Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Щом има интернет в роуминг ще плаща, иначе ще плати тройно на съдия изпълнителя чрез запор. Пък ако ще да се репчи и псува. Тия проблеми се решават вече интелигентно, правно, не със страшна походка, пуфтене и тупане по гърдите като човекоподобна маймуна. Тази стратегия вече не работи за много неща. За някои още да.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ауууу извинявай, сигурно трябва да е благодарен за коректното и интелигентно отношение към него. И накрая какво - ти си плащаш за нещо, което не го получаваш и трябва да се занимаваш с жалби и други административни простотии, от които в повечето случаи файда никва. Та накратко отделяш пари и време и нерви за едно нищо. Тука само тарикати и дребни пишман бизнесмени и фирми. Законите в България са такива, че защитават престъпниците и измамниците. За съжаление само боя оправя работата.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Не казах да е благодарен. А да си търси правата до дупка. И категорично не е вярно, че жалбите не помагат. Помагат много, но само ако са до когото трябва и ако са юридически издържани, с входящ номер. "Аз няма да им плащам" е финансово самоубийство. А боят може само да те вкара в затвора или в още разходи в случая. Те са фирма, не пъпчив тийнейджър, да се уплашат от бой.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Това даден клиент да остане "незакупен" от друг оператор и оставен в небитието не съм го виждал от поне 15 години... имаме сливания, изкупувания, но никога дадена мрежа или даден оператор не са оставяни "просто да умрат". Дори ако говорим за последната квартална и разнебитена ЛАН мрежа. Прекалено много бързате с конспирациите... Все пак бъдещето е в интернет - по него можеш да гледаш ТВ, разговори, on demand - всичко. Няма начин дори и да имаме една 4G мрежа, без нищо друго за предлагане "в пакет", да бъде оставена да умре. Засега операторът крета, а предвид затварянето на всички офиси, си е орязал и доста от разходите... Последните дни се разхождам из Сф, и, макар и да им ползвам мрежата през роуминг на Булсатком, няма и едно място, където да е без покритие или с неработеща клетка. Оставете ги хората да съберат малко пари и да се сафирясат :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]А боят може само да те вкара в затвора или в още разходи в случая. Те са фирма, не пъпчив тийнейджър, да се уплашат от бой.[/Quote]Абсолютно вярно. С незаконни средства не се решават проблеми, можеш само да си вкараш автогол. Но понякога в офисите им се налага да се повиши тон (обаче без обидни думи). Отивам веднъж да пускам предизвестие за спиране на изтичащ договор, изпълнил съм им всички изисквания: "точно 30 дни", "точно в същия офис", "точно преди обяд, преди 12:00" и ми заявяват, Не може, няма я служителката с която си сключил договор. Е, тогава се развиках: - Аз със "служителка" ли съм сключил договор или с мобилен оператор? Ами ако е напуснала или умряла, какво правим? Казвам им: - Отивам сега да извикам Полиция и пред полицаите такъв скандал ще ви спретна, че "ум ще ви зайде"!!! Веднага извадиха бланка-преизвестие, попълних я и край, повече при тях не съм влизал.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
има ли пилот в самолета и какво следва :S
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Здравейте и аз съм без интернет не знам какво да правя.Устройството е в роуминг дали да включвам да не дойде някаква голяма сметка.Как да си прекратя договора с тях някой ако има информация да пише.
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Оф.... Щом имаш интернет през роуминг, дори да подадеш заявление за прекратяване, то НЯМА да бъде уважено.
НИКАКВА СМЕТКА НЕ СЕ ТРУПА ОТ РОУМИНГ - БЕЗОПАСНО Е. ТОВА Е ВЪТРЕШНОДЪРЖАВЕН РОУМИНГ, ОФИЦИАЛЕН С БУЛСАТКОМ. Главата си залагам, че НЕ СЕ ДОПЛАЩА, седял съм МЕСЕЦИ В РОУМИНГ от Макс на Булсатком без да платя стотинка отгоре.
Жалкото е, че май този роуминг ще работи само този месец. Може да измислят схема за удължаване. Ще видим.
Прекратяваш си договора по следния начин. Когато спре всякакъв интернет, роуминг, слаб, всякакъв - подаваш едномесечно предизвестие, в което пишеш, че нямаш интернет и им даваш срок еди си колко дни да го оправят, иначе се прекратява. Виж все пак в твоя договор да не пише различно изискване. Лошото е, че сигурно ще спират и пускат и трудно ще се прекрати. Тогава обаче можем да пуснем сигнали до КРС за неизпълнение на лиценза и те да прекратят всичко.
Тъй като вече няма други офиси лично в централата да ти дадат ВХОДЯЩ НОМЕР на предизвестието или нотариално заверено с обратна разписка по пощата.
НИКАКВА СМЕТКА НЕ СЕ ТРУПА ОТ РОУМИНГ - БЕЗОПАСНО Е. ТОВА Е ВЪТРЕШНОДЪРЖАВЕН РОУМИНГ, ОФИЦИАЛЕН С БУЛСАТКОМ. Главата си залагам, че НЕ СЕ ДОПЛАЩА, седял съм МЕСЕЦИ В РОУМИНГ от Макс на Булсатком без да платя стотинка отгоре.
Жалкото е, че май този роуминг ще работи само този месец. Може да измислят схема за удължаване. Ще видим.
Прекратяваш си договора по следния начин. Когато спре всякакъв интернет, роуминг, слаб, всякакъв - подаваш едномесечно предизвестие, в което пишеш, че нямаш интернет и им даваш срок еди си колко дни да го оправят, иначе се прекратява. Виж все пак в твоя договор да не пише различно изискване. Лошото е, че сигурно ще спират и пускат и трудно ще се прекрати. Тогава обаче можем да пуснем сигнали до КРС за неизпълнение на лиценза и те да прекратят всичко.
Тъй като вече няма други офиси лично в централата да ти дадат ВХОДЯЩ НОМЕР на предизвестието или нотариално заверено с обратна разписка по пощата.
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Някой във Фб-ка на Макс беше писал наскоро, че от съпорта му казали, че договор може да се прекрати и при дилърите от Смартфон ООД - до НДК. Интересното е, че който се оплаче веднъж, и твърди, че иска да си прекрати договора, най-често не се чува повече. Демек, доколкото мога да предположа, прекратяват договори без проблем.
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
За дилърите четох, че отказват. Може пък тези до НДК да не отказват. А може просто да трият коментарите - не ги намирам, може ли линк? Ще опитам. И моят нет спря тази нощ, (закачен е за 284 13 модемът, но нет няма), а булсатком мрежата ме изхвърля.