Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
Re: Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
[Quote]Ама сигнал за пренос има само когато номера е в друга мрежа, а боб пък си е мтел мрежа... и е.ало мамата направо...[/Quote]
Пич, БОБа си е в мрежата на ментел ама тука имаме номер с префикс 088;) който и да е пренесен към водафон или към марс не е вече ментел,така,че това трябва да се раздуха защото тези измекяри се правят на големи тузари ама са пълни селски бекове(angry)
Пич, БОБа си е в мрежата на ментел ама тука имаме номер с префикс 088;) който и да е пренесен към водафон или към марс не е вече ментел,така,че това трябва да се раздуха защото тези измекяри се правят на големи тузари ама са пълни селски бекове(angry)
И аз така си помислих, че вероятно сигналът е за даряващата мрежа. Нямам как да го пробвам. Не познавам абонати на МТел или поне такива, от които да се осмеля да искам подобна услуга. Всъщност, не че ме интересува особено, но ми стана любопитно защо няма сигнал.
Съдете ги до дупка нагледците!
[Quote]Всяка една от електронните фактури има подробна, безплатна разпечатка. Не говори глупости.[/Quote]Защо реши, че говоря за електронните фактури? Не видях да се споменава детайлна информация какво е таксувано, и е логично да предположа, че такава не е достъпна.
Аз не ползвам електронна фактура и си имам безплатна детайлна разпечатка, докато при М-Тел такава (хартиена) разпечатка не знам да е имало. Ако това е глупост (не споря) - обърни се към авторите и, не към мен. Аз просто я констатирам.
Електронната "[i]разпечатка[/i]" (ако приемем този термин) не е свързана с разходи, а става автоматично при заявката към базата данни. Би било очевадно злонамерено да не се изписва и там.
Аз не ползвам електронна фактура и си имам безплатна детайлна разпечатка, докато при М-Тел такава (хартиена) разпечатка не знам да е имало. Ако това е глупост (не споря) - обърни се към авторите и, не към мен. Аз просто я констатирам.
Електронната "[i]разпечатка[/i]" (ако приемем този термин) не е свързана с разходи, а става автоматично при заявката към базата данни. Би било очевадно злонамерено да не се изписва и там.
Аз не помня за толкова много години някога мобилтел да са давали безплатна разпечатка, дори и на бизнес клиентите. Като въведоха електронната дори се рекламираше, че била безплатна - огромна екстра. Дори напротив допълват ценоразписа http://www.mtel.bg/spravki-tseni-i-taksi
Задължителни елементи, като сигнал за пренесен номер, обаче липсва. Нали е безплатен, не си дават много зор да го активират, а прецаканите клиенти са най - важния актив за оператора.
Задължителни елементи, като сигнал за пренесен номер, обаче липсва. Нали е безплатен, не си дават много зор да го активират, а прецаканите клиенти са най - важния актив за оператора.
Ето още един "Коледен" подводен камък:
http://www.mtel.bg/koleden-paket-ot-mtel
Пакета с подаръците вече е 29,80 само за 12мес. после става 39.80лв.
Предната промоция нали е за целия срок 29.80лв?
http://www.mtel.bg/koleden-paket-ot-mtel
Пакета с подаръците вече е 29,80 само за 12мес. после става 39.80лв.
Предната промоция нали е за целия срок 29.80лв?
Извинявай ама какво общо има предната промоция с тази? И искаш да кажеш, че никъде не е написана таксата каква е, та наричаш това подводен камък? Май вече се чудите откъде да си смучите глупостите...
Stucki: Я се замисли. Рекламата е за 29.90 такса. Това, че втората година е по-висока го пише в дребните букви и кой прочел кой не прочел. А разликата е едни 120 лв. за срока на договора между рекламираното с ГОЛЕМИ БУКВИ и написаното с МАЛКИ БУКВИ.
Я отвори линка дето е дал да видим дали не пише каква е таксата после?
Пише, но с малки букви в таба Условия.