Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 18:20

По малко хейт и повече реализъм. Ползвам IPTV от Булсат на компютър и на телефон- върви прекрасно. Кой от другите оператори предлага такава услуга и при това безплатно??? Никой! Не разбирам претенциите на някои хора. Не била пусната още услугата за телевизори. Ами ще я пуснат, в момента е в тестов период. Има и други оператори, за който е нетърпелив!

Същата работа и с LTE. Всеки нетърпелив, иска веднага да тръгнат. А никой не гледа, че тройния картел не прояви никакъв интерес на търга преди 3 години за честоти. Сега щяхме да имаме LTE и да сме забравили. Двете компании разполагат с много по-малък финансов ресурс от тройния картел. И каква е тази дезинформация, че тройния картел щели да имат LTE лятото на 2016 г.??? Няма такова нещо. Нарочно се пускат такива "слухове", за да не подписват хората с Макс или с Булсат. Твърде елементарни номера!

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от labaling » 21 апр 2015, 18:25

Спор няма двете услуги са прекрасни, аз също днес за пореден месец си платих интернет 50 Mbit за 15 лева, и то с ДДС, фирмен акаунт. В България категорично никога няма да има по-добра оферта. Въпросът тук е, че предварително се обявяват някакви несъществуващи услуги, и се обявяват често с години преди пускането им. Питам аз - как може да послужи това, освен за заблуда! Повече работа, по-малко приказки, бяха казали... И все пак има някакви закони, това е все едно един магазин да лепне стикер с намаление, да те подмами да влезеш, а такова намаление не съществува. Все пак сме 2015 и в ЕС, а Булсатком надявам се претендират за сериозна и национална, а не квартална гаражна компания? Видял ли си на някой от останалите "големи", на сайта им и една буква да има невярна. Веднага ще ги погнат с глоби.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 18:30

Така наречените "големи" си плащат подкупи на високо ниво, да не ги закачат контролните органи. Държавата ако искаше да защити интереса на гражданите, отдавна щеше да допусне много виртуални оператори, със роуминг на фиксирана цена. Както в цяла Европа, в Англия са над 20 тези оператори. И цените щяха да се определят от конкуренцията, щеше да има добри оферти за безсрочни и предплатени договори. А не сега да ти искат да подписваш дълги двугодишни договори, заради пикливата им промоция...

alexandrov1
Регистриран: 29 юни 2012, 20:36

Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от alexandrov1 » 21 апр 2015, 18:42

На 27.04. се очаква търговския им старт.

Браво!

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от wer_aac » 21 апр 2015, 18:43

А бе стига с тая заблуда, че ползвате IPTV. Знаете ли какво е IPTV? Вие ползвате приложения за компютър и смартфон. Когато пуснат истинското iptv с фюжън приемника тогава говорете.
---
Милене, това че малките правили нещо, а големите не си мърдали пръста е пълна заблуда. Както казах Макс и Була само раздухват насам и натам, че извършват някаква дейност.
Кога макс и булсат ще имат 99% покритие и то не на НАСЕЛЕНИЕТО, а на ТЕРИТОРИЯТА, което е по важното.
--
Само гледайте сеира на булсат и да 2016 пак няма да са пуснали нищо или пък ще пуснат ограничено само в 6,7 града и пак нищо. И ще видите как Мтел, Теленор без да говорят постепенно ще си пуснат ЛТЕ, а там където нямат ще е 3Г докато сложат клетки за 4Г и ще имат нет навсякъде , а макс и булсат ще са без покритие в голяма част от държавата.
----
И само да вметна да не ме обвините в "любов" към 3-я картел хах. Абонат съм и на булсатком и ги харесвам и им желая успех, а и ползвах макстелеком и бях доволен, но ги спрях. Така, че имам опит с всички. Но ми писна булсатком да казват какви услуги предлагат или ЩЕ предлагат и аз 5 години да им вярвам и да чакам да пуснат това и онова. Писна ми от долните им лъжи.

Мilen

Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 18:45

[Quote]На 27.04. се очаква търговския им старт.[/Quote]
Откъде е инфото? Ако стане, ще е супер новина (yes)
[Quote]Вие ползвате приложения за компютър и смартфон.[/Quote]
Точно така. И според теб това не е IPTV, така ли? Хайде стига глупости. В световен мащаб именно натам вървят нещата- всичко през интернет. Абе кой от тройния картел предлага такава услуга- НИКОЙ!!!

На теб не знам от какво ти е писнало. На мен ми е писнало от тройния картел. Писнало ми е да предлагат едни от най-високите цени в Европа и да искат двегодишен договор за всяка промоция! Как може в съседна Гърция за 6 евро на предплатена карта да имаш 1000 мин. към всички + 1000 МБ нет! Без договор, без нищо! Как може в цяла Африка вече да има LTE мрежи,в Албания и Македония да има, само нашите от тройния картел не искат да пуснат!

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Мнение от teou » 21 апр 2015, 18:54

[Quote]Ако не предложат Булсат и Макс нет и гласови услуги, преди трите телекома - не виждам как ще оцелеят, след това.[/Quote]

Тъй като нямат и явно в обозримо бъдеще няма да имат национално покритие, то собствените гласовите услуги леееко се обезсмислят (нали няма да се връщаме към стационарните телефони, та да си говорим София-София). Така че единствения начин остава с роуминг споразумения и ползване мрежата на големите. Условията ще се диктуват от големите. Ето макс вече 1 година - преговори. Накрая ще ги пуснат, нищо чудно и държавата да ги задължи, но условията ще са такива, че дори и да оцелеят (до поредната препродажба), никога няма да имат шанс за по-голям от бутиков пазарен дял.

Аз затова казах по-рано, че с всеки изминал ден е все по-безсмислено Булсат изобщо да стартират, щото и до този бутиков дял от пазара, на който разчитат Макс няма да се докопат, но явно все пак са налели някакви пари и по-добре да пуснат нещо там, отколкото да прашасват антените.

Това което ти наричаш "няма да оцелеят" аз му викам "безсмислено живуркане без перспектива". Общо взето - същото.

agesgs
Регистриран: 21 ное 2011, 08:29

Мнение от agesgs » 21 апр 2015, 18:56

Кое е вярно и кое е НЕвярното ?Гр.Харманли е отразено на картата им и вижте какво ми отговориха в чата :D

Мilen

Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 18:57

Важното е, че ще стартира съвсем скоро! Това ме интересува!

На големите "пророци", или по-точно казано хейтъри мога да им кажа, че Булсат не зависи от успеха или неуспеха на мобилната мрежа. Те си имат успешен и печеливш бизнес! А хейтърите ще си останат хейтъри и само доказват правотата на вица за българския казан в ада! Край който няма дяволи да пазят, защото самите българи бутат надолу всеки, който се опита да подаде глава навън.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от wer_aac » 21 апр 2015, 18:58

Аз пък съм доволен. Кой в Европа предлага за 16 лева 1200мин с прехвърляне, 3000мб нет 60 международни, напълно безплатно към всички фиксирани след изчерпване пък пак са безплатни фиксираните и тези в мтел.
---
А в България също предлагат за 14.99 1000 мин и 2000мб нет без договор и това е на БОБ. Договора е формален.
Така че и тая теория пада.
Който искаше БЕЗ ДОГОВОР ДА ИМА 1000МИН и 2000МБ да се е възползвал.
Спор няма, че приложенията са супер, но когато пуснат FUSION да ми звъннат.
---
Милене нали не се шегуваш. Абонат си на була и тяхното СКОРО е в рамките на 5-7 години.:D

Отговори