Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Без договор не дават булсатком, но е безсрочен и реално предплатен - зареждаш когато искаш и който пакет искаш НАЙ-МНОГО веднъж месечно.
-
- Регистриран: 02 мар 2017, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Взех си карта. Сега гледам от Плиска - нет има, ще видят как е в студентски :)
И така, жената от Булсата ми каза това, което и ти - плащаш когато искаш, от месец за месец. Сега съм в тестов период - ако съм доволен, предплащам - ако не, да не хвърлям картата още, че покритието се разширява.
Викам й - чудесен вариант, поне докато чакам Макс да възкръснат. Тя се смее. Нямало да възкръсват. Нямало пари, било абсурд да ги чакам.
И така, май вече RIP Max... каквото било, било.
И така, жената от Булсата ми каза това, което и ти - плащаш когато искаш, от месец за месец. Сега съм в тестов период - ако съм доволен, предплащам - ако не, да не хвърлям картата още, че покритието се разширява.
Викам й - чудесен вариант, поне докато чакам Макс да възкръснат. Тя се смее. Нямало да възкръсват. Нямало пари, било абсурд да ги чакам.
И така, май вече RIP Max... каквото било, било.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Човек ви показва черно на бяло, че новите IP-та на Макс са от Булсатком, вие още чакате... Що за хора...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Може да са от булсатком IP-тата на Макс вече, ама виж как режат макс абонатите. Нормално - вече не плащат,а преди това плащаха неизвестно къде, а неделя вечер мрежата ляга.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ми то да ползваш "фалираща" или "оставена на произвола на съдбата" мрежа се изисква малко техническа компетентност. Та дори и самите Булсат онзи ден имаха проблеми, най-вече с разпознаване на сайтове и поддомейни от Гугъл. Сложих DNS на Нет1 и заспа. Та подобни трикове са необходими и при Макс, евентуално гарнирани с Hoxx VPN.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Момчета, възможно ли ви е да направите по няколко теста в съответната тема, да видим положението дали се е подобрило? Тествайте през Булсат и Макс, благодаря!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Там е проблемът, че от вчера подобни трикове нещо станаха неприложими. Сменях DNS-и, какво ли не... еми не става. В един момент вари го, печи го...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Сравнение към момента и дума не може да стане. То не отваря сайтовете през Макс, за да направя спийд теста...
Сега сложих картата на Булсат - лети. Спийдтест на доставчика. Download - 7.11 Mbps, Upload - 4.22 Mbps.
Сега сложих картата на Булсат - лети. Спийдтест на доставчика. Download - 7.11 Mbps, Upload - 4.22 Mbps.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Тази седмица отново ще ходя при дилър да "прося" подновяване на предплатен пакет, ако благоволяват, и ще кажа как и дали е възможно да се ползва мрежата понастоящем ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
През Max картата опитай с VPN - ето и друг ти го каза - ползвайки VPN е нужно само да имаш връзка към VPN сървъра - от там нататък всичко се отваря кодирано през него, не те бърка дали иначе можеш да отваряш сайтовете. .