Ползвате ли Mobile Инфо?
Ползвате ли Mobile Инфо?
Ползвате ли Mobile Инфо?
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Да и искрено съжалявам за това ...
Специално реших да се изръся 2,40 лв, за да придобия впечатление от услугата.
Поисках информация за СЕ К610 и получих следната информация:
K610i 16gr 16mb 2 MP Slot Memory Stick Micro 900 mAh Nov 320.00 , Borsa 50 - (тук следва един линк).
От линка научих допълнително, че телефона е UMTS/GSM900/1800/1900, времето за разговор, че има МР3, блутуут, и че няма радио и уайфи; а също така цената от-до в мобиле шоп и борсата; за трафика допълнително платих 0,04 лв.
Или общо 2,44 лв за най-обща информация. Ако бях влязъл с Опера-мини, със сигурност щях да науча много повече за много по-малко пари.
Въз основа на горното считам, че в настоящия си вид Мобиле Инфо е чист грабеж и искрено съжалявам, че си дадох парите :-(:-(:-(
Не знам какво е имано в предвид с това "16gr", но ако е теглото на телефона, то очевидно е сбъркано. Значи получава се прекалено много пари за прекалено малко информация, която за капак е и погрешна.
Поисках информация за СЕ К610 и получих следната информация:
K610i 16gr 16mb 2 MP Slot Memory Stick Micro 900 mAh Nov 320.00 , Borsa 50 - (тук следва един линк).
От линка научих допълнително, че телефона е UMTS/GSM900/1800/1900, времето за разговор, че има МР3, блутуут, и че няма радио и уайфи; а също така цената от-до в мобиле шоп и борсата; за трафика допълнително платих 0,04 лв.
Или общо 2,44 лв за най-обща информация. Ако бях влязъл с Опера-мини, със сигурност щях да науча много повече за много по-малко пари.
Въз основа на горното считам, че в настоящия си вид Мобиле Инфо е чист грабеж и искрено съжалявам, че си дадох парите :-(:-(:-(
Не знам какво е имано в предвид с това "16gr", но ако е теглото на телефона, то очевидно е сбъркано. Значи получава се прекалено много пари за прекалено малко информация, която за капак е и погрешна.
Re: Не използвам
Не използвам, защото за момента не виждам каква информация в повече мога да получа! ;)
Re: Да и искрено съжалявам за това ...
Просто услугата е полезна, но на това ниво е безмислица. Аз не съм я пробвал нито веднъж, не мисля и да я ползвам. Такива параметри ги знам наизуст, аз очаквах повече неща да си казва за 2.40. Но пък и ние сме geeks:). На някои хора може да им се наложи да я ползват, за да убедят тъпите консултанти, че не са прави. Опера мини е по-доброто решение, но представете си, че телефонът е за 30-80 лв.? Тогава няма избор и трябва да ползва инфото. Все пак не мисля, че услугата е добра, и според мен няма да придобие популярност.
Ne sam q izpolzval, ne q izpolzvam i nqma da q izpolzvam :)
-
По принцип си прав за евтините телефони които не поддържат джава, но от една страна каква е вероятността човек който може да си позволи 30-80 лв за телефон да знае за услугата (освен ако някой друг не купува, но в такъв случай е много по-вероятно той ще има достъп до интернет и ще може да види много повече неща) - това от една страна; от друга страна - и да е чувал човека за услугата, каква полза от най-обща, при това погрешна информация?
Изобщо, макар услугата като идея да не е лоша, в настоящия си вид е една голяма издънка от страна на Mobile Bulgaria.
Ако са пазарен субект на място, би трябвало да се свържат с мен да ме попитат как желая да бъда компенсиран или поне да се извинят за скъпоплатената безполезна и погрешна информация; ама не вярвам това да се случи. :-(
Изобщо, макар услугата като идея да не е лоша, в настоящия си вид е една голяма издънка от страна на Mobile Bulgaria.
Ако са пазарен субект на място, би трябвало да се свържат с мен да ме попитат как желая да бъда компенсиран или поне да се извинят за скъпоплатената безполезна и погрешна информация; ама не вярвам това да се случи. :-(
И аз не я използвам. Повечето параметри на даден телефон ги помня. Цената все пак си едоста височка и в известна степен обезсмисля услугата.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
E ti puk, chak da te kompensirat :) Kato si lubopiten si plashtash inache e qsno, 4e v i-net mje da si namerish info. 2,40 e mnogo vse pak....
-
Е на мен ми е ясно, че любопитството се плаща, ама ... дори и така да е, очаквах да получа доста повече за 2,40 :-)