Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от mkpetrov » 21 апр 2015, 18:58

Булсат поне ще са алтернатива на WiMax-а, като гледам, щом ще предлагат изцяло неограничен интернет. При това положение вече има повече смисъл да се правят врътки с 2 сим карти, особено ако човек не пътува много.

agesgs
Регистриран: 21 ное 2011, 08:29

Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от agesgs » 21 апр 2015, 19:02

Ще стане някога :D

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 19:03

[Quote]Спор няма, че приложенията са супер![/Quote]
Именно. Аз съм изключително доволен. Никой от тройния картел не ми предлага подобна услуга! А сега с LTE нет ще мога да гледам телевизия в движение, навсякъде, където искам! Отново услуга без аналог!

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:07

[Quote]Абе не разбирам тази фирма, започнаха да приличат на някакви пирати или поне аматьори... В сайта им продължава да се пълни с информация за услуги, които реално ги няма... то не беше IPTV, сега 4G... А за тези някакви закони, да не се подвеждат потребителите не съществуват ли?! За представяне на невярна информация... Явно много им се иска да предлагат всичките тези неща, но направата на един сайт е най-лесното от всичко... [/Quote]

Аматьори пълни. Че са качили страница на несъществуваща услуга как да е, свикнали сме им, че първото изречение не е ъпдейтнато, че има два пъти Пазарджик - как да е, грешки на растежа.

Страшното обаче е последното изречение
[Quote]Възможно е в различни части на градовете с покритие сигналът да е частично по-слаб, поради изграждане на мрежта.[/Quote]
Това е изключително непрофесионално. В превод: в София два квартала, в Пловдив 1 тепе, Бургас сме го писали, ама ще го пуснем след три месеца и т.н.
Дънят се дори спрямо най-прекия си конкурент, Макс. Миналата година те стартираха с отлично покритие на цяла София, дори в тестовия период.

Тъй като подобни недоправени работи са маркетингово самоубийство (ако въобще имат такъв отдел), тъй като хората ще започнат да мрънкат и да ги разнасят "на работа имам покритие, вкъщи не, ах как се минах да си взема карта на тия", то обяснението е само едно - настъпва фазата на пълното отчаяние. Вече и те не си вярват, че правят нещо смислено, и трябва да се пусне нещо само колкото да го има, за да се впечатли някой кредитор, инвеститор, бъдещ купувач, или поне частично да се покрият загубите (за печалба надежда всяка тука оставете).

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от wer_aac » 21 апр 2015, 19:08

Така е гледа си се в движение. Дори на скорост 256 като ме бяха ограничили от макса си гледах без проблем. т.е като ти свършат бързите пак си е добре нета, бива си го така да се каже.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 19:12

[Quote]Така е гледа си се в движение. Дори на скорост 256 като ме бяха ограничили от макса си гледах без проблем. т.е като ти свършат бързите пак си е добре нета, бива си го така да се каже. [/Quote]
Много добре! Ето една изключително иновативна услуга (yes)

Мilen

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 19:14

[Quote]На големите "пророци", или по-точно казано хейтъри мога да им кажа, че Булсат не зависи от успеха или неуспеха на мобилната мрежа. Те си имат успешен и печеливш бизнес! А хейтърите ще си останат хейтъри и само доказват правотата на вица за българския казан в ада! Край който няма дяволи да пазят, защото самите българи бутат надолу всеки, който се опита да подаде глава навън.[/Quote]

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:15

[Quote]И каква е тази дезинформация, че тройния картел щели да имат LTE лятото на 2016 г.??? Няма такова нещо. Нарочно се пускат такива "слухове", за да не подписват хората с Макс или с Булсат. Твърде елементарни номера![/Quote]

Бе то аз искам да подпиша с Булсат, ама май в момента няма как?

Сега сериозно. Не знам кой го е казал като (дез)информация, аз го пиша като лично разсъждение, продиктувано от простата логика. Теленор и Мтел през последните месеци ясно заявиха, че са ъпгрейднали мрежите и до голяма степен са готови технически за ЛТЕ. Това нямаше да го правят и заявавят, ако мислеха да го пускат 2036-та, нали? Моята прогноза е, че ако не 2016, то най-късно 2017-та ще се случи ЛТЕ-то и там. И няма да е в 5 града, а най-вероятно ударно с 50% покритие отведнъж, нещо което Булсат и Макс няма и да го сънуват, дори и след още 2 години.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 21 апр 2015, 19:17

[quote]Макс. Миналата година те стартираха с отлично покритие на цяла София, дори в тестовия период.[/quote]
Не знам, според собствената им карта София все още не е на 100% покрита (Tествах на 1-2 км от Околовръстния и наистина нямаше сигнал там, така че съм склонен да им вярвам), а предполагам, че при това положение на закрито ще има и другаде дупки.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 19:25

Като разглеждах сайта на Булсат, видях, че са пуснали стационарен телефон за смешните 3 лв. на месец:

http://bulsat.com/tseni-telefon.php

Аз не ползвам такова нещо, но какво хубаво нещо е конкуренцията! Ако само БТК предоставяха тази услуга, къде ли щяха да са цените?

Отговори