Помощ за закупуване моб.тел.с 2 сим карти
Помощ за закупуване моб.тел.с 2 сим карти
Помогнете ми за избора на моб.тел.с 2 сим карти(марка и модел най-добро като качество в БГ)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Помощ за закупуване моб.тел.с 2 сим карти
разгледай DUOS моделите на самсунг.мисля че имат 2-3 телефона с 2 сим.има и мн модели на китайски производители,но мисля че самсунг е по-добре от тях.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Аз мисля, че най-доброто трявба да е LG KS660, но не съм го ползвал лично и не мога да съм сигурен : )
Ноември дуалсима на жена ми ще направи 1 година много тежка експлоатация - и двете карти с неограничени разговори в групите си - поне час, час и половина дневно разговори. Батерия - минимум 3 дни. Конструкция, интерфейс, покритие, звук при разговор, клавиатура - перфектни.
Телефона е Самсунг Д780. Приятел има Д880 - и той няма забележки към своя. Неговия също се ползва много - с две абонаментни карти в безплатни групи.
Телефона е Самсунг Д780. Приятел има Д880 - и той няма забележки към своя. Неговия също се ползва много - с две абонаментни карти в безплатни групи.
ако можеш вземи си F003 това е реплика на айфон но доста добра има уаерлес и доста добър тъчдисплей аз лично плзвам повече от 3години китайски и до сега съм нямал проблеми(yes)
Препоръчвам ти Samsung B5702 - нов модел, прилични характеристики, не много скъп, метални панели и солидна изработка. Пренасочването на обажданията между картите става с бутон. Разцъквал съм го и ми хареса.