Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами на полето не съм ползвал , а предполагам и ти....Ама важно е да се драска нещо....(no)(no)(no)(no)
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ако ще фалират защо са заявили честоти за временно ползване
в КРС - диапазона на 2100 mhz 2х15 mhz ?
в КРС - диапазона на 2100 mhz 2х15 mhz ?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]защо са заявили честоти[/Quote]
За да пуснат LTE-A...?
За да пуснат LTE-A...?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Пред фалит ли са Макс Телеком?[/Quote]
Да.
Но това не е новина, може да се гадае колко ще продължи агонията. Което има значение само за техните служители.
Да.
Но това не е новина, може да се гадае колко ще продължи агонията. Което има значение само за техните служители.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ми драскам си бе, ей така може би защото ползвам интернет не само в големите градове ами и по пътищата и навсякъде другаде където както вървят нещата макса никога няма да има покритие.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Кои оператор ти предлага 4G по пътищата всъщност?
[Quote]че повече от 1% пазарен дял(а дали има и толкова) няма да съберат[/Quote]
С такова покритие и ДВУГОДИШНИ ДОГОВОРИ с кофти условия(наравно с останалите ни оператори) няма как да е по-различно. Да се радавт и на това.
Ползвах им бисквитката на преди ЛТЕ - много доволен бях.
За двугодишен договор обаче няма как да стане.
С такова покритие и ДВУГОДИШНИ ДОГОВОРИ с кофти условия(наравно с останалите ни оператори) няма как да е по-различно. Да се радавт и на това.
Ползвах им бисквитката на преди ЛТЕ - много доволен бях.
За двугодишен договор обаче няма как да стане.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Теленор... :P нямаш си на представа на какви места го хващам вече.
Като питаш кое е по-хубаво в такъв случай - интернет на 2/3г или... нищо?Защото макса ти предлага единствено нищото.
Като питаш кое е по-хубаво в такъв случай - интернет на 2/3г или... нищо?Защото макса ти предлага единствено нищото.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Не съм се регистрирал специално за този въпрос - писал съм много пъти тук, обаче не бях влизал отдавна и нещо не можах да си вляза в профила. Писна ми да ръчкам и си направих нов. Просто гледах една обява за работа при тях и се зачудих дали да не се пробвам, разпитах познати и това е, което ми казаха. После гледах в бгработодател, но последното мнение там е от 2014та и не ми върши работа. Та, се сетих, че тук такива фирми се разнищват до всякакви подробности и може да имате информация... но май клоня към да не кандидатствам при тях. А финансов отчет не ми се чете, но подозирам, че каквото пише там няма да е много радостно...
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
да, най-добре се ориентирай към друга фирма.. Всичко е възможно, може и да им потръгне бизнеса, но при 175 милиона натрупана загуба и само 9 милиона нетни активи ще е малко трудно. Скоро са си сменили и собственика, за което май никой не писа.