Посредник при закупуване на стоки от Ebay?
Посредник при закупуване на стоки от Ebay?
Здравейте! Нуждая се от посредник за закупуване на стоки от Ebay. Като че ли няма много такива.Пробвах с eshopassistant.com, но никой не ми отговори, не се знае дали съществуват още...А друга фирма иска мин.30% комисионна. Това е прекалено много. Моля, помогнете!
Re: Посредник при закупуване на стоки от Ebay?
А за какво точно ти е посредник???
Това е умиращ бизнес и е нормално или да затворят или да дерат.
Това е умиращ бизнес и е нормално или да затворят или да дерат.
казвай какво и ще ти го поръчам. надценка няма да ти взимам. може да почерпиш по бира. намери ме на лични или на скайпа
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
хмм не съм запознат с процедурата по регистрация ала толкова ли е сложна че посредник търсиш
Изобщо не е сложно просто прочети тази тема --> http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1547113
za6to da e umira6t biznes??
Защото така му изнася ;) Дрането е именно в магазините на родните ни оператори и по-големи вериги магазини, където ти се слага надценка 150%. И [B]ФАКТ[/B] е, че търговията се съсредоточава точно през [B]ИНТЕРНЕТ[/B]. Не може да се спре съсредоточаването на пазара през интернет и един ден всички "магазинчета" Хенди, Германост, Емтелски, Млобулски, Биатлелски, тарикатски, знайни и незнайни, ще останат с един голям среден пръст в *******, което е неизбежно. Развитието на нет пазара се забавя поради страха на човека и неговото абстрахиране да пазарува от интернет, но направи ли го един път, повече няма и да помисли да стъпи в магазин, кдето надценката е "баси майката, задигнаха ми джоба"
пс:подкрепям призива на един колега от форума да се въведе емотиконка "среден пръст" Ще има доста да се показва :P
пс:Къде загуби родната си азбука? ;)
пс:подкрепям призива на един колега от форума да се въведе емотиконка "среден пръст" Ще има доста да се показва :P
пс:Къде загуби родната си азбука? ;)
Момци, ако прочете пак, ще разберете, че коментара за умиращия бизнес се отнася за сайтове-посредници за покупки от Ebay. И наистина е така, защото е много лесно и много хора вече се регистрират и си поръчват сами, много продавачи изпращат стоки до България и ролята на посредници с комисионни се обезмисля.
The True не читател, The True си е истински писател.
:D
:D
Е, така вече съм съгласен :) Явно доста съм се пообъркал и съм завил на 320 гадуса :D Извинявам се! :)