едни 500 контакта ко праим :|
Че то той трябва на всички да пуска SMS или да звъни. Не го извинявам, просто си говорим тук.
Проблема за мен е в йезуитското тълкуване на мрежа и оператор.
Сигналът си е постоянен.
Че то той трябва на всички да пуска SMS или да звъни. Не го извинявам, просто си говорим тук.
Проблема за мен е в йезуитското тълкуване на мрежа и оператор.
Сигналът си е постоянен.
Мтел са си вързали гащите изобщо не си мислете че са паднали от луната.Аз имах същата ситуация-мой приятел си пренесе мтелския номер на супер боб.Тъй като си знаем спатиите с любимия на целокупния български народ оператор Мтел,първото нещо което проверих е дали ми се трупа сметка като звъня на въпросния номер-ползвах тогава план с 2000 мин към 12 номера.Разбира се сметката расте-ни вест ни кост ни сигнал за пренос,тихомълком ме тарифират на 32 ст.като пичове...Такааа почвам да тормозя момите в колцентъра,правейки се на луд,имам сметка а не съм говорил извън номерата и тн.Обаче отсреща мълчание-ми такова,правим проверка ми ще видим ми то....Накрая не ми издържаха нервите от глупостите им и директно ги попитах как по дяволите тарифират разговорите ми към този и този конкретен номер...Този път в офис-лице в лице с консултанта,мърдане няма не е като да ми мрънкат по телефона,леееекичко повишавам тон за да чуят на опашката за какво ще е скандала,който се каня да им спретна след секунди.Като видя какво се задава на хоризонта момата смотолеви че видите ли МОЖЕ този номер да е пренесен в друга мрежа-веднага я парирах в зародиш подавайки и телефона си,викам я да чуем сигнала за пренос....Ма то не било в друга мрежа точно амииии....май било тарифен план ама то..Ей тука вече издивях,от всичко най-мразя да ме правят на тъпак,викам я дай да пуснем заявления за спиране на трите номерчета дето са на мое име щом е такава работата.Тука вече дотърча управителката на офиса,единия от номерата има 700 лв кредитен лимит,плащани са роуминг сметки на него по 500-600 кинта и като им кажа ,че ще го спирам почват да припадат:D А за три номера ме гледат като природно бедствие:P Разбрахме се в ощи линии,бързо ми минава обаче си признаха че не постъпват коректно с хората по този начин,за това аз лично си направих мтелския номер на прима и си взех нова карта на супер боб с нов префикс,да знае който ме търси че ще бъде таксуван.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Когато човек пренася номер от който и да е бранд от мрежата на Мтел към който и да е бранд от мрежата на Мтел няма сигнал за пренос.
На 27.12.2012 ще направя 2 г. откато съм се спасил от Mtel. Повод за купон!
И аз от две години се махнах от тях , Ментеля отдавна съм ги отсвирил и ми се спести проблема с билдига, отчитането на сметките, тъй като мой хора получиха по 2-3 наведнъж та, Мтел ли забрави, по добре остарялата Вива с куп хора които грам незнаят защо са в кол центъра ама поне вигани ми опрощават гафовете като си ги направят, и освен това дават бонуси толкова много, че незнам вече дали системата им работи на печалба :D(woo):P;)
[Quote]Когато човек пренася номер от който и да е бранд от мрежата на Мтел към който и да е бранд от мрежата на Мтел няма сигнал за пренос.[/Quote]:X
А ми тука са директно за КЗП(angry) Не може да имаш минути към ментела и да те таксуват като извън мрежата им без сигнал за пренесеност(no)(no)(no)Ето за това имаше и ще има голям отлив,защото ментеля се правят на големи тарикати и като последни клошари гледат да откраднат и жълти стотинки(angry)(no)(no)(no) Подобен бе и номера им с пускането на гл. поща когато си спреш номера(woo)(woo):X:X
А ми тука са директно за КЗП(angry) Не може да имаш минути към ментела и да те таксуват като извън мрежата им без сигнал за пренесеност(no)(no)(no)Ето за това имаше и ще има голям отлив,защото ментеля се правят на големи тарикати и като последни клошари гледат да откраднат и жълти стотинки(angry)(no)(no)(no) Подобен бе и номера им с пускането на гл. поща когато си спреш номера(woo)(woo):X:X
[Quote]Тема: Re: Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
Автор: rado243
Публикувано: 04.12.2012 19:23
Да ама няма сигнал за пренос[/Quote]
Какво ги бОли в мобилтел, че някой са го таксували неправилно?
Почват се обяснения, че видиш ли \"ма, то било в различни брандове, една мрежа\" и бла-бла и какво от това? Парите които плащаш не са от различен бранд (напр. от монополи), а са истински, реални. Щом е таксуван за разговор, към друг оператор е трябвало да има сигнал. Не ни бОли, че мобилтел има пореден техн. проблем/недостатък.
Въобще не завиждам на човека, че ще трябва да се разправя с празни кратуни, защитаващи отново издънелия си работодател.
Автор: rado243
Публикувано: 04.12.2012 19:23
Да ама няма сигнал за пренос[/Quote]
Какво ги бОли в мобилтел, че някой са го таксували неправилно?
Почват се обяснения, че видиш ли \"ма, то било в различни брандове, една мрежа\" и бла-бла и какво от това? Парите които плащаш не са от различен бранд (напр. от монополи), а са истински, реални. Щом е таксуван за разговор, към друг оператор е трябвало да има сигнал. Не ни бОли, че мобилтел има пореден техн. проблем/недостатък.
Въобще не завиждам на човека, че ще трябва да се разправя с празни кратуни, защитаващи отново издънелия си работодател.
хора, аз съм последния човек, който ще защитава мтел, но вижте какво пише в сайта за тарифния план Mobi XL: https://www.mtel.bg/tarifen-plan-mtel-mobi
"Цена на минута към други мрежи в страната след изчерпване на включените минути Включително към номера на тарифни планове с марка “bob” - 0,29 лв.
т.е. записано си е ясно, че разговор към боб се таксува по 29 ст. след изчерпването на 1000 мин. към всички оператори.
Проблема тук естествено е че, няма сигнал за пренос при условие че човека не знае че номера е бил пренесен към боб. Ама сигнал за пренос има само когато номера е в друга мрежа, а боб пък си е мтел мрежа... и е.ало мамата направо...
Хем тъй, хем тъй, мтел си чете като дявола евангелието и както си им отърва...
Общо взето човек трябва да хвърля боб, за да разбере дали мтел номер е мигрирал към боб. :-)
"Цена на минута към други мрежи в страната след изчерпване на включените минути Включително към номера на тарифни планове с марка “bob” - 0,29 лв.
т.е. записано си е ясно, че разговор към боб се таксува по 29 ст. след изчерпването на 1000 мин. към всички оператори.
Проблема тук естествено е че, няма сигнал за пренос при условие че човека не знае че номера е бил пренесен към боб. Ама сигнал за пренос има само когато номера е в друга мрежа, а боб пък си е мтел мрежа... и е.ало мамата направо...
Хем тъй, хем тъй, мтел си чете като дявола евангелието и както си им отърва...
Общо взето човек трябва да хвърля боб, за да разбере дали мтел номер е мигрирал към боб. :-)