Пред фалит ли са Макс Телеком?

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 16 фев 2017, 13:45

Ъпдейтнаха си снимката във фейса и ми отговориха на въпрос от девети. Живи са!

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от algor » 16 фев 2017, 14:02

На мен картата ми е неактивна от 10.02, а в нея имах още към 40 гиги интернет.
Предплатена е и определено няма да ги оставя ненаказани, но се чудя как точно да подхода и чакам адвокатите да дадат насока за действия.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 16 фев 2017, 14:17

Те нямат предплатена с толкова много нет. На тази, която дават ако купиш бисквитка за 109 лв прехвърлят ли се за следващ месец 30 Гб, която е? По-вероятно е не да ти е спряла картата, а да им е умрял нета на клетките в твоя град. Пробвай ръчно да се свържеш с булсатком в настройките. На места става. На някои дори с нормална скорост - 10-12 мбит.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от algor » 16 фев 2017, 14:30

Не съм казал, че съм я взел сега и не е месечен интернета.
Взех я миналата година с бисквитката и 60гб интернет, като срока за ползване на услугата е 6 месеца и каквото остане гори.

http://maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/mobilen-internet/4g-lte-planove/predplateni-uslugi

180 Day Pack 60+ M

Само цената на която купих услугата беше надолу, някаква промоционална тогава.

Иначе самата карта излиза надпис, че е проблемна и не може да се върже с мрежата.
Довечера мога да снимам и да кача снимка с надписа.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 16 фев 2017, 14:52

Пиши им във фейсбука. От днес отговарят. Даже ми звъннаха на телефона да се опитаме да активираме роуминга,.на заден фон се чуваше смях и веселие. Във фейсбука пишат, че се завръщат с нови и по-добри услуги. Вече не смея да се надявам на нищо, но може и да има добри новини.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от maxito2 » 16 фев 2017, 15:00

то човек трябва да е голям мазохист, за да реши да им стане клиент. Да оставят толкова дни хората без интернет, без никакво обяснение..

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 16 фев 2017, 16:20

То вече няма и.къде - само при дилърите, на които това им е много между другото.

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 16 фев 2017, 22:08

Топло, топло от фейсбука на Макс. НЕПОТВЪРДЕНО:
Ilko Sapundjiev
Съобщение от Макс:Прекратяваме дейност след 31-Март извиняваме се за причиненото неудобство причината е финансова несъстоятелност и проблеми с лицензите и задълженията!
От вътрешен човек го знам,но няма да споменавам неговото име и позиция във фирмата!

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Dubspace » 17 фев 2017, 09:09

Ако това наистина се случи, ще е добра новина за големите оператори от страна на спектър.
1. Ще могат да се дадат още 2x5 MHz на 1800 и така операторите да имат пълните 2x20 MHz, което ще даде скорости до 150 Mbps.
2. Ще може да се дадат още 2x5 и на 2100, но обаче за LTE, като ще позволи на операторите да refarm-нат 2x10 от 3G и използвания спектър за LTE да стане 2x15 MHz със скорости между 100 и 110 Mbps.
3. С тези 2 ленти ще имаме комерсиална LTE-Advanced мрежа, която ще даде скорости между 250 и 260 Mbps.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 17 фев 2017, 09:37

Значи ето защо жестоко се разправиха големите с Макс. Още от 2009-та се тръби да не сключвате договори,че щели да фалират до месец. В нета дори пише за надписани сметки от Макс?! Но телефонът им беше само предплатен, няма как да ти го надпишат. В Google play пишеха,, че много зле работел Voicer, а аз нямах никакви проблеми с него. Като напишеш в гугъл мнения макс телеком излиза гневна статия "никога повече" и то стара, в която оплакването, е че като изтекъл договора не искали да му запазят ПРОМОЦИОНАЛНАТА цена. Според мен Макс трябваше още в самото начало да пуснат 5гб по 5 лв на месец, не да чакат и другите да имат lte, че и да поевтинее...

Отговори