Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами имаше слухове за придобиване от дъщерно дружество на голям европейски телеком с оптична мрежа у нас, но може да са поискали твърде много или за пореден път инвеститорът, проверявайки състоянието, да се е отказал...
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Роумингът с Булсатком си работи без проблем. Най-вероятно ще има раздвижване скоро, нали купиха нови честоти и взеха 2100 мхз за временно ползване до март за да тестват ЛТЕ-А.
Гледам че активно преминават клетките от 10 на 15 мхз (макар че все още има доста които не използват новите честоти)
Гледам че активно преминават клетките от 10 на 15 мхз (макар че все още има доста които не използват новите честоти)
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Дано скоро да има 4 gsm опертор да смъкнат тези цени времетраене на договори
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ще има. Булсатком съвсем скоро ще пуснат сателита,което ще им дава достатъчно пари от наеми всяка година, за да развият мрежата. Сега са притиснати за приемници, модеми, права на канали, дори мобилният обхват в центъра на София го няма или отново разчита на роуминга с Макс, но рискът си струва.
За Макс какво да кажа - да платиш милиони за нови честоти, когато нямаш обхват в половин България, а София плаче за уплътняване, за да не пада батерията толкова бързо, ми се струва твърде опасно. Дори да ги вземат честотите другите оператори , по-добре щеше да е 60-70 мбит/сек. в цяла България,отколкото 90-100 само в големите градове, курортите и риск от крах.
За Макс какво да кажа - да платиш милиони за нови честоти, когато нямаш обхват в половин България, а София плаче за уплътняване, за да не пада батерията толкова бързо, ми се струва твърде опасно. Дори да ги вземат честотите другите оператори , по-добре щеше да е 60-70 мбит/сек. в цяла България,отколкото 90-100 само в големите градове, курортите и риск от крах.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Ще има[/Quote]
Няма да има... скоро. Ако говорим за 4-ти ГСМ оператор! Доставчици на 4G услуги има и в момента достатъчно... То кога ли му се е разбирало на "Бачев" какво иска да каже... :D
Няма да има... скоро. Ако говорим за 4-ти ГСМ оператор! Доставчици на 4G услуги има и в момента достатъчно... То кога ли му се е разбирало на "Бачев" какво иска да каже... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Предстои ми да взема скоро една карта от Макса - вероятно ще е Flexy + Extra Flexy добавка.
Интересува ме - роуминга с Булсат работи ли и какво е необходими да се пипне по настройките?
Интересува ме - роуминга с Булсат работи ли и какво е необходими да се пипне по настройките?
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хайде не се хващаме за буквата. Вече има и по $75 contract free 4g телефони. Направо може да ги подаряват с договор. Това си e gsm оператор за мене, пък ако ще да е само 4g. Вече повечето смартфони го имат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ако влезе 4 оператор нещата ще пооправят!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Макс Телеком си е четвърти оператор , трябва спешно да разширяват мрежата . В момента е само в големите градове което е голям минус .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Беше ясно още в началото, че няма реална нужда от повече от 3 оператора.