Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
[Quote]Те си имат успешен и печеливш бизнес! [/Quote]
Е само това да не го беше писал. Едвам намериха кой да ги кредитира, че да си платят със закъснение лиценза за мобилната мрежа, дето я отложиха с 3 години и още не е тръгнала... За плановете за спътника, хроничната липса на приемници, забавянето на фюжъна и разширението на фиксираната мрежа няма да говорим. Кадри явно също няма достатъчно - 1 месец срок за отговор на мейла...
Е само това да не го беше писал. Едвам намериха кой да ги кредитира, че да си платят със закъснение лиценза за мобилната мрежа, дето я отложиха с 3 години и още не е тръгнала... За плановете за спътника, хроничната липса на приемници, забавянето на фюжъна и разширението на фиксираната мрежа няма да говорим. Кадри явно също няма достатъчно - 1 месец срок за отговор на мейла...
Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Добре де, на теб какъв ти е проблема? Ми не ги ползвай! Стой си на тройния картел и бъди щастлив! Айде стига простотии! Аман от хейтъри! Никога няма да се оправим, заради тази народопсихология...
Моля някой модератор да разчисти темата от всичкия хейт и свилоч, с които се напълни!
Моля някой модератор да разчисти темата от всичкия хейт и свилоч, с които се напълни!
Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Тази информация, че няма да има бързи и бавни мегабайти, откъде? Жестоко ме съмнява.
[Quote]Не знам, според собствената им карта София все още не е на 100% покрита (Tествах на 1-2 км от Околовръстния и наистина нямаше сигнал там, така че съм склонен да им вярвам), а предполагам, че при това положение на закрито ще има и другаде дупки. [/Quote]
Да, зад околовръстното нямаше, но ясно го бяха отбелязали на картата. Тогава още имаха хубава карта, сегашната за нищо не става.
Да, зад околовръстното нямаше, но ясно го бяха отбелязали на картата. Тогава още имаха хубава карта, сегашната за нищо не става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Значи ти като пишеш не е "свилоч", като пишат другите - е. Не ме карай да ти търся сега мнения от преди две години, че аха-аха всеки момент ще тръгне нещо си, което още не е тръгнало, че не ми се занимава. Това обаче не се брой за дезинформация.
Мери с един аршин и себе си и другите. Има МИНИМУМ 5-6 теми за Булсат, за услуга която още я няма. Също има 5-6 теми за мерене на скорост. Също 10-15 теми за изясняване на лични взаимоотношения.
Аз да съм му проблем на тоя форум...
Мери с един аршин и себе си и другите. Има МИНИМУМ 5-6 теми за Булсат, за услуга която още я няма. Също има 5-6 теми за мерене на скорост. Също 10-15 теми за изясняване на лични взаимоотношения.
Аз да съм му проблем на тоя форум...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Колеги, абстрахирайки се от последните 3 страници изписани глупости, да обърнем внимание на сериозната информация. И така, според изнесеното инфо на 27-ми април предстои старта на услугата LTE мобилен нет от Булсат. Карта на покритието може да видите тук: http://bulsat.com/mobilen-internet.php
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
Тук май никой не помни, че когато стартира Мтел, тогава Цитрон, имаха 2 клетки - една в Сф и една в Пд...
Който не го кефи, да си се тормози на "бързото" 3Г... Пък нас с гадното 4Г, дето нямало обхват - не ни мислете...
Който не го кефи, да си се тормози на "бързото" 3Г... Пък нас с гадното 4Г, дето нямало обхват - не ни мислете...
[Quote]Tествах на 1-2 км от Околовръстния и наистина нямаше сигнал там, така че съм склонен да им вярвам[/Quote]
1-2 км в каква посока?
1-2 км в каква посока?
[quote]
Тази информация, че няма да има бързи и бавни мегабайти, откъде? Жестоко ме съмнява. [/quote]
ами нали в сайта им има 2 варианта и са само според скоростта, а не според включен трафик. Както и трябва да бъде :)
[quote]1-2 км в каква посока? [/quote]
Извън София, но в този участък би трябвало и навътре поне 2 км да няма покритие, според картата им.:)
Тази информация, че няма да има бързи и бавни мегабайти, откъде? Жестоко ме съмнява. [/quote]
ами нали в сайта им има 2 варианта и са само според скоростта, а не според включен трафик. Както и трябва да бъде :)
[quote]1-2 км в каква посока? [/quote]
Извън София, но в този участък би трябвало и навътре поне 2 км да няма покритие, според картата им.:)
Re: Покритие на 4G LTE интернет от Булсатком
По принцип съм антиглобалист и доста ще се радвам да има каквото и да е развитие в пазара на мобилните и телекомуникационните услуги, но на Булсат вече не им вярвам. Имам чувството, че вече толкова години пускат едни кьорфишеци колкото да оправдават калпавите си и вече скъпи теле услуги. Не може да пускаш анонс и карта на услуга която не предлагаш. Явно се надяват някой "голям" да им купи бизнеса, но България е много малък пазар за големите световни играчи. Що се отнася до 4G съм сигурен, че и трите ни оператора са готови да стартират само се изчакват кой да каже "А" и останалите да кажат "Я", но в момента не им е приоритет. За сателита на Булсатком просто.... нищо няма да коментирам.