Пред фалит ли са Макс Телеком?
-
- Регистриран: 09 фев 2017, 08:07
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Разбира се, че няма никакви аварии. Касае се за неплатени от месеци наред наеми и сметки за ток на сайтовете. В момента от ЕВН и Енерго Про са им дръпнали шалтера. Макс не предоставя услуги в Пловдив, Сливен, Стара Загора, Бургас, Варна, Горна Оряховица, Русе, Добрич, Шумен. Всичко все още донякъде се крепи на роуминга с Булсатком в тези населени места. Макс е история вече, дори и персонал не остана.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Като даваш 8 милиона за нови честоти, когато нямаш пари за заплати, така става. :( (информацията е от Niхаnbаl и bgrabotodаtеl и не претендира за достоверност или официалност).
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хммм... интересно как ли са купени от булсатком като и булсатком в момента нямат пари, докато не тръгнат наемите от сателита? Да са теглили още един заем?
Ако е вярно, очакваме големия cold reboot.
Ако е вярно, очакваме големия cold reboot.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Пишеш пълни глупости и неверни неща !
"В момента от ЕВН и Енерго Про са им дръпнали шалтера. Макс не предоставя услуги в Пловдив"
;) Офиса в Пловдив им работи услугите също !
Престанете да заблуждавате хората !(no)
"В момента от ЕВН и Енерго Про са им дръпнали шалтера. Макс не предоставя услуги в Пловдив"
;) Офиса в Пловдив им работи услугите също !
Престанете да заблуждавате хората !(no)
-
- Регистриран: 10 ное 2016, 20:37
Ко каза ко ?! В момента единственият офис, който работи и е офис на Макс, а не на дилър е само този в Сливен http://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/magazinna-mreja?category%5B%5D=1&city=
Това, че ти си плащаш сметката при някой дилър и си мислиш, че това е офис на Макс си далече от истината :D.
В много градове няма услуга на Макс в момента, може да видиш и на фейсбук страницата им (включително и коментарите), ако имаш услуга на Макс виж си на индикатора за обхват как сладко ти пише R, което е Роуминга към Булсатком.
С кое са заблудени хората? Че от 20-тина техни магазина, вече имат само един ли?
Я се разходи из молата в София и виж дали има магазин на макс, я отиди до Славейков и виж дали там работи магазина или дали имат магазин работещ във Фантастико ( с които работеха до скоро)?
Защо не отидеш до Мол Пловдив и не си платиш сметката в магазина на Макс там? :D
Стига си писал глупости!
Това, че ти си плащаш сметката при някой дилър и си мислиш, че това е офис на Макс си далече от истината :D.
В много градове няма услуга на Макс в момента, може да видиш и на фейсбук страницата им (включително и коментарите), ако имаш услуга на Макс виж си на индикатора за обхват как сладко ти пише R, което е Роуминга към Булсатком.
С кое са заблудени хората? Че от 20-тина техни магазина, вече имат само един ли?
Я се разходи из молата в София и виж дали има магазин на макс, я отиди до Славейков и виж дали там работи магазина или дали имат магазин работещ във Фантастико ( с които работеха до скоро)?
Защо не отидеш до Мол Пловдив и не си платиш сметката в магазина на Макс там? :D
Стига си писал глупости!
-
Не пиша глупости, а точните неща, които се случват. Все пак немалко време съм прекарал в компанията и имам ясна представа какво става. Съвсем скоро ще се убедиш в това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
има работещ магазин на площад славейков(yes)(yes)(yes)
Мога да докажа. Макс във Варна вече не се открива, а само големите оператори.
EDIT: Вече се намира.
EDIT: Вече се намира.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Към момента е така в цяла България, без София, но не се знае кога на ЧЕЗ ще им писне, а случи ли се - край с 28413
Помня навремето, когато нашите казаха, че ще имаме домашен.нет само ако намеря начин да не се пробиват кабели. Единственият вариант беше Max DSL c ей този WiMax модем белия на Navini networks. По някое време бяха закъсали, но Красимир Стойчев намери пари, смениха ни модемите с този с двете антени черния Modacom. Той няма Wifi, свързах към него най-евтиния бял Tp-link wifi рутер. Онлайн радиото и YouTube 360p спряха да прекъсват, голяма радост беше. :) Сега вече съм с B880 на Huawei на lte, ползвам го за работа, още съм вързан за Max 4G. :) Единствено не съм заварил най-старите им модеми на Motorola wimax, на които пишело да стоиш поне на метър от него. Ако някой има негова снимка, нека сподели.
Имаше в началото покритие и в мазетата, по пряка видимост сме хващали сигнал на 20км от клетка. НО си приведоха мрежата към изискванията на ЕС и обхватът падна на 8км. и това влоши много нещата.
Аз пуснах лампата, май аз ще я и загася. :) :( Спомени...
Имаше в началото покритие и в мазетата, по пряка видимост сме хващали сигнал на 20км от клетка. НО си приведоха мрежата към изискванията на ЕС и обхватът падна на 8км. и това влоши много нещата.
Аз пуснах лампата, май аз ще я и загася. :) :( Спомени...