Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Браво! Тук съм напълно съгласен с теб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Съвсем спокойно можете да ползвате интернета на voicer c номер от www.justcall.bg Дават ви софийски номер 02 4 xxx xxx, 25 ст. безплатен тест, кредитът важи 6 месеца, пак е 5 ст. на мин.
Как разбра че няма нужда ? От гледна точка на потребителите е добре да са повече оператори .
Ако има 4 оператор цените ще паднат, как да е ясно че няма смисъл, за нас потребителите е супер
Няма нужда, защото да се изгради нова мрежа е много скъпо и не е като да получиш франчайзинг на Доминос и да отваряш ресторанти само в София и големите градове, защото хората ще очакват връзка навсякъде, което е нормално. А за момента нито Макс, нито Булсат имат необходимите финансови ресурси за изграждане на качествена мрежа. Даже Макс започнали за затварят магазини.
Аз съм за виртуалните оператори, които купуват услуги на едро и после ги продават на дребно с интересни планове и оферти.
Иначе с това темпо Макс и Булсат ще имат поне 90% покритие чак през далечната 2106, когато ГЕРБ ще празнуват 100 годишнината си ;)
Аз съм за виртуалните оператори, които купуват услуги на едро и после ги продават на дребно с интересни планове и оферти.
Иначе с това темпо Макс и Булсат ще имат поне 90% покритие чак през далечната 2106, когато ГЕРБ ще празнуват 100 годишнината си ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Хайде не се хващаме за буквата. Вече има и по $75 contract free 4g телефони. Направо може да ги подаряват с договор. Това си e gsm оператор за мене, пък ако ще да е само 4g. Вече повечето смартфони го имат.[/Quote]
Доставчиците на 4G мобилен интернет са мноооого далеч от ГСМ оператор в истиснкия смисъл на думата. Когато (ако въобще) имат 2Г/3Г гласови услуги и НАЦИОНАЛНО покритие, тогава няма да се "хващам за буквата". :D
Доставчиците на 4G мобилен интернет са мноооого далеч от ГСМ оператор в истиснкия смисъл на думата. Когато (ако въобще) имат 2Г/3Г гласови услуги и НАЦИОНАЛНО покритие, тогава няма да се "хващам за буквата". :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
4g + voltе и ето ти gsm, c нищо не можеш да го различиш,само интернетът е по-бърз. Вече са евтини апаратите. Да,скъпо е национално на 1800. Но ще има и lte 800 mhz. A Bulsatcom c приходите от сателита ще го доизградят за няколко години, бъди сигурен. Ще почне даже само да се изплаща по някое време. Да,адски рисковано начинание, но без риск няма неочаквани победи и disruption на индустрията. За щастие Илън Мъск е твърдо решен да избяга от бившите си жени чак на Марс и затова строи най-изгодните ракети. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ти сериозен ли си?!?!
Покажи "слушалка" за 75$ с VoLTE и най-вече доставчик на 4G мобилен интернет имплементирал тази "екстра" и то най-вече на НАЦИОНАЛНО покритие! Като започнете да пишете глупости на килограм, че ви се чудя дали сами си вярвате на написаното?!?! (no)
п.п. Говорим/пишем за България, нали? Да не съм се объркал аз нещо?! :D
Покажи "слушалка" за 75$ с VoLTE и най-вече доставчик на 4G мобилен интернет имплементирал тази "екстра" и то най-вече на НАЦИОНАЛНО покритие! Като започнете да пишете глупости на килограм, че ви се чудя дали сами си вярвате на написаното?!?! (no)
п.п. Говорим/пишем за България, нали? Да не съм се объркал аз нещо?! :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Тати ще ми осигури VoLTE, но друг път :D
За евтините може да не е volte, a OTT приложение, голям прас! И ако приказките ви колко е ужасно, колко е гадно, попречиха на хората да повярват в Макс, то съвсем скоро нищо и никой няма да е в състояние да спре Булсатком освен дефектна ракета на Space X. Обещавам да бълвам тест след тест тук + GPS координати, малко остана. Вижда се колко ви е страх.