Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Скивай - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/541085/макс-възкръсна
Сървърът на Макс не е спирал никога. От двайсетина спийдтеста - един - два ми минават през техния сървър. Слуховете твърдят също, че без пари са изградили и поддържат IP телефонията на една банка. Ама с класно оборудване и софтуер, не като на войсъра.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някой да е предприел нещо относно колективния иск,срока е 19.07.2017-19.08.2017г?Аз исках да получа съдействие по телефон и имейл от КЗП какво трябва да направи всеки който иска да си защити правата,но без успех.
-
- Регистриран: 14 окт 2006, 17:54
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Мрежата на Макс работи!
Къде работи ?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В най-големите градове - София, Пловдив,Варна напр.
Обаче в малки градове, курорти не е възстановявана.
Обаче в малки градове, курорти не е възстановявана.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
забелязвам от няколко дни
май макс не работи
май макс не работи
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ми то и ssl-a не са си подновили, едва ли имат IT отдел в момента...
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Студентски град. Половин черта на Макс Телеком. Я се свърже, я прекъсне. Не става за работа.
Роуминг - прекъсва всяка вечер към 21-22 часа. Всеки Божи ден. Винаги. Кошмар е.
Не знам кво да правя. Договорът изтича скоро и нямам никакво желание да финансирам тези нещастници. От друга страна знам, че ако се сменя, пак трябва да подписвам двугодишен с някой и нищо чудно да е поредният некадърник.
Роуминг - прекъсва всяка вечер към 21-22 часа. Всеки Божи ден. Винаги. Кошмар е.
Не знам кво да правя. Договорът изтича скоро и нямам никакво желание да финансирам тези нещастници. От друга страна знам, че ако се сменя, пак трябва да подписвам двугодишен с някой и нищо чудно да е поредният некадърник.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да кофти, мисля съм обходил София надлъж и нашир и действително единственото място, където се дънят и двата оператора е Студентски град, и то само по-горната част около Кауфланд.