Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хубаво, ама е супер тъпо да спреш магазините и нета и да вбесиш клиентите и тогава да се появиш без обяснения, не мислите ли? Или просто булсатком още събират пари да пуснат нета на Макс в Бургас примерно. Или може би... ударно градят своя оптика до спрените станции на Макс? Ако е истина, ми се струва, че можеше да бъде направено много по-елегантно преходът.
Това май е запазена марка на Булсатком - всичко се прави тихичко, никой нищо не ти обяснява, спре ти тв/нет - съпортът мълчи(все пак го оправят като могат, де), всички новини по слухове и от трети лица... Жалко. Съпортът на Макс беше страшно отзивчив. Все пак ще се радвам големите въпреки огромните усилия да не вземат спектъра. Сладко отмъщение. Предпочитам конкуренция на 75- 100 мбит/сек., отколкото олигопол на 150-250. Ах как им се искаше да вдигнат цените още...
Това май е запазена марка на Булсатком - всичко се прави тихичко, никой нищо не ти обяснява, спре ти тв/нет - съпортът мълчи(все пак го оправят като могат, де), всички новини по слухове и от трети лица... Жалко. Съпортът на Макс беше страшно отзивчив. Все пак ще се радвам големите въпреки огромните усилия да не вземат спектъра. Сладко отмъщение. Предпочитам конкуренция на 75- 100 мбит/сек., отколкото олигопол на 150-250. Ах как им се искаше да вдигнат цените още...
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Булсат не са чували за реклама, маркетинг, пиар, присъствие в медиите и социалните мрежи. Това им куца. Миналата есен имаха оферта трепач - 200 ТВ + 200 Mbps за 20 лв. мисля, но дори на сайта им това беше като картинка в слайдъра на началната страница и никъде нямаше линк за допълнителна информация. Само картинка и нищо повече. Несериозна работа.
А за тяхната 4G мрежа сигурно знаем само ние тук, още 5-10 човека от други форуми и роднините на собствениците по права линия. Жалка история.
Не е важно това, което предлагаш, да е перфектно. Просто то трябва да бъде добре презентирано и да достигне до хората.
А за тяхната 4G мрежа сигурно знаем само ние тук, още 5-10 човека от други форуми и роднините на собствениците по права линия. Жалка история.
Не е важно това, което предлагаш, да е перфектно. Просто то трябва да бъде добре презентирано и да достигне до хората.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не исках да ви се меся в темата, но повдигна въпроса за тези които са ползвали 4Г мрежата на Булсат/Макс.
Ползвах преди година временно карта на Булсат/Макс и положението беше трагично, особенно в кв. Хладилника, където прекарвах повече от времето.
В кв. Хаджи Димитър беше малко по-добре, което може да се види от тестовете в темата.
Положението е такова, че за да имаш сносен интернет, трябва да си в близост до прозорец и ако не са Макс, трагедията е пълна.
Предпочитам да имам по-малко мб-ти от трите мобилни оператора, но използваеми.
Сега, дали ще фалират Макс или не, не мога да дам мнение, защото не ми е в компетенцията и работата.
Ползвах преди година временно карта на Булсат/Макс и положението беше трагично, особенно в кв. Хладилника, където прекарвах повече от времето.
В кв. Хаджи Димитър беше малко по-добре, което може да се види от тестовете в темата.
Положението е такова, че за да имаш сносен интернет, трябва да си в близост до прозорец и ако не са Макс, трагедията е пълна.
Предпочитам да имам по-малко мб-ти от трите мобилни оператора, но използваеми.
Сега, дали ще фалират Макс или не, не мога да дам мнение, защото не ми е в компетенцията и работата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Днес минах през магазина им в Красна Поляна. Всичко са вдигнали и пише дава се под наем. Май няма да ги бъде.
Аз обаче смятам да взема карта на булсатком и да ги пробвам лично какъв им е нета. Ако имам 15-20 мбт ми е достатъчно.
Аз обаче смятам да взема карта на булсатком и да ги пробвам лично какъв им е нета. Ако имам 15-20 мбт ми е достатъчно.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
2-3 mbit/sec.вдигам в Булсатком с телефона и 12-13 мбит./сек. с модема с две антени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хайде сега, положението било трагично. Май забрави времето което се хвалеше че Войсера бил върхът и си се обаждал на твой познати да кажеш че това е твоят нов номер, без да казваш че било VoIp телефония и без те да разберат че нещо е различно от нормален телефон. Тогава само до прозореца ли седеше. Надявам се си ползвал тяхната мрежа за разговори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Хайде сега да не се отклоняваме от темата.
Войпа се ползва с всякакъв нет, а аз си ползвам Виваком и Теленор, но преди година имах и карта на Булсатком. Казвам какви са ми впечатленията от този период, и че не бях никак доволен от покритието им в жилищата. Ползвах ги, защото във въпросният квартал, когато пребивавах за по-дълго време при приятелката ми и нямаше стационарен, беше трагедия. Точно както го е описал потребителя под тебе.
Въпросният войсер в самото начало беше тука има - тука нема, и го ползвах само за тестове. Плюс това ми беше даден акаунта от потребителя @vanci1990, който тествах през теленора. Какво се опитваш да докажеш не мога да разбера? Пак казвам, и ще го казвам на всички които искат да ползват карта на Булсата, че ще берат ядове.
Имаме си три оператора с отлично покритие в по-голяма част от страната на 4Г. Ако има вариант нека да купят Макса и усвоят честотите, да си ги разпределят помежду си и да приключи тая драма.
Мнението ми напълно се припокрива с това на @samoznai!
Войпа се ползва с всякакъв нет, а аз си ползвам Виваком и Теленор, но преди година имах и карта на Булсатком. Казвам какви са ми впечатленията от този период, и че не бях никак доволен от покритието им в жилищата. Ползвах ги, защото във въпросният квартал, когато пребивавах за по-дълго време при приятелката ми и нямаше стационарен, беше трагедия. Точно както го е описал потребителя под тебе.
Въпросният войсер в самото начало беше тука има - тука нема, и го ползвах само за тестове. Плюс това ми беше даден акаунта от потребителя @vanci1990, който тествах през теленора. Какво се опитваш да докажеш не мога да разбера? Пак казвам, и ще го казвам на всички които искат да ползват карта на Булсата, че ще берат ядове.
Имаме си три оператора с отлично покритие в по-голяма част от страната на 4Г. Ако има вариант нека да купят Макса и усвоят честотите, да си ги разпределят помежду си и да приключи тая драма.
Мнението ми напълно се припокрива с това на @samoznai!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не разбра. Voicer-a на Макс си работеше добре. И мрежата им се ловеше и без да си до прозореца. Ванката говори, че за тази на Булсатком трябва да си до прозореца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Еми Ванката аз пък не искам да си ги разделят честотите. Искам обединена мрежа Макс и Булсат като една фирма или две ми е все едно, още няколко града да пуснат и 20 гб за 9 лв и 60 за 13 е просто супер!
Ако стане както казваш ти, предпочитам да не ме ограничават с някакви гиги, а според таксата такава да ми бъде скоростта.
За 20лв да ми пуснат гарантирани 40-75мбпс, а за 9-10лв едни 15-25мбпс.
За 20лв да ми пуснат гарантирани 40-75мбпс, а за 9-10лв едни 15-25мбпс.
Samsung GALAXY S22 Ultra