Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да. Вчера успях да закача булсаткомска карта в роуминг на Макс. Обаче това успявам да го направя веднъж от 30 опита. За съжаление за разлика от преди - лимитът си важи - при изчерпани мегабайти си ме реже на 256 кбит. А кажете, че не са им взели мрежата...
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Роумингът на булсат отново тръгна. Поне при мен.
... засега чакаме новини :)
... засега чакаме новини :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Роумингът работи когато си иска... А за какво почнаха да налагат строг лимит на трафика, като мрежата е почти празна, умът ми не го побира.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Всъщност ето това е "лъжата", за която най-много ти се бях ядосал. При мен ВИНАГИ е имало стриктно отчитане, било в роуминг или не. В интерес на истината имам някаква идея какво се е получавало при теб... Но поне като Zvezdichko и ти не трябва да забравяш така важното уточнение "ПРИ МЕН"... Защото и двамата сте в зони с кофти покритие. А тогава... се наблюдават всякакви аномалии, че дори чат-пат може и да не ти отчитат трафик ;)
P.S. Няма да пиша повече "как и защо", понеже смятам да пробвам има ли някаква "вратичка", но все имам достатъчно трафик и не ми се занимава.
P.S. Няма да пиша повече "как и защо", понеже смятам да пробвам има ли някаква "вратичка", но все имам достатъчно трафик и не ми се занимава.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Булстаком са същата работа като макс телеком от 10-ти до сега картата ми се е свързала точно ДВА пъти в мрежата през останалото време изобщо не се свързва и е не използваема!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Абе мани - пари уж няма за покритие, те трошат пари за ново VOIP приложение - да им имам приоритетите...бесен съм!
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]трошат пари за ново VOIP приложение[/Quote]
То поне да работеше...:X
То поне да работеше...:X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Е то при тях всичко бавно тръгва. Затова е евтино. Като гледам и банките не бързат - взимат си по малко,колкото дадат, има време за закриване...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
взе да става прекалено бавно и лека, полека клиентелата ще почне да се разотива, ако не се стегнат в кръста :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Много хора са инертни - първи в тв и осми в нета - ще има да се влачи...