Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Абре хора, дали не са си оправили билинг системата? Вече не ми изкарва онзи червен надпис, че е временно недостъпна... Вече ми пише, че не мога да се логна поради множество неуспешни опити. Както преди, когато дилърите можеха да ми активират предплатена карта ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Дилърите продават ли предплатени карти на Макс?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Първо отговор на моя въпрос, после - на твоя :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Май няма кой да отговори... в такъв случай ти казвам: ми отиди да провериш, а ако получиш двойна изненада - да, продават, и да, даже могат да ти активират картата в билинга - не пропускай да се похвалиш ;) Все пак благодарение на този форум ще да си научил нещо и е хубаво в този свят да съществуват равновесие и справедливост :P
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тая вечер интернетът на Макс (и на роумингът на Булсат) е много интересен.
Половината сайтове, които ползвам, се отварят. Другата половина - не. Що - нямам никаква идея.
Опитах се да сменят DNS-ът с този на Гугъл. Същата работа.
Какво се случва - никой не казва.
Половината сайтове, които ползвам, се отварят. Другата половина - не. Що - нямам никаква идея.
Опитах се да сменят DNS-ът с този на Гугъл. Същата работа.
Какво се случва - никой не казва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Щото някой не си плаща оптиката до станциите...
Пробвай с level 3 dns, понякога ми помагаше при Макс:
4.2.2.2
4.2.2.1
Също пробвай с hideman vpn става ли.
Пробвай с level 3 dns, понякога ми помагаше при Макс:
4.2.2.2
4.2.2.1
Също пробвай с hideman vpn става ли.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Също така си сложи data saver за chrome, speed zip (за firefox и chrome)
Освен това yandex browser и в настройии - турбо всегда включено - по-добро е от турбото на опера, което ту работи, ту не.
Uc browser for pc също компресира трафика и ти помага по-бавно да се хаби или да е поносимо при бавна мрежа или при изхабен трафик.
Не забравяй да си сложиш и ublock origin с допълнителен филтър за български реклами в опциите на firefox, chrome, yandex(пак от сайта на chrome). В uc можеш да добавиш българския соисък към вградения ad blocker.
Реклами, шарении допълнително омазват пейзажа при лоша връзка.
[B]Network bandwidth saver[/b] за Firefox e много интересен аддон - той не компресира трафик, но всичко което не се вижда на страницата, спира да зарежда, докато не превъртиш надолу. Така сайтовете се отварят за по-кратко време при гадна връзка и се пести трафик.
Като крайна мярка noscript и flashblocK, но те ще ти "чупят" доста сайтове да не реагират адекватно.
Освен това yandex browser и в настройии - турбо всегда включено - по-добро е от турбото на опера, което ту работи, ту не.
Uc browser for pc също компресира трафика и ти помага по-бавно да се хаби или да е поносимо при бавна мрежа или при изхабен трафик.
Не забравяй да си сложиш и ublock origin с допълнителен филтър за български реклами в опциите на firefox, chrome, yandex(пак от сайта на chrome). В uc можеш да добавиш българския соисък към вградения ad blocker.
Реклами, шарении допълнително омазват пейзажа при лоша връзка.
[B]Network bandwidth saver[/b] за Firefox e много интересен аддон - той не компресира трафик, но всичко което не се вижда на страницата, спира да зарежда, докато не превъртиш надолу. Така сайтовете се отварят за по-кратко време при гадна връзка и се пести трафик.
Като крайна мярка noscript и flashblocK, но те ще ти "чупят" доста сайтове да не реагират адекватно.
-
Пичове, не знам ... аз съм в абсолютен ШОГ!
Не, не е от resolve, DNS сървърът работи. Няма пинг... И то към определени сайтове, но тези сайтове са различни всеки път. Независимо дали става за клетка на Макс или на Булсат.
Например. Рестартирам рутера. Връзвам на Макс.
Отварям Фейсбук, Батъл.нет, Дневник... Но не и Туитър, Гугъл.
Рестартирам пак. Връзвам на Булсат.
Отварям вече Туитър.И Гугъл. Но вече нямам Фейсбук. Всичко останало се отваря.
Пак рестартирам. Пак връзвам.
Сега отварям Фейсбук, пощата в АБВ, Батъл.нет. Чудесно. Може да се играе... Но пак нямам Гугъл.
И думи нямам.
Не знам какво наистина става. Един приятел, също на Макс, се чуди и мае.
Не, не е от resolve, DNS сървърът работи. Няма пинг... И то към определени сайтове, но тези сайтове са различни всеки път. Независимо дали става за клетка на Макс или на Булсат.
Например. Рестартирам рутера. Връзвам на Макс.
Отварям Фейсбук, Батъл.нет, Дневник... Но не и Туитър, Гугъл.
Рестартирам пак. Връзвам на Булсат.
Отварям вече Туитър.И Гугъл. Но вече нямам Фейсбук. Всичко останало се отваря.
Пак рестартирам. Пак връзвам.
Сега отварям Фейсбук, пощата в АБВ, Батъл.нет. Чудесно. Може да се играе... Но пак нямам Гугъл.
И думи нямам.
Не знам какво наистина става. Един приятел, също на Макс, се чуди и мае.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Взимай карта на булсатком с колкото трафик си имал и това е. Там такива простотии няма, но лимитират на реалния трафик вече.
Всички други мобилни варианти са ти с двугодишен договор - напр. 17 лв 25 гб теленор.
Ако ти върши работа стационарен Нет 1 имат предплатен 69 лв 6 мес. без инсталационна такса.
Всички други мобилни варианти са ти с двугодишен договор - напр. 17 лв 25 гб теленор.
Ако ти върши работа стационарен Нет 1 имат предплатен 69 лв 6 мес. без инсталационна такса.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ей сега ще се разходя до един офис на Булсат да си изкрънкам без договор една сим карта.
Иначе... писах на Макс съпорта... и те отговориха, представи си :) Имали технически затруднения, бла бла бла...
Направо не ми се мисли дали наистина могат да изплуват. Звучи ми невероятно, но без сериозно ребрандиране няма как да стане. Разочароваха много клиенти.
Иначе... писах на Макс съпорта... и те отговориха, представи си :) Имали технически затруднения, бла бла бла...
Направо не ми се мисли дали наистина могат да изплуват. Звучи ми невероятно, но без сериозно ребрандиране няма как да стане. Разочароваха много клиенти.