Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
ОК, да видим логиката тук:
Защо изобщо му е на някого да купува Макс? Заради клиентите? Какви клиенти? Заради мрежата? Каква мрежа? Заради спектъра? Може, но няма смисъл и ще бъде твърде скъпо. По-евтино ще бъде да изчака Макс да умрат, държавата да си вземе спектъра обратно и да го раздаде - КРС винаги ще предпочете да го даде на нов играч. Пак ще е по-евтино, отколкото да вземеш спектър, ама и няколко десетки милиона дългове, не?
Така че, мислете логично - няма никаква смислена бизнес причина да се купува Макс.
Друга тема е, че реално собственик на Макс в момента е ПИБ, а там вече какви игри могат да се вихрят, нямам идея и, честно казано, не искам да знам...
Защо изобщо му е на някого да купува Макс? Заради клиентите? Какви клиенти? Заради мрежата? Каква мрежа? Заради спектъра? Може, но няма смисъл и ще бъде твърде скъпо. По-евтино ще бъде да изчака Макс да умрат, държавата да си вземе спектъра обратно и да го раздаде - КРС винаги ще предпочете да го даде на нов играч. Пак ще е по-евтино, отколкото да вземеш спектър, ама и няколко десетки милиона дългове, не?
Така че, мислете логично - няма никаква смислена бизнес причина да се купува Макс.
Друга тема е, че реално собственик на Макс в момента е ПИБ, а там вече какви игри могат да се вихрят, нямам идея и, честно казано, не искам да знам...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Нали се сещаш, че бизнесът е "тук и сега", докато протекат описаните от теб процеси, ще мине минимум десетилетка... А като се стигне до "нов играч", тук вече всички съществуващи имат интерес фиктивно да бъдат "него". Никой не е застрахован от удари под кръста, анонимни медийни партенки и т.н. тогава... Така че... браточките решиха да действат на принципа - по-бързо, но по-сигурно, естествено всичко си има цена...
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[B]Любимата ми тема!
Обичам я![/B]
Обичам я![/B]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Има руска следа и във виваком и в Макс, а и щом са го изтрили, може да е вярно. Виваком може даже да не са имали избор дали искат, а може и да е помощ между приятели. Ако един ден Vivacom(4g) светне разрешена при сканиране, ще ви информирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Пичът,на който са дали бисквитка със съмнителна батерия е обиколил дилърите, които му показах от сайта. Те са му казали да си смени оборудването там, където е сключил договор...А там няма никого. Положението е оправяй се сам. Тъй че освен да си купи нова батерия от Aliexpress или сервиз за GSM, аз не виждам какво може да направи.
Как може в деня преди да си тръгнеш без заплата да правиш такива работи просто умът ми не го побира.
Как може в деня преди да си тръгнеш без заплата да правиш такива работи просто умът ми не го побира.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
тази тема ми изглежда като скрита и невинна реклама на макса
''да подсетим че той е тук все още''
''да подсетим че той е тук все още''
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Щом започнаха да затварят техни "офиси"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
В интерес на истината си имам известна слабост към тях - дадоха ми интернет, когато други изгодни и непрекъсващи в района нямаше, а и скоростта им не беше по-висока освен до локалния сървър с филми и музика. Показвах тук, че си работят, че вече има изгодни планове, юни и юли даже раздаваха карти с безплатен нет, валиден половин година. Също изгодна отключена предплатена бисквитка. Обаче сега със спирането на мрежата в Бургас,Русе, Стара Загора и Варна( а в Бургас роуминга с Булсат не работи в много случаи адекватно, а с някои телефони никога никъдене е работил), със затварянето на офисите, невъзможността за подмяна на дефектни устройства, тази тема вече е антиреклама, не мислите ли?
Ето какво е предприела потребителка от Бургас, следя развитието:
Comment on Max's post
Днес в Бургас на Мол Плаза офиса им е празен, няма никой. Опитах да се свържа с оператора и там не ми вдигат телефона. Аз вече 2 седмици нямам интернет и не смятам да чакам още. В договора пише ясно, че в 1 (едномесечен срок) писмено предизвестие, при неизпълнение на задължение на "Макс телеком" ООД, посочено в договора . Абонатът трябва да посочи в какво се състои неизпълнението и да даде подходящ срок за изпълнение(тоест от колко време нямаме Интернет). Ако "Макс Телеком" ООД" не изпълни задължението си в дадения от Абоната срок, то действието на договора ще се прекрати след изтичането на срока на предизвестието. Това пише в договора- 18.10. Ще напиша писмо до тях и ще се обадя на Защита на потребителите за съдействие. Това е тяхна вина и желанието на Абоната е да се прекрати договора без никакви задължения към "Макс телеком" ООД. Писна ми.....
От КЗП са й казали жалбата да е до КРС.
Ето какво е предприела потребителка от Бургас, следя развитието:
Comment on Max's post
Днес в Бургас на Мол Плаза офиса им е празен, няма никой. Опитах да се свържа с оператора и там не ми вдигат телефона. Аз вече 2 седмици нямам интернет и не смятам да чакам още. В договора пише ясно, че в 1 (едномесечен срок) писмено предизвестие, при неизпълнение на задължение на "Макс телеком" ООД, посочено в договора . Абонатът трябва да посочи в какво се състои неизпълнението и да даде подходящ срок за изпълнение(тоест от колко време нямаме Интернет). Ако "Макс Телеком" ООД" не изпълни задължението си в дадения от Абоната срок, то действието на договора ще се прекрати след изтичането на срока на предизвестието. Това пише в договора- 18.10. Ще напиша писмо до тях и ще се обадя на Защита на потребителите за съдействие. Това е тяхна вина и желанието на Абоната е да се прекрати договора без никакви задължения към "Макс телеком" ООД. Писна ми.....
От КЗП са й казали жалбата да е до КРС.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Системно нарушаване на правилата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Като спре нета в София, ще подам.