Помогнете ми-моля!
Помогнете ми-моля!
"Изпрах "си gsm-a Samsung E760 в пералнята сега е чистичък и неработещ:(има ли някакъв шанс да се поправи..?
Re: Помогнете ми-моля!
razglobi go na kolkoto 4asti moje6(bateriq,kapaci,platka)i izmii platkata na hladka te4a6ta voda.Sled tova ostavi da izsuhne hubavo sglobi i probvai.
Ako ima6 ultrazvukova vani4ka stava o6te po-dobre za6toto moje da izkara vsqkva mizeriq polepnala po 4ipeta i dr.
Ako ima6 ultrazvukova vani4ka stava o6te po-dobre za6toto moje da izkara vsqkva mizeriq polepnala po 4ipeta i dr.
Еййй.. Извинявай, ама това е много голяма глупост - да миеш с вода.... Първо извади батерията колкото може по-бързо, след това иди до най-близкия сервиз и дано там могат да помогнат... Вероятността да се оправи не е много голяма, но поне опитай... А може и ремонта да е по-скъп от телефона!
-
- Регистриран: 17 ное 2005, 08:47
Да имаш да вземаш да тео е глупост да го миеш. Водата най добре ще разтвори перилния препарат, това е парвото нещо което ще направят и в сервиза
За окисление чувал ли си ?
Въпроса е риторичен, защото май не си... Платката се мие, но не с вода, а с коресилин и подобни разтвори.... Това не е чаша за кафе да се мие с вода на чешмата ;)
Въпроса е риторичен, защото май не си... Платката се мие, но не с вода, а с коресилин и подобни разтвори.... Това не е чаша за кафе да се мие с вода на чешмата ;)
-
- Регистриран: 17 ное 2005, 08:47
А ти чувал ли си че платките са покрити със изолационен лак за да се предпазят пътеяките от от ОКИСИТЕ и от прах който се натрупва по тях и който проводим Порбвай да си измиеш телефона с коресилин и ни прати ММС да се посмеем
наистина с вода не се мие. Кореселин ми се струва много хард. Аз съм чувал за спирт-тъй като той почиства и се изпраява бързо, но все пак не съм пробвал, само съм чувал...
За повече от 7 години работа с телефони - доста съм мил и чистил с ЧИСТ коресилин.... Ела и ще ти демонстрирам на някой от моите телефони и ако му стане нещо - ще ти купя същия чисто нов.... След това ако си съгласен - ще измием твоя с вода и ще го оставим да изсъхне колкото кажеш... ;)
За същите тези години - доста съм видял с окиси по платките, загнили елементи и други обратими или необратими поражения от вода (и други течности - безалкохолни, алкохол, вино, бира и др.)
За същите тези години - доста съм видял с окиси по платките, загнили елементи и други обратими или необратими поражения от вода (и други течности - безалкохолни, алкохол, вино, бира и др.)
ako si izmie6 telefona s koreselin veroqtnosta da go vidi6 4e raboti e mn malka. koreselina e organi4en razreditel koito 6te raztvori si4ki darjateli na platkata kam displeq i ne samo tqh. sa6to koreselina ima po golqma provodimost otkolkoto na vodata. da izmiq6 s 4ista voda telefona si nqma da mu ima ni6to tova go pravat v si4ki servizi koito obslujvat elektronika s povarhnosten montaj (MSD) . moje6 da se opita6 da go izmie6 s 4ist medicinski SPIRT toi ne e tolkova aktiven kam plasmasite i nqkoi lakove koito sa po platka.
Вземи телефона и отиди в сервиз където ще ти кажат какво може или вече не може да се направи.Тук съвети всеки ще ти даде но по-добре е на живо.Както се казва лекарите по телефона диагноза не поставят.