Покритието на Злобул - скъсан гръцки цървул

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Покритието на Злобул - скъсан гръцки цървул

Мнение от РПГ - Sage » 27 апр 2010, 11:08

[Quote]Само Вива имаха обхват.[/Quote]
Това ми напомня на ситуацията със селото на майка ми и на родителите на един приятел. Поне така беше допреди 1-2 години, не съм го питал скоро как е, а майка не е ходила с години там, откак починаха бабата и дядото.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 27 апр 2010, 11:14

Сажко е без работа, та пълни форума с глупости. Човек който постоянно се оплаква от един оператор, както автора на темата, просто не би трябвало да го ползва.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 27 апр 2010, 13:19

Ееее :P Пак ти казвам, че тук трябва да обсъждаме плюсовете и минусите на операторите в услуга на бъдещите им абонати. Да вземат решение предварително, къде и какво, ще ползват, за да не съжаляват после в избора си на оператор :) Нека си помагаме взаимно :) Пък и служители на операторите съм сигурен посещават този форум, и четат :) Нека да четат за да могат да вземат необходимите мерки за осигуряване на качество своевременно. Иначе, ако всички седим и си мълчим, нищо няма да се развива. Нека да вървим напред заедно към по-доброто :)

[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://www.ombudsman.europa.eu/start.faces http://www.ombudsman.bg/ http://www.kzp.bg/ http://ecc.kzp.bg/[/B]

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 27 апр 2010, 13:35

Аз не ползвам който и да е оператор просто защото съм му фен и си държа картата вкъщи. Ползването на тези услуги е в зависимост и от това какво ползват хората с които говоря. То по тази логика който е недоволен от разхода на бензин да не си купува такъв, а пък колата ще си стои в гаража. Както казах и на трите оператора имам карти - това не е защото съм доволен и от трите а точно обратното Защото съм недоволен от някои техни недостатъци и ги компенсирам с носенето на карта на другия опаратор. Щом съм им купил картата и съм я заредил значи те трябва да ми осигурят покритието което са обявили или поне приблизително. То ако оправданието е : има и други опаратори , така нито един от тях няма да си подобри качеството. Може ли за 7 - 8 часа въртене в рамките на територия от 10 -15 километра в диаметър и включително Дупница която е град, да няма покритие или да е толкова колкото само да звънне и да се разпадне връзката ??? ( колко да те набута )

И защо пък да не мрънкам след като имам основателен повод не можах да разбера ?

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 27 апр 2010, 15:26

В Дупница съм бил преди няколко години и проблем не съм имал. И друг потребител твърди същото. Може би наистина е имало временен проблем. От 123 какво ти отговориха?

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 27 апр 2010, 15:50

не си прав глобул имат най доброто покритие
да не са били в някое мазе (beer)(beer)(beer)(beer)(beer)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 27 апр 2010, 16:04

Аз съм се оплаквал от реални проблеми с оператора, който отдавна съм отсвирил. Проблемът на човека, останал без обхват в цяла околност на селище глупости ли са?
ОК, ще ти го напомням при всеки удобен случай. (yes)

partizan
Регистриран: 18 фев 2006, 18:49

Мнение от partizan » 27 апр 2010, 20:15

Вярно е това което се говори за покритието на ГЛОБУЛ-нищо и половина.Става въпрос за град Пловдив.Та..... на 5 км от града в северна посока НЯМА НИКОЙ ,казвам Ви НЯМА НИКОЙ един разговор не може да се проведе нормално, накъсване, прекъсване и всичко останало каквото се сетите мрежа няма не знам кво си било, абсолютна шитня,вярно че става въпрос за затворено помещение,но със Мтел проблемация- НИКАКВА .Кво показва тва,че на тия гърци, дреме им на шишарката дали можеш да говориш или не и тва само на 5 км дет се вика то направо си е Пловдив, ама....нейсе.Та таквизи ми ти работи.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 27 апр 2010, 20:58

Ако коментираме покритието - и трите оператора си имат недостатъци и то големи. Недейте да преувеличавате с това, че едва ли не само Глобул има такива. Като говорим за Пловдив - в Пловдив и извън Пловдив има много места на които Мтел нямат обхват. Да пуснем цяла тема за това? Или ако коментираме Вивател - те пък са най-зле с обхвата от много дълго време....Е и?

Без абсолютизации, ако обичате.

ПС Сега разбирам защо негативните теми са най-толерирани и четени във форума.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 27 апр 2010, 21:01

[Quote] Или ако коментираме Вивател - те пък са най-зле с обхвата от много дълго време....Е и? [/Quote]

Абсолютно говорене на изуст и развинтена фантазия(whistle)
Аз пък твърдя че най-зле са Глобул, а сега да видим:D

Отговори