Покупка на телефон от интернет???
Покупка на телефон от интернет???
Телефона е нокиа е71.В магазините на операторите телефона струва приблизително 700 лева, а в MOBILE SHOP едва 500. Искам да попитам дали телефоните са пълен комплект, както са в магазина(зарядно, хеднсфрий, дата-кабел, калъфче) и разбира се как стой въпроса с гаранцията? Благодаря
Re: Покупка на телефон от интернет???
Информация мкогат да ти дадат в магазина, а не тук... тук евентуално ако някой работи в магазина или ако си е купувал същия телефон от същата партида...
Всичко е ок, не се притеснявайте;))
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Телефоните са пълен комплект,който при някои модели телефони може да се различава при различните фирми-продавачи.
Затова те съветвам преди да поръчаш да се обадиш в съответния магазин или да им пуснеш един мейл с молба за информация за комплектацията.
Всички телефони са с 2 години гаранция,като за целта с доставката получаваш и гаранционна карта.Дали са коректни при уважаване на гаранцията не мога да кажа,защото още не ми се е налагало да предявявам рекламации за телефоните ми,закупени от нета.
Ако имаш въпроси питай,но ако питаш мен си заслужава напълно спестените пари! ;)
Затова те съветвам преди да поръчаш да се обадиш в съответния магазин или да им пуснеш един мейл с молба за информация за комплектацията.
Всички телефони са с 2 години гаранция,като за целта с доставката получаваш и гаранционна карта.Дали са коректни при уважаване на гаранцията не мога да кажа,защото още не ми се е налагало да предявявам рекламации за телефоните ми,закупени от нета.
Ако имаш въпроси питай,но ако питаш мен си заслужава напълно спестените пари! ;)
Споделям мнението на колегата: Spiderman_ot_selo. Както вече ви казах, всичко е ОК.