Посредник при закупуване на стоки от Ebay?
Re: Посредник при закупуване на стоки от Ebay?
сайта www.eshopassistant.com си работи и редовно си поръчвам през него, може да не са ти отговорили защото има прекалено много поръчки и не мисля че този бизнес замира. Веднага давам пример защо използвам подобни сайтове, аз съм от Плевен и преди няколко месеца сам си поръчах часовник от САЩ, часовника пристигна но беше задържан на митницата в София, в известието пишеше че, ако него взема в срок до три дни след това трябва да плащам глоба където седи там. Взех един ден отпуска и хайде на летището на митницата и оттам вече започна кошмара, само който е бил там знае за какво става въпрос. чаках от 2 часа до 7 вечерта защото някакъв малоумник беше забравил да ми даде някакъв лист и накрая се оказа че часовника не е на митницата а в някаква куриерска фирма на която офиса и е на другият край в софия. Останах да пренощувам при един познат за да можех на другият ден да го взема вече часовника който ми излезе златен, точно затова вече ползвам услуги само на подобни сайтове, който за някакъв процент ти спестяват всички тези главоблъсканици и разправии.
[Quote]@KOBRETI:
"казвай какво и ще ти го поръчам. надценка няма да ти взимам. може да почерпиш по бира. намери ме на лични или на скайпа"[/Quote]
Да бе, да :D
Колкото и на мен ми купи от там :D:D:D:D:D
Поне не се предлагай :D:D:D:P
"казвай какво и ще ти го поръчам. надценка няма да ти взимам. може да почерпиш по бира. намери ме на лични или на скайпа"[/Quote]
Да бе, да :D
Колкото и на мен ми купи от там :D:D:D:D:D
Поне не се предлагай :D:D:D:P
[Quote]@TheTrue:
".....но направи ли го един път, повече няма и да помисли да стъпи в магазин...."[/Quote]
Друго си е да пипнеш с ръце стоката която искаш да купиш :P
Аз предпочитам това пред красива снимка в нета.
".....но направи ли го един път, повече няма и да помисли да стъпи в магазин...."[/Quote]
Друго си е да пипнеш с ръце стоката която искаш да купиш :P
Аз предпочитам това пред красива снимка в нета.
Здравейте!
Ето равносметката за 1 месец от началото на молбата ми до вас за помощ:
1.Написаното от колегата, за KOBRETI е вярно.Писах му на лични-даже и не ми отговори.
2."сайта www.eshopassistant.com си работи и редовно си поръчвам през него".
Не знам какво е имал предвид колегата - имам 6 писма до тях за този месец, никой не ми отговори. Ако работят много и нямат време за отговор - браво на тях. Страхотна фирма са, препоръчвам я на всички.
3.Въпросът ми е отдавна решен - пазарувам си всичко сам.
Благодаря ви и приятен ден! Бъдете здрави!
Ето равносметката за 1 месец от началото на молбата ми до вас за помощ:
1.Написаното от колегата, за KOBRETI е вярно.Писах му на лични-даже и не ми отговори.
2."сайта www.eshopassistant.com си работи и редовно си поръчвам през него".
Не знам какво е имал предвид колегата - имам 6 писма до тях за този месец, никой не ми отговори. Ако работят много и нямат време за отговор - браво на тях. Страхотна фирма са, препоръчвам я на всички.
3.Въпросът ми е отдавна решен - пазарувам си всичко сам.
Благодаря ви и приятен ден! Бъдете здрави!
Ти пък да ми беше посочил конкретна стока... Айде моля ти се... Даваш линк, даваш парите и поръчваме... ама "намери ми изгодна сим карта с безплатен роуминг, ама да е на тънки тарифи"... не е точно конкретен линк:D
Да, на теб наистина не ти отговорих, за което сори... Имаш бира :) Но линкът беше в немския ибей, а аз от немски си нямам и най-малка идея и просто след това забравих да ти го напиша...
Можеш да провериш по други форуми на колко хора съм поръчвал неща... Включително и от този форум...
Можеш да провериш по други форуми на колко хора съм поръчвал неща... Включително и от този форум...
[Quote]@KOBRETI:
"Ти пък да ми беше посочил конкретна стока... Айде моля ти се... Даваш линк, даваш парите и поръчваме... ама[B] "намери ми изгодна сим карта с безплатен роуминг, ама да е на тънки тарифи[/B]"... не е точно конкретен линк"[/Quote]
Ха :D:X:S
Ти изтрепа рибуната с този твои отговор.
Ти ме обърка с някой друг май ;)
Аз никога не съм ти искал да ми търсиш сим карти.
Дадох ти конкретни линкове за[B] три[/B] броя батерии.
За Н95 8ГБ 1800м.ампера беше, една за Н76 пак така 1600м.а. и една за Нокия 6100 май беше.
Ти се направи тогава на доста зает :|
Дори ще потърся какво съм ти пращал на лична за доказателство.
Момент.......
--------------------------------
редактирано на 11.12.2009 10:43:40
До: KOBRETI
Получена на 30.08.2009 18:12
Прочетена на 31.08.2009 14:50Здр.
Ти купуваш ли от ebay.com ?
Аз се интересувам и искам да купя нещо но за мен е сложно да си регистрирам Виза-та в PayPal и от там да купувам.
Изчетох една тема за този шопинг и нещо ми е ложничко.
Искам да си купя батерии за телефон.
http://cgi.ebay.com/1650mAh-Capacity-BL-5F-Battery-For-Nokia-N95-N96-N93i_W0QQitemZ320388502366QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4a98a4935e&_trksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/1800mAh-Capacity-BL-4C-Battery-For-Nokia-6100-6300_W0QQitemZ220441137055QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item335350cf9f&_trksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/1620mAh-BL-4B-Battery-For-Nokia-N76-2630-2760-5000-6170_W0QQitemZ220446380670QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3353a0d27e&_trksid=p3286.c0.m14
Можеш ли да съдействаш за това ?
--------------------------------------
От: KOBRETI
Получена на 31.08.2009 14:50
няма проблеми :)
Получена на 01.09.2009 13:18
Прочетена на 07.09.2009 11:22Здр.
Не ми е ясно тези цени с доставка ли са или тя се плаща отделно.
Също дали е един търговеца които продава тези три батерии които ме интересуват.
Не зная дали пазиш линковете които ти дадох на предната бележка.
И последно, ти били се съгласил да ги поръчаш тези три батерии :-) като за това аз ще ти пратя парите ;-)
Като ги получиш, ще ми ги пратиш с пратка ;-)
Ако не ти представлява излишни занимания естествено ;-)
-----------------------------------------
Получена на 07.09.2009 11:23
да, няма проблеми, ще ти ги поръчам...
сори, че малко бавно, но не влизам често, че си имам разни проблеми и търся да взема от някой малко пари на заем...
до 1-2 дена ще ти кажа колко са с доставката
--------------------------------------------
Получена на 07.09.2009 13:20
Прочетена на 08.09.2009 09:06OK френд ;-)
Аз помислих че нямаш време за това.
Не е бърза работата ;-)
Все пак когато можеш да отделиш време ми кажи подробности и да ти направя превод ;-)
Има ли случай да не получиш колет ?
И последен въпрос, търговеца да ги опакова в един колет (за по-евтина доставка).
Търговеца мисля, че е един.
-------------------------------------------
Такааааа.......
Това беше услугата на КОБРЕТИ :)
Пожелавам на всеки който го помоли да остане щастлив от услугата му.
"Ти пък да ми беше посочил конкретна стока... Айде моля ти се... Даваш линк, даваш парите и поръчваме... ама[B] "намери ми изгодна сим карта с безплатен роуминг, ама да е на тънки тарифи[/B]"... не е точно конкретен линк"[/Quote]
Ха :D:X:S
Ти изтрепа рибуната с този твои отговор.
Ти ме обърка с някой друг май ;)
Аз никога не съм ти искал да ми търсиш сим карти.
Дадох ти конкретни линкове за[B] три[/B] броя батерии.
За Н95 8ГБ 1800м.ампера беше, една за Н76 пак така 1600м.а. и една за Нокия 6100 май беше.
Ти се направи тогава на доста зает :|
Дори ще потърся какво съм ти пращал на лична за доказателство.
Момент.......
--------------------------------
редактирано на 11.12.2009 10:43:40
Получена на 30.08.2009 18:12
Прочетена на 31.08.2009 14:50Здр.
Ти купуваш ли от ebay.com ?
Аз се интересувам и искам да купя нещо но за мен е сложно да си регистрирам Виза-та в PayPal и от там да купувам.
Изчетох една тема за този шопинг и нещо ми е ложничко.
Искам да си купя батерии за телефон.
http://cgi.ebay.com/1650mAh-Capacity-BL-5F-Battery-For-Nokia-N95-N96-N93i_W0QQitemZ320388502366QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4a98a4935e&_trksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/1800mAh-Capacity-BL-4C-Battery-For-Nokia-6100-6300_W0QQitemZ220441137055QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item335350cf9f&_trksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/1620mAh-BL-4B-Battery-For-Nokia-N76-2630-2760-5000-6170_W0QQitemZ220446380670QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3353a0d27e&_trksid=p3286.c0.m14
Можеш ли да съдействаш за това ?
Получена на 31.08.2009 14:50
няма проблеми :)
Получена на 01.09.2009 13:18
Прочетена на 07.09.2009 11:22Здр.
Не ми е ясно тези цени с доставка ли са или тя се плаща отделно.
Също дали е един търговеца които продава тези три батерии които ме интересуват.
Не зная дали пазиш линковете които ти дадох на предната бележка.
И последно, ти били се съгласил да ги поръчаш тези три батерии :-) като за това аз ще ти пратя парите ;-)
Като ги получиш, ще ми ги пратиш с пратка ;-)
Ако не ти представлява излишни занимания естествено ;-)
-----------------------------------------
Получена на 07.09.2009 11:23
да, няма проблеми, ще ти ги поръчам...
сори, че малко бавно, но не влизам често, че си имам разни проблеми и търся да взема от някой малко пари на заем...
до 1-2 дена ще ти кажа колко са с доставката
--------------------------------------------
Получена на 07.09.2009 13:20
Прочетена на 08.09.2009 09:06OK френд ;-)
Аз помислих че нямаш време за това.
Не е бърза работата ;-)
Все пак когато можеш да отделиш време ми кажи подробности и да ти направя превод ;-)
Има ли случай да не получиш колет ?
И последен въпрос, търговеца да ги опакова в един колет (за по-евтина доставка).
Търговеца мисля, че е един.
-------------------------------------------
Такааааа.......
Това беше услугата на КОБРЕТИ :)
Пожелавам на всеки който го помоли да остане щастлив от услугата му.
Лъжец ли ме наричаш или твърдиш че паметта ми е слабичка ;)
Ти срам нямаш ли :S
Поне да не беше ми обръщал внимание на поста ми.
Да беше си замълчал, а той ......
Ако не беше си предложил услугите нямаше изобщо да те занимавам, та дори и
не ми е в стила да занимавам хора от тука.
[B]НАСТОЯВАМ ДА СЕ ИЗВИНИШ ПУБЛИЧНО ![/B]
Ти срам нямаш ли :S
Поне да не беше ми обръщал внимание на поста ми.
Да беше си замълчал, а той ......
Ако не беше си предложил услугите нямаше изобщо да те занимавам, та дори и
не ми е в стила да занимавам хора от тука.
[B]НАСТОЯВАМ ДА СЕ ИЗВИНИШ ПУБЛИЧНО ![/B]
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Той няма да го направи не е в негов стил,той яде доматите с колците но аз на негово място бих го сторил. Ти си единствения читав човек в този форум но нали и сам разбираш че от такива хора подобни постъпки не могат да се очакват - не са им присъщи.(woo);)
Батериите от ибей обикновеннно са ментета(половин капацитет от написания). Аз ги купувам от друг сайт за около 5 лв.
Ако търсиш качествена батерия може да ти е по евтино да си купиш цял нов апарат -евтин модел ,който работи с такива батерии(ако има).
Ако търсиш качествена батерия може да ти е по евтино да си купиш цял нов апарат -евтин модел ,който работи с такива батерии(ако има).