Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Бургаската батка остава с пръст у г*з. Регистриран е сайт ticom.bg - това ще да е новият дом на новия оператор наследил Макс телеком. Домейнът е регистриран със старите данни на фирмата, твърде приближена до Нет 1. ;) И се е случило преди да си разкрият "истинското лице" (адрес) тази седмица.
REGISTRANT:
Ti.kom AD
zh.k. Lozenets, Krichim No 82, et. 5, ap. 11
SOFIA, 1164
BULGARIA
ADMINISTRATIVE CONTACT:
Veska Ilcheva
[email protected]
Hosting OOD
bul. Shipchenski prohod 63
SOFIA, 1574
BULGARIA
tel:+359 2 9625979
fax:
NIC handle: VI357715
TECHNICAL CONTACT(S):
Tsentar za Tehnicheska Poddrazhka
[email protected]
Hosting OOD
SOFIA, 1574
BULGARIA
fax:
NIC handle: TP357717
NAME SERVER INFORMATION:
redirns1.bgdns.net
redirns2.bgdns.net
DNSSEC: Inactive
............
Трябва да следим този домейн за новини около новия 4G оператор ;) Аз съм си създал сигнал в uptimerobot.com и ще науча първи :P
REGISTRANT:
Ti.kom AD
zh.k. Lozenets, Krichim No 82, et. 5, ap. 11
SOFIA, 1164
BULGARIA
ADMINISTRATIVE CONTACT:
Veska Ilcheva
[email protected]
Hosting OOD
SOFIA, 1574
BULGARIA
fax:
NIC handle: VI357715
TECHNICAL CONTACT(S):
Tsentar za Tehnicheska Poddrazhka
[email protected]
Hosting OOD
SOFIA, 1574
BULGARIA
fax:
NIC handle: TP357717
NAME SERVER INFORMATION:
redirns1.bgdns.net
redirns2.bgdns.net
DNSSEC: Inactive
............
Трябва да следим този домейн за новини около новия 4G оператор ;) Аз съм си създал сигнал в uptimerobot.com и ще науча първи :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Нормално. Последният управител на Макс доколкото разбрах, е човек с опит, назначаван от банки и в сруги закъсали фирми.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В Стара Загора ги намирам при сканиране.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Напоследък не гледам супер детайлно, но дори мисля, че в момента подобряват още повече покритието в София, преди да рестартират услугата. Днес спрях под козирката на "Шератон" и беше много бързо, а си спомням, че като "възкръснаха" преди месеци там едвам-едвам се влачеше.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не разбирам защо още се мъчите с тая фирма. Има ги няма ги. До като нямат стратегически инвеститор нито те нито Булсатком може да направят що годе използваема услуга с някъкво по добро покритие. Само да напомня на тези който още плащат някакви пари на Макс, тази фирма не е платила трудът на своите бивфши служители и всячеки се опитва да избегне пари да постъпят в запоритените и от работниците сметки.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Много си прав, но наивници все още има.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
А чертичките пред Шератон същите ли са или повече? Защото подобрението може да е заради вече съвсем празната мрежа.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Напоследък си държа картата в бисквитката, не в телефона и затова казвам не наблюдавам детайлно... В моя квартал си е едно и също открай време. Но там миналия път бях пробвал през нощта и беше адски зле, а тогава мрежата също е съвсем празна.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В бисквитката на уеб адрес 192.168.1.1 като вкараш името и паролата също се вижда горе нивото на сигнала.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Знам, но друго си е да имаш индикация пред очите, от телефона - без да вкарваш специален адрес. От друга страна пък преди две седмици бая се измъчих по Княз Борис I в идеалния център... така че и да работят, което не съм сигурен, имат си още ;)