Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от StefiMo » 26 май 2016, 13:54

Има един тънък момент при Вива. Когато добавиш нова услуга в пакет, то старите се удължават до срока на новата. Цените за основната услуга по плановете се запазват (примерно промоционални) на старите. НО, ако имаш добавки към старите, то след изтичане на стария срок, цените ще бъдат по стандартните цени за тези добавки. Примерно добавени минути/мегабайти с 50%/100% отстъпка, ще важат само до изтичане на стария срок, а удължението ще бъде по стандартните цени. Това поне ми казаха в един център.

bloucester
Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от bloucester » 26 май 2016, 16:02

Ако английската Висша лига е някакъв фактор при решението - Близу или Мтел, защото Мтел купиха правата за излъчването й от следващия сезон.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от sladyrko » 26 май 2016, 16:57

Аз ползвам само Цифрова от Близу и мога да кажа, че за 3 години вече, да е падала телевизията е ставало 2 пъти май, за по 10 минути. Дори в голямото наводнение и бури няма проблеми. От тая страна съм много доволен. Но много сменят програмите, махат, слагат други, правят някакви измислени пакети. Преди дори на най-ниската тарифа имаше Дискавъри и НатГео в HD после изведнъж решиха и направиха отделен пакет, въпреки, че по договор трябваше да си стоят. Промоциите им са просто смотани. Единствено по големи празници, ако хванеш както аз направих 130+ канали за 12лв е голяма оферта. Дори след изтичане на договора ми, имах възможноста да преподпиша за същия план на същата цена, което е Плюс. Другите по принцип те карат да преподписваш на оферти които са в момента на преподписване... За тея пари съм много доволен, ако хванете такава промоция за целия срок на договора не го мислете. Интернета ми е на локална фирма за 10лв - 100мбпс безсрочен договор и нета е лимка. Никога не съм искал да имам нет и тв на един оператор. Ако едното куца, си вързан 2 години и за двете... Пробвахме Виваком ТВ преди време, със сателитната чиния, беше трагедия честно казано. Качеството беше много по-лошо от на Близу.
Мтел не съм пробвал, тая фирма за мен е пълно МЕНТЕ и ако нещо ми излиза повече от 5лв на месец при тях, не бих го пуснал (дори и това е много). Въпреки, че близу са на Мтел, все още нещата не са се променили, явно ръководството е старото.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от D0N4T3LL0 » 26 май 2016, 18:03

Все ще се намери някой да каже, че е много доволен от едните и да оплюе другите и обратното. Каквото и да си говорим и където и да се намираш всичко е относително и си е на квартали и мрежи. Едните имат супер мрежа в квартал "Х", а в съседния "У" са пълен зле и тн. Виж разпитай някои съсед или виж по форумите на съответните оператори за твоя квартал.

shotokanarai
Регистриран: 02 ное 2006, 08:44

Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от shotokanarai » 26 май 2016, 18:40

shotokanarai написа:
26 май 2016, 02:13
Живея във Варна и съответно НЕТ1 няма...проверявал съм и за близу.Също ги няма Но тези три компании ги има на мястото където живея.
Щом си от Варна, защо не погледнеш Мсат? Аз съм на тях,но нямам декодер, а със с-карта ,която се слага в тв. Аз съм на най-бавниа нет,но ми стига,като скорост. Много, много добър съпорт. Много рядко съм имал проблеми с нет-а. И когато имам реагират на секундата и досъта адекватно. Булсат и Вива не мога да ги коментирам,не съм ги ползвал. Булсат навремето само тв и то сателитна.

misho1234
Регистриран: 01 апр 2007, 20:33

Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от misho1234 » 26 май 2016, 19:06

В момента съм на тях,но не ми харесва,че искат предварително за месеца да плащам таксата...защо при положение,че имам срочен договор?

Днес едни техници дойдоха и вързаха кабела за тв и нет на Булсатком.Имам 30 дневен тестов период където паралелно мога да сравня двата оператора и ще отида накря и ще реша окончателно.
Това,което прави добро впечатление е,че имат доста филмови канали.Лично на мен не ми трябва толкова спортни канали.

misho1234
Регистриран: 01 апр 2007, 20:33

Re: Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от misho1234 » 26 май 2016, 19:09

Издразни ме това,че единия техник отиде в другата стая и направи нова дупка при положение,че можеше съществуващата за кабелната да се разшири.

shotokanarai
Регистриран: 02 ное 2006, 08:44

Re: Re: Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от shotokanarai » 26 май 2016, 19:14

shotokanarai написа:
26 май 2016, 19:09
Издразни ме това,че единия техник отиде в другата стая и направи нова дупка при положение,че можеше съществуващата за кабелната да се разшири.
Това тези от Булсат ли ? Аз много наблюдения нямам от тях. Използвах им тв доста години. Но се наложи да си сменя интернет доставчика и нямах избор. Вива от 4г. ми разправят,че работят по мрежата и все някога ще стигнат до моя квартал. Мтел никакви ги нямаше. Булсат ми казаха,че в рамките на седмица ще ми отговорят какъв нет могат да ми пуснат,оптика или нормален. И ще могат да ми го инсталират,без значение какъв, след около месец и половина. Кзах им да са живи и здрави. Отидох в Мсат и им казах,че искам нет. Беше по обед. Извиниха ми се,че са доста ангажирани и няма да могат да дойдат до края на деня,но на следващия ден когато пожелая идват. И така станах техен абонат. Като цяло съм доволен. Тв гледам 3 канала принципно,основно нет и то за елементарни ежедневни дейности използвам.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от velnsl » 27 май 2016, 09:18

[Quote] Интернета ми е на локална фирма за 10лв - 100мбпс безсрочен договор и нета е лимка. [/Quote]
Нормално. По всяко вреем може да си биеш шута.
За това Мтел, Виваком и Теленор предлагат услуги само с двугодишни договори - за да си събират паричките независимо от качеството на услугата. За тях не еважно ккаво предлагат, а какви абонати имат.
Ама докато има балъци, ще има и тарикати. За мин лично в малките оператори е истината.

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: Re: Re: Помощ при избор на най-добра оферта тв+ нет

Мнение от StefiMo » 27 май 2016, 10:43

Дефинирай понятието малък оператор. Колко клиента 50, 500, 5000, 50000 ?? Доста си далече от истината. ВСЕКИ месец има да се плащат доста сметки, които трябва да се съберат от месечните такси. Добави заплата на поне 3+ човека.

Отговори