Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:30

[Quote]Те си имат успешен и печеливш бизнес! [/Quote]

Е само това да не го беше писал. Едвам намериха кой да ги кредитира, че да си платят със закъснение лиценза за мобилната мрежа, дето я отложиха с 3 години и още не е тръгнала... За плановете за спътника, хроничната липса на приемници, забавянето на фюжъна и разширението на фиксираната мрежа няма да говорим. Кадри явно също няма достатъчно - 1 месец срок за отговор на мейла...

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 19:35

Добре де, на теб какъв ти е проблема? Ми не ги ползвай! Стой си на тройния картел и бъди щастлив! Айде стига простотии! Аман от хейтъри! Никога няма да се оправим, заради тази народопсихология...

Моля някой модератор да разчисти темата от всичкия хейт и свилоч, с които се напълни!

teou

Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:39

Тази информация, че няма да има бързи и бавни мегабайти, откъде? Жестоко ме съмнява.

teou

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:42

[Quote]Не знам, според собствената им карта София все още не е на 100% покрита (Tествах на 1-2 км от Околовръстния и наистина нямаше сигнал там, така че съм склонен да им вярвам), а предполагам, че при това положение на закрито ще има и другаде дупки. [/Quote]
Да, зад околовръстното нямаше, но ясно го бяха отбелязали на картата. Тогава още имаха хубава карта, сегашната за нищо не става.

teou

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от teou » 21 апр 2015, 19:47

Значи ти като пишеш не е "свилоч", като пишат другите - е. Не ме карай да ти търся сега мнения от преди две години, че аха-аха всеки момент ще тръгне нещо си, което още не е тръгнало, че не ми се занимава. Това обаче не се брой за дезинформация.

Мери с един аршин и себе си и другите. Има МИНИМУМ 5-6 теми за Булсат, за услуга която още я няма. Също има 5-6 теми за мерене на скорост. Също 10-15 теми за изясняване на лични взаимоотношения.

Аз да съм му проблем на тоя форум...

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от Мilen » 21 апр 2015, 20:01

Колеги, абстрахирайки се от последните 3 страници изписани глупости, да обърнем внимание на сериозната информация. И така, според изнесеното инфо на 27-ми април предстои старта на услугата LTE мобилен нет от Булсат. Карта на покритието може да видите тук: http://bulsat.com/mobilen-internet.php

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от KOBRETI » 21 апр 2015, 22:06

Тук май никой не помни, че когато стартира Мтел, тогава Цитрон, имаха 2 клетки - една в Сф и една в Пд...

Който не го кефи, да си се тормози на "бързото" 3Г... Пък нас с гадното 4Г, дето нямало обхват - не ни мислете...

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 21 апр 2015, 22:12

[Quote]Tествах на 1-2 км от Околовръстния и наистина нямаше сигнал там, така че съм склонен да им вярвам[/Quote]
1-2 км в каква посока?

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 21 апр 2015, 22:20

[quote]

Тази информация, че няма да има бързи и бавни мегабайти, откъде? Жестоко ме съмнява. [/quote]
ами нали в сайта им има 2 варианта и са само според скоростта, а не според включен трафик. Както и трябва да бъде :)
[quote]1-2 км в каква посока? [/quote]
Извън София, но в този участък би трябвало и навътре поне 2 км да няма покритие, според картата им.:)

tvt555
Регистриран: 02 юли 2006, 21:15

Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком

Мнение от tvt555 » 21 апр 2015, 22:35

По принцип съм антиглобалист и доста ще се радвам да има каквото и да е развитие в пазара на мобилните и телекомуникационните услуги, но на Булсат вече не им вярвам. Имам чувството, че вече толкова години пускат едни кьорфишеци колкото да оправдават калпавите си и вече скъпи теле услуги. Не може да пускаш анонс и карта на услуга която не предлагаш. Явно се надяват някой "голям" да им купи бизнеса, но България е много малък пазар за големите световни играчи. Що се отнася до 4G съм сигурен, че и трите ни оператора са готови да стартират само се изчакват кой да каже "А" и останалите да кажат "Я", но в момента не им е приоритет. За сателита на Булсатком просто.... нищо няма да коментирам.

Отговори