Ползвате ли Mobile Инфо?
Re: Да и искрено съжалявам за това ...
На същото мнение съм, в този си вид услугата е меко казано безполезна. Би била много по-интересна ако бяха включили и едно съкратено ревю за търсения телефон. Това е по трудно да се намери и ще е по-търсена услугата.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Ползвате ли Mobile Инфо?
НЕ А и защо да ползвам след като информацията е неточна, непълна и повърхностна дори и за модели които са качени на сайта
PRADA - - Преглед на документи OK - ама не става ясно кои са те, (.ppt, .doc, .xls, .pdf, .txt), Запис на видео - ОК ама сколко фрама - 30fps
Резолюция 240 x 320 пиксела ОК ма НЕ 240x400 Pix ... Koлко инча е дисплея, какво се съдържа в комплекта и т.н.
Инфото за мен отговаря на SMS от 0.24 , а не 2.40 лв.
PRADA - - Преглед на документи OK - ама не става ясно кои са те, (.ppt, .doc, .xls, .pdf, .txt), Запис на видео - ОК ама сколко фрама - 30fps
Резолюция 240 x 320 пиксела ОК ма НЕ 240x400 Pix ... Koлко инча е дисплея, какво се съдържа в комплекта и т.н.
Инфото за мен отговаря на SMS от 0.24 , а не 2.40 лв.
И преди съм го казвал поредната глупост от Мобайл Булгерия! Интересно е че в анкетата най-високата оценка е "Да, супер е", а най-лошата "Какво е това?" и положителни срещу негативни варианти за 3 към 1. Поредната излагация от екипа МБ! А колко и да е все една заплата за администрацията ще се формира от рибите решили да ползват тази "уникална услуга"
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
beta или Support
Нещо като гледам не горите от желание да коментирате издънката с Мобиле Инфо, поне едно извинение ще свърши работа. :-)
''Kakvo e tova?'' :) edinstveniq otgovor ot anketata, koito moga da dam.
Re: Да и искрено съжалявам за това ...
Разбира се че ще те компенсираме :) Избери си подарък - връзки за телефон, калъфи или при желание ще върнем парите, които си изхарчил за услугата. Имаш право да не си доволен :)
Между другото, стратрираме още допълнителни варианти на Мобиле Инфо - избор по критерий / задаваш параметри - мп3, слот, камера и тн / и получаваш всички модели с цени за нов и борса ....това как ти се струва?
Между другото, стратрираме още допълнителни варианти на Мобиле Инфо - избор по критерий / задаваш параметри - мп3, слот, камера и тн / и получаваш всички модели с цени за нов и борса ....това как ти се струва?
Re: Не използвам
vlizam 4rez wap v i sam gotov ne za 2.40 a za 00.24 st na 4as:))))))))))))(neta mi e neograni4en)