Покупка на Некодиран Lenovo A 680 от Мтел в София?

drecksau
Регистриран: 31 дек 2005, 21:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покупка на Некодиран Lenovo A 680 от Мтел в София?

Мнение от drecksau » 21 дек 2014, 00:19

Bello-то го има и в Paradise Mall - бял и златен, днес ми продадоха последният им черен LG :D ( или поне така ми каза служителя :)

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Покупка на Некодиран Lenovo A 680 от Мтел в София?

Мнение от Мilen » 21 дек 2014, 00:55

Това потвърждава, че на инфото от *88 не може да се разчита- вчера ме уверяваха, че в цяла София няма останал черен LG Bello..След обиколка на няколко магазина и като видях, че е изчерпан и в електронния им магазин, се принудих да взема бял.

Просто скапаните оператори трябва да отделят малко повече пари за закупуване на апарати, а не веднага всичко изкарано да пращат в чужбина. Защото при тези огромни обороти- почти по един милиард лв. за всеки от операторите, всяка Коледа им свършват наличните телефони. И то не само тогава, ами при всяка промоция по принцип...Септември месец изпратих възрастен човек с автобуса до Ботевград, защото само там имаше налични Леново от Виваком за 80 лв, а промоцията изтичаше междувременно...Срамота за 21 век телекомуникационна фирма да няма електронен магазин...Алооо,некадърни мениджъри от Виваком и Мтел, четете ли какво ви пишат вашите клиенти?!?

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Покупка на Некодиран Lenovo A 680 от Мтел в София?

Мнение от sgs_maniak » 22 дек 2014, 19:18

[Quote]Слот 1 е кодиран към Мтел, а в слот 2 можеш да сложиш карта на който оператор искаш.[/Quote]
Това го потвърждавам за Galaxy Core .

Отговори