Ползвате ли MMS?
Ползвате ли MMS?
Интересно ми е, защото повечето ми познати (да не кажа ВСИЧКИ) включително и аз - не. Само при мен ли е така?
Re: Ползвате ли MMS?
Tvardo NIE :D Ne si samo ti.Nikoi ot moite poznati ne polzva MMS.Dori nqmam nastroiki za tazi usluga, no ne mi i trqbvat, za6toto az i bez tova ne q izpolzvam :)
Да ползвам, моите приятели също, последно пратих ммс от басейн, за да ги дразня. :D
Пратил съм 1 или 2 MMS-а колкото да пробвам услугата. Не ми хареса и не я ползвам,нямам и познати които я ползват.
И аз не, настройките не съм ги конфигурирала като хората :), а и няма смисъл, защото скоро ще си взимам нов телефон, този път камерафон ;))))
Аз ползвам :))) Броя на ммс при мене е еднакъв с този на смс :)))
Та аз и СМС не пращам често а какво да кажа за ММС .Ако имам да кажа нещо на някой просто вдигам тела и му звъня ,а не да си губя времето за ММС.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Не ползвам MMS и все по-рядко пиша SMSи. И аз предпочитам да се обаждам направо.
Ползвах когато MMS-ите при Мтел за 1 месец бяха напълно безплатни , иначе по принцип НЕ .
Като паднат цените на MMS-ите на около 20 ст. може и да започна да ползвам услугата .
Като паднат цените на MMS-ите на около 20 ст. може и да започна да ползвам услугата .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Не. Конфигурирал съм настройките, но само съм провал да пратя. Не си струва. Мога да обясня какво искам да покажа, да го кача в блога си, да го пратя по имейл...
Все ще ми излезе по-евтино.
Все ще ми излезе по-евтино.